12300
-
#1553 Mert a f*.hu-s fordító nem Kenny. :P
hosszupuska.sytes.net -
CUCLI #1552 magyar? O_O
csakmert feliratok.hun nemtaláltam -
#1551 Mar aznap volt felirat, amikor a resz kikerult, kedden este. -
CUCLI #1550 a 13.részhez mikorra várható magyar felirat? -
#1549 Képregény 16-17 elküldve, vszínűleg holnapra ki is kerül a szokásos helyre. (gyk. worldofheroes.extra.hu) -
winnie #1548 23 és lesz. és nyilván 3. is lesz. -
#1547 jaa nekem pedig úgy jött le...ha nem hát nem...
Amúgy a hány részes lesz az első évad?és lesz második? -
winnie #1546 nana. a többiek már nem a heroes-ba mennek, csak eric roberts. -
#1545 Bill Goldberg biztos vmi acélember lesz. :D Stacy Keach meg pb-be volt az igazgató, ugyhogy kedvelem. Kell lennie második évadnak, ennyi emberrel. -
#1544 -
#1543 majdnem behoztam a lemaradásom már csak 2 rész van:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NBC: Vendégszereplő-hegyek a Heroes-ban (Eric Roberts és valamikor jön Stan Lee is, állítólag) + nagy kérdésekre kapunk választ + kapunk új hőst is, Forest Whitaker és Stacy Keach (Vészhelyzet), Isabella Rossellini (30 Rock), Bill Goldberg és Emily VanCamp (Law & Order: SVU), Arliss Howard (Medium), Kari Matchett (Studio 60), Tom Arnold (Law & Order: CI) és persze lesz Crossing Jordan - Las Vegas crossover is. ez azért durva:DD Emily VanCamp :DDD amúgy everwoodot is nézek:P -
#1542 Mai állás.
Angol: 18.rész
Magyar: holnap du jön 16-17
(sajna nincs otthon netem, ezért vagyok mindig kicsit elmaradva 1résszel) -
gery21 #1541 Hát látod, erre a problémára van a legeszerűbb orvosság... ha nem tetszik, nem nézed!! még mindig jobb, mint ha szeretnéd nézni, de nem tudod:) amúgy szerintem nagyon cool!!! peace... -
#1540 Jaja, csak a házigizda :)) -
#1539 miért kezd borzalmas lenni, mi nem tetszik? -
#1538 csak, ha házigazda -
luckyboi #1537 Arra gondoltam, hogy sztem is a második sorozatban lehet majd Lindermann a főgoni. És kitaláltam a képességét is: Ő át tud ruházni képességeket halandó emberekre. Pl.: amikor Hiro barátunkat elkapják a fekete suitos rosszarcok, akkor az egyik folyékonyan beszél japóul. Na ez is lehet egy ilyen "fogadott" képesség. Na persze ez hülyeség. De nem rossz 5let. -
winnie #1536 plusz a topiknyitó, ha minden igaz, -
#1535 ?
moderátorok listája:
Tv, Mozi, DVD
Amse
Borg
Dikkma
Efreet
Laalee
Lteebee
Mortimer
Pheel
Punker
Punkerwork
St
gz8
pedrohsi
winnie -
#1534 én -
#1533 namost ki az aki itt átszerkeszti a hsz-eket? -
#1532 Ahh nem akarok negativ lenni... az elso 5 resz kurva jo volt... aztan most mar aszontam elegem van. Szerintem erosen borzalmas kezd lenni. -
#1531 Új képregények vannak? -
#1530 A lényeg, hogy a képességét nem tudta megszerezni... -
#1529 Jóó, oké, manga, de a mangát azt mondjuk mangának, a nyugati stílusú képregénynél maradunk a képregény kifejezésnél, általában így is szokott menni... -
#1528 nagyon nagy ez a sorozat:) már 7 részt láttam:) magával ragadó -
_Vegeta_ #1527 Gyerekek. A DragonBall is kepregeny! Japan kepregeny a neve: Manga ;)
Es szerintem nemsokban hasonlit ra, a DragonBall inkabb scifi komédia. Ez meg full komoly (akar lenni). :D -
evenor #1526 Sylar nem kényszeríthette, mert ha valakit agyonlő, akkor annak az agya már számára nem hasznos, ergo Eden feláldozta magát. -
Carti19 #1525 Hátha átáll a jókhoz Sylar...megjavítcsák :D -
winnie #1524 bizony. képregény, ez a kulcsszó. jokert is elkapta batman már az egyik 1940-es képregényben, de azóta is hányszor visszatért már.
sylar le lesz tudva, nem gond. nem ő lesz a fő ember az s2-ben. -
#1523 Dragon Ball? Mivan nem olvasni képregények? :) -
#1522 Kamehame
amúgy sztem el lehet hagyni a spoilerezést, aki le van maradva előbb zárkozzon fel ^^ -
#1521 ja és ez is oyan lesz mint a dragonball.. nagyon nehezen de legyőzik a főfőőfőfőőőőt és azt 1 héttel később egy mégerősebb jön s így tovább ^^ -
Kanál #1520 első évadban Sylar lesz a főfőellenség -
Rio81 #1519 ja, igaz. imdb tényleg nem etalon (lásd sean bean mint sylar...) -
#1518 ,,maybe i kill you first,, :D:D Amugy sztem még nem nyirja ki Claire-t majd anyuka megvédi.
Remélem lesz még ellenség, vagy Syler-t veszélyesebbé teszik. Szegény Hiro amikor összetépik a festményét. :( -
winnie #1517 "winnie, honnan az info? imdb adatlapon nincs rola semmi."
mert az imdb nem is infóforrás. egy megbízható tévés scoopguru, bizonyos michael ausiello pendítette meg. -
#1516 Mindegyik jó rész, Te. :D -
#1515 ennyit tesz egy szemüveg :D ezért nem ismerték fel superment!!!:D -
cucumber87 #1514 http://youtube.com/watch?v=4lAdaT_FZmo&mode=related&search=
még ezis kimaradt :) ebböl láccik h apuka az
jo kis rész lessz..