12300
-
#1995 Bocsánat Mr.Trekkie ^^ -
_Vegeta_ #1994 Ensem ertem minek varni az amerikai streamre mikor a kanadai is hdtvben ment. :P
Timbo: A TOS 3evados. ;) -
#1993 Sulu -
#1992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) Akkor a következő Heroes részig lehet , hogy elkezdem a Star Trek-et . Télleg abból hány évad van? -
#1991 nyílván angolul megy hisz ez a hivatalos nyelv,de azért ott elég sokan beszélnek Franciául is.... -
#1990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zulu, a Star Trek-ből :D -
#1989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon durva rész volt:) Bennet is emberből van?:D Hiro apja akkor ki is valójában ? :O -
#1988 már csak azért mert tőlem megkérdezték, h milyen nyelven megy a kanadai verzió :P -
#1987 nem értem az emberek minek várnak más releaset mikor bőven jó az előző? ugyan azon a nyelven beszélnek kanadában is ;) -
#1986 Igen, a tegnapi verzióhoz lesz magyar felirat, kb este 6 körül, ezt írta a fordító a hp fórumán. Angol sub egyébként már van. -
#1985 kanadában egy nappal hamarabb adták, és egyelőre én is csak azt a release-t találtam meg -
raymond01 #1984 ma nem látom a megszokott releasekat!
akkor a tegnapit kellene leszedni de annak lesz felirat? -
salieri #1983 ma este megy majd amcsiba is, holnap jonnek a megszokott release ek! -
#1982 á köszi -
#1981 Kanadában előbb leadták... -
#1980 CSá!
Hogyan került a netre az új rész, mikor amerikában még le sem adták?? -
#1979 nem vágom :\
most vasárnap adták le a részt, vagy mi
Eddig a kanadaiak csak a Studio 60-nak örülhettek, most már a Heroes-nak is, ugyanis ez a második sorozat, melyet az amerikai sugárzástól eltérően vasárnap leadtak. Nem tudom, hogy egyszeri alkalom-e, de megtörtént. Gondoltam szólok.
jha azt köszi (énmeg persze elkezdtem olvasgatni a spoilereket :c) -
#1978 Ez a nem semmi. Mindig úgy befejezni a sorozatot, hogy azt mond: Na most végre történt valami :) -
#1977 én is megnéztem az új részt, és nagyon tetszett, jó volt ez a kis kitérés Bennett papa sztorijára ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#1973 Thx, most már értem, hogy miért lötte meg a Haiti Bennett-et :) Amúgy a kis Hiro mekkora volt már :D Nyomta ezerrel a Gameboy Colort xD
-
#1976 szerintem megfér majd egymás mellett a két topic. a pb-vel már volt ilyen gond, de nem szeretném, ha ide is betévednének akik majd vasárnap megnézik a pilot-ot. -
#1975 lesz hősök (tv2) tápig, vagy mi ez az enbíszí -.- -
#1974 lol szeressük a kanadaikakat :D egy nappal elöbb Heroes király :D -
#1973 mivan?
na akkor ahogy én értelmeztem a dolgokat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HRG-nek be kellett vinnie a lányát,ahogy megígérte eric robertsnek :),ezzel szemben a terv ugyebár az volt,hogy jön a haiti és elviszi,akiről a cég úgy tudja halott,méghozzá HRG által!
azért lőtte meg HRG-t hogy ne legyen gyanús,a memóriatörlés pedig azért kellett hogy tényleg ne tudjon semmit elmondani,szerintem...
amúgy órási rész volt,aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem elnagyolt és eltúlzott volt,meg talán e miatt nem éreztem az igazi Heroes hangulatot,ahogy Vegeta mondta rendhagyó rész volt, a következő biztos hogy még durvább lesz,igazán ütös cliffhangerrelhaláltusája a csávókámnak -
#1972 Még angol felirat sincs, sztem majd holnap reggel-délelőtt lesz. -
#1971 ÁÁÁÁ itt csigáztok fel engem. Nem ártana már egy felirat :D -
#1970 nagyon fasza rész volt! ide a következőt!! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy lennének társak, ha a rész végén a haiti srác megbuherálta bennet memóriáját? igaz holnap még megnézem még1x felirattal, mert volt pár rész amit nemigazán értettem :) -
#1969 ? Holnapra vártam. Annál jobb -
#1968 Ő valami Thompson nevü fickó...de állítólag a köv részben már láthatjuk Linderman-t....."állítólag".... -
#1967 WOOOW, iszonyat nagy epizód volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége felé nemigazán értettem mit csináltak Parkmannal meg a másik fickóval? Csak simán megfigyelés alá vették??? -
#1966 Már csak felirat kellene hozzá :-) -
_Vegeta_ #1965 Váó ez a resz eleg rendhagyo resz volt.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!semmi péter semmi sylar. Vajon miert beszel mindenki japanul?
#1964: Nemhinnem hogy o lenne. Csak valami beosztott lehet. :)
-
#1964 Qrva durva epizód volt!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ez a Roberts manusz Linderman????
Az pláne érdekes lesz, hogy Bennett és Parkman társak lexnek! :D -
#1963 Heroes.S01E17.HDTV.XviD-FpN
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/02/26/heroes-nem-feledni/
:) -
#1962 Képregény 20 feltöltve(2.banner link!) -
_Vegeta_ #1961 Hasznos tanacs: Ne nezd csak majd az utolso reszt! :DD -
hatezgaz #1960 Én már kb 10 része csak azért nézem , hogy megtudjam ki Linderman.
Lassan már olyan mint az X-aktákban a cigis csávó, eléggé unok már váraokzni. -
_Vegeta_ #1959 Nem, valoban nem, de mindketto olyan muveszet amit meg kell tanulni jol csinalni. ;) -
#1958 khm, azért felolvasni egy szöveget egy kis beleéléssel egy papírról, nem pont olyan mint az orvostudomány... -
_Vegeta_ #1957 Japanok nemnagyon vannak, ok szeretnek otthonmaradni. :)
Amugy meg a szinkronszineszet is egy hivatas. Erdekes volna ha az utcan lofralo Pistibát megkernek a noverek, hogy ugyan jojjon mar be megmuteni egy pácienst. :DD -
#1956 Mér nem tudnak felszedni az utcáról egy japánt, aki beszél valamennyire magyarul? Vann Bp-n annyi sárga, h szerintem nem lenne nehéz...