12300
-
#1513 nos az lehet. kicsit sok szálon fut a cucc, már kezdek összezavarodni :] -
#1512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
most nem bányászom elő a cdhalom alól, de én úgy emléxem, hogy Sylar kényszerítette, mert nagyon lassan és remegve emelte a fegyvert a fejéhez.
na de mind1, majd kedden kiderül ;]
-
Rio81 #1511 szerintem apuka, kukker nélkül -
#1510 ki az aki a végén üvölt? -
cucumber87 #1509 http://youtube.com/watch?v=BoCDdgAvIwA
kimaradt sry :S -
#1508 lol
wait until you meet daddy :D ez komoy :D -
cucumber87 #1507 http://youtube.com/watch?v=VaomTv-rKic&mode=related&search=
érdekes lessz :) -
#1506 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Claire anyja tüzet tud gyújtani, szóval ez nem kérdés. ha figyelted, puszta kézzel gyújtja meg a cigijét. -
Rio81 #1505 winnie, honnan az info? imdb adatlapon nincs rola semmi. -
winnie #1504 wow, tök jó a topik a sok spoiler taggel.
csak egy javaslat. van ennek értelme így? a lost és a pb topik nem nem ennyire spoileres, azért mégiscsak egymás között megy a duma, nem?
a másik. úgy néz ki, hogy megvan ki játssza lindermant.
http://www.imdb.com/name/nm0000532/ (eddig ez a legfrissebb, korrekt forrásból származó infó)
mivel most lett castolva, ezért a 19-20. rész fele tűnhet csak fel először, kb. ott tarthatnak forgatásilag. -
Miguel125 #1503 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Edentől az asszisztens csajtól Sylar nem szerzett semmiféle képességet.Ha jobban figyeltél volna Sylar elkapta de a csaj öngyi lett... -
#1502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a sárkányos jelenet már volt a múzeumban ^^ -
#1501 üdv, sikerült nekem is lezavarnom az eddigi részeket, és azt kell mondjam csúcs a sori.
a mostani részhez pedig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem (még) nem öli meg Bennet fatert, hanem a asszistens csajtól szerzett képességével manipulálja, hogy vigye el a lányához. hacsak tényleg nem lép közbe a haiti csávó.
ha Linderman Hiro apja, akkor tuti, hogy neki is van vmi természetfeletti izéje.
/okoskodik/sőt, ha bárki vagy esetleg "bármi" alakját képes felvenni, akkor lehet, hogy Ő lesz az a (távolkeleti) "sárkány", akit le kell győzni Hironak
/okoskodik/
-
#1500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ha nem ér vissza a haiti csávó és/vagy nincs Mr. Bennetnek vmi speckó képessége amiről eddig nem tudtunk akkor sztem meg fog halni -
#1499 [spoiler]
Biza, a vén star trekesek most is hatalmasokat alkotnak. Ott volt pölö Bester a B5-ben (Walter Koenig alias Chekov), szóval Sulutól is legalább ekkora alakítást várok -
#1498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nagyon remélem sehogy se intézi el, nem lenne jó, ha már most meghalna Mr.Bennet. -
Rio81 #1497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát apuka ezt durván benézte. Sylar vajon milyen módon intézi el? :) Btw, szerintem nem Hirofater Linderman... ezt a titkot szerintem fenntartják legalább első szezon végéig... de lehet, hogy nincs igazam. Egyébként a karaktert megformáló színész (dobpergés!!!) George Takei, azaz Sulu a Star Trekből! -
salieri #1496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor is nekem anyuci volt a legdurvabb! tamogatom a korabbi otletet, lehet, hogy lindermann lesz az, csak szerintem minden alakvaltas nelkul! nem kell szerintem mindenhol hosoket keresni! ez is csak egy velemeny! -
Kanál #1495 nem -
#1494 van vkinek e14 promo linkje? youtube -on nem mükszik a keresés -
#1493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uhhh mekkora ötlet, milyen durva lenne már, én el tudom képzelni...ha tényleg ez lesz akkor big riszpekt :) -
salieri #1492 no comment! egyre durvabb... -
#1491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem lehetseges, hogy az nem Hiro faterja, hanem a Lindermann, vagy hogyan hivjak, aki kepes mas alakjat felvenni mondjuk? -
cucumber87 #1490 nekem is kajak eltünt ügy látszik egy moderátor is the list :D -
#1489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HEROES
Marhajó rész volt! Mindenkivel történt vmi izgi. Csomó ujabb kérdés: Hiro faterja mit tud? (Is he on the list?) Claire anyja? (Is she on the list?:D) Syler: huhuuuu. Az még dob rajta hogy csomó 12,13as promo volt amibe olyan dolgok voltak amik még nem voltak. És csomó olyan dolog lesz ami promoba nem volt! De mi lesz itt. nagyon felpörgetett ez a rész. -
#1488 most kajak eltűnt egy hsz-em?
-
#1487 fasza rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiro faterja vajh mit tud? :D -
Dzsozi007 #1486 Hi! Vki tudna S01E13-hoz rapidshare linket? -
Carti19 #1485 Hja tényleg, sorry :)
Jó kis rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Syler felébred ;) -
#1484 Jó eséllyel inkább ahoz lesz előbb... -
#1483 szerintem lesz ehez is felirat...
Heroes.S01E13.HDTV.XviD-NoTV [eztv] -
_Vegeta_ #1482 hu ez jo resz volt! otousan? :D -
#1481 akkor érdemesebb inkább várni egy proper-t? felriat úgyis később lesz :) -
#1480 25. percnél van 2 másodperc fekete kép, emiatt nuked, a csapat honlapján is írva van. -
Miguel125 #1479 A NOTV-s nem nuked. Most néztem nforce-on. -
#1478 na mivan nincs e13?
csak nuked torrentek vannak... -
#1477 Khmm... A 13.-ra, nem? -
Carti19 #1476 Nahh rávetem magam a 14. részre -
Rio81 #1475 szerintem aki elolvas minden hozzászólást az magára vessen. én is kibírtam hogy ne nézzek bele olyan topicba, amiből még egy részt se láttam, de valsz meg akarom nézni... -
Kanál #1474 írhatott volna azután is amiután behozta a lemradását :|