12300
-
#2115 végigolvastad? nem mindegyik szereplőnek cancel
én személyszerint örülök hogy jönnek új szereplők (új szereplők = új képességek), végülis ez nem szappanopera hogy 500 részen keresztül ugyanarról szóljon -
#2114 Hát ez nagyon szar hír. Akkor ezeknek a szereplőknek cancel?:'( 2. évad már nem is érdekel... -
#2113 mekkora húzás lenne pl, hogy ugye most ebben az évadban Sylar a superevil, Peter lezúzná, átvenné tőle a képességeket, és gonosz lenne belőle, és ő lenne a köv évad főgonosza :D :D -
#2112 24 asszem. -
Gabosh #2111 Nah már nemsoká jön a kövi rész...
Hány részes is lessz ez az évad? -
#2110 Jeee....ez jó hír.Remélem Peter és Hiro is továbbmegy.Ja meg Isaac.Szeretem ezt a 3-mat.Meg a többit is csak legjobban ezeket. -
#2109 Kring az interjút ezzel a mondattal zárta: “Néhány hős nem lép tovább a 2. évadra, de jó pár kedvenc tovább fog harcolni.”
vagyis lesz fő szál:) nyugi:) -
#2108 Nekem jobban tetszett volna, ha minden évadban egy új történet szálat vezetnek végig. Remélem azért lesz egy halvány főszál, amin azért halada sztori és összeköti a részeket, és közben minden részben lesz egy külön megoldandó dolog. -
#2107 hurrá!!! sosem szerettem a túl hosszú sorozatokat :) a prison breaket is abbahagytam miután megszöktek :D -
#2106 még szép h jó! :) így legalább az alapstoryt nem nyújtják túlságosan el (lásd PB) így marad minden része élvezhető :) -
#2105 hát szerintem ez jó hír,le a lost-féle "kérdésre kérdés a válasz" ill. "nyújtsuk mint a rétestésztát" sorozatokkal
ezzel nem a lostot szidom,mielőtt nekemugrana valaki,azt nem is nézem,csak hallom a "jó" híreket felőle -
#2104 Képregény feltöltve (újaknak: banner 2.link)
22-új
21-új
19-elírás javítva
18-elírás javítva -
#2103 hümm
Most kezdtem el a 24 3. évadját,s Sylar barátunk szerepel benne :-p -
knadam #2102 THX -
#2101 talán ez:
sony mylo
http://youtube.com/watch?v=koQFjKwVFB0 -
#2100 csak annyit tok h a mobil márkája sony -
knadam #2099 Hi! Claire-nek milyen telója van? Nem tudnátok belinkelni azt a képet amikor Isaac lefesti Petert fekete-fehérben és egyszer csak ott terem előtte! A 17. részben volt!
Köszi! -
#2098 detto... -
#2097 én nem olvasom a képregényeket, és semmi sem homályos, max kevesebb infoval rendelkezem. -
#2096 volt már vmi utalás rá, h a TV2 kiadja-e a képregényeket?? anélkül elég homáyos lesz pár dolog a nézőknek .. -
#2095 Fizikailag tudom, hogy nem, de az a képregény is lehetne az, amit az NBC kiad. Végülis ugyanaz a rajz, a történeti kapcsolódás, csak azt nem adták ki, hiszen lement részként.
Csak felfogás kérdése... -
#2094 Hiro nem az NBC-s képregényeket olvasta -
winnie #2093 mint anno az nbc-s előzetesekben is. kellenek a spoilerek, hogy felkeltsék az ember figyelmét. és olyannak kellene szóvátennie utólag, aki nem ismeri a sorzatot - nem azoknak, akik ismerik és (ki tudja miért) aggódnak mások lelki üdvéért:) -
#2092 ja, nagyon sok spoiler volt benne :( -
#2091 idióták lelőtték a poént az első rész végéről :( -
#2090 a tv2-n most van az aktívban a Heroes ;) -
#2089 Claude a láthatatlan csávó igen -
#2088 Most, hogy elolvastam a 22-es képregényt, ugrott be pár dolog.
A láthatatlan ember, akivel Peter találkozott, ő lenne Claude?
Meg még az első részekben, amit Hero olvasott képregény, lényegében az lenne, amit az NBC hetente kiad, nem?
Jók ezek a Star Trek utalások a részekben. (a kézjel, "Sulu") -
#2087 Tessék! -
Lacika 79 #2086 Tegnap megnéztem a 17. részt. Eléggé bejövős volt :) -
#2085 http://heroes-hosok.atw.hu/ Készülő oldal. -
#2084 lál -
#2083 Komolyan mondom szivat engem ez a hosszupuska oldal beirom a keresőbe faszán nemadta ki csak a 16. részig idejövök megkérdem mondjátok van ugyanigy beirm megint erre kiadja .Múltkor is ugyanez volt! -
#2082 már régóta van -
#2081 már van hozzá. -
#2080 17. részhez mikorra várható magyar felirat? -
evenor #2079 Nekem tetszik. -
Lynni #2078 Sziasztok!
Új Hősök weboldalra bukkantam,ígéretesnek tűnik, érdemes bekukkantani : http://www.hosok.try.hu -
#2077 XD -
#2076 ParódiaHEROES PARÓDIA
Ha volt már bocsesz.