12300
-
cucumber87 #1795 Lehetséges, hogy az évad legjobb része volt, szerintem ezt nehéz eldönteni, de az biztos hogy hattalmas rész volt. A végén majd leestem a székröl, Petertöl és Sylertöl is kirázott a hideg. Meg az egész olyan drámaian sőtét volt. -
Jozef #1794 Bocsi az elöbb 16. részt akartam írni. -
Jozef #1793 Már nagyon várom hogy megnézzem a 15. részt. Én eléggé sorozatmániás vagyok, de nálam a Heroes viszi a pálmát. Kiváncsian várom hogy a késöbbi második évadban milyen események lesznek, mivel kell még farkasszemet nézniük "hőseinknek". -
#1792 Fuhh, nos ez eszméletlen rész volt... Számomra eddig ez az évad legjobb része!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Peter gonosz énjének feltörése kegyetlen volt ('DON'T LIE TO ME!'). A "Someone flies, someone dies" szlogen bevált, ilyen fordulatra nem számítottam. Szó szerint leesett az állam.
Stan Lee vendégszereplése különösen jó pont (a világ leghíresebb képregényrajzolója buszsofőrt játszott ebben a részben). -
raymond01 #1791 meg van már bocsi -
raymond01 #1790 Tegneap hogy hogy nem volt heroes?
-
#1789 -
#1788 -
#1787 én is letöltöttem őket,de még a Nikissel nem találkoztam :) De ezek már igazán jók lettek ;) -
#1786 -
#1785 http://www.sorozatjunkie.hu/2007/02/17/a-4-uj-hosok-sorozat-promo/
sorozatjunkie.hu -
#1784 A teaserek alapján nagyon jó lesz a szinkron. -
cucumber87 #1783 junkien pedig föntvan 4 új Hösök teaser -
#1782 Most volt egy viszonylag hosszú bejátszás a tv2-n. Isaac mutatta a nőnek a felrobbant buszos képét. -
#1781 Heroes képregény18-19 feltöltve, hamarosan kikerül az oldalra is! -
#1780 nekem megy, azért linkelem... -
#1779 jaja :) meg a szinkron is tűrhető :) -
#1778 Az sem megy... -
#1777 Giga HTX! ;) -
#1776 http://www.hosszupuskasub.extra.hu/ -
#1775 Claire-es is igazán jó :)
Úgy látszik ez a második hullám jobb,mint az első... :) -
#1774 Jó kis promó volt. :) -
#1773 -
#1772 Most láttam Hiro-s promo-t tv2-n. Rendesen fel van iratozva a szöveg ugyanúgy ahogy az angol is -
NuSkool #1771 HIRO-s promo :P
úgylátszik nemlesz szinkronizálva :D -
#1770 yep
csak nem jön be a hosszupuska...
ide felraktam (nem zip szal nevezd át srt-re ha leszedted) -
#1769 ban=van -
#1768 Szasztok.
A 15-öshöz ban már magyar felirat? -
#1767 nemtom :) én megnézem a promót, és csak idegeskedek h mikor lesz már a következő rész :) -
#1766 miért jó az, hogy perceket megnéztek, mielőtt kijönne a full rész? :| -
cucumber87 #1765 Egy ujjabb részlet a keddi epizódból.
-
luckyboi #1764 Sztem meg átváltozik 60 éves szilikonos-kalácsképű helyenként csomókban dülledező erezetű senior box-edzővé és akkorát durrant a felgyülemlett sertés-szteroktól, hogy a Central Park helyére egy Stallone emlékstadiont kell majd emeltetni 2087-re. Áú. Ez fájhat most -
#1763 jogos xD -
#1762 ...Hiro( Golden Globe nominee Masi Oka)...
Amúgy tényleg jó rész lesz ! -
#1761 nemtom h spoiler-é v nem-é ezért inkább berakom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chapter 16 (1.16): “Unexpected”
(Original Airdate: February 19, 2007)
Peter (Milo Ventimiglia) painfully learns that someone close may have betrayed him and Claude (guest star Christopher Eccleston). Matt’s (Greg Grunberg) world spirals out of control when radioactive man Ted Sprague (guest star Matthew John Armstrong) and Hana Gitelman (guest star Stana Katic), a fierce young woman with “wireless” mental abilities, drop into his life. After blood is spilled, Hiro (Golden Globe nominee Masi Oka) makes a difficult decision about his mission. Claire (Hayden Panettiere) is unable to contain her anger at her father (Jack Coleman).
jó résznek ígérkezik!!
forrás: -
Lacika 79 #1760 lebokszolja a szájlert -
#1759 azt nyugodtan elveheti xD, de az tuti hogy azzal nem menti meg a pompomlanyt meg a vilagot -
Lacika 79 #1758 Biztos roki bálboá boxoló képességét próbálta átvenni. -
#1757 heroesban sem repked sokat :) inkább csak leesik :) -
luckyboi #1756 A Peter-t játszó színész az új Rockyban is játszott! Ott nem repült.