12300
-
#2155 Azért azt hozzá kell tenni, hogy nyilván mindig az eredeti hang a legjobb és ha valaki eredeti hanggal kezd el nézni egy filmet, annak furcsán hangzik a magyar szinkron... Ezt én is tapasztaltam. Tehát szó sincs arról, hogy szar lenne a magyar szinkron. -
Cat #2154 EZ MEKKORA! :D
My Name is Earl
-
Cat #2153 te se fogod már többet a tv2n nézni ;) -
#2152 Üdv a Heroes rajongók táborában -
gyupee #2151 már töltöm
a feliratok már le is jöttek :))))
imádom -
#2150 ujabb rajongó:) -
#2149 meg a rém rendes családnak ! Al Bundy hangja a legjobb szinkron amit valaha hallottam :D -
#2148 hát a 2. részre már szoktam egy kicsit. nézhető, de már úgyis láttam minden eddigi rész legalább 2szer :) -
#2147 NAGY sz*r sztem.
Jó szinkron csak a szökésnek meg a simpson családnak meg a jóbarátoknak van! -
#2146 wtf:D -
#2145 Semmi gond nincs a szinkronnal... -
gyupee #2144 köszi
asszem kezdem tölteni -
#2143 17. volt utoljára hiro hangja meg kurva szar.
Tiszta JACKY CHAN -
#2142 Holnap adják a 18. részét. -
gyupee #2141 valaki mondja meg hol tart a sorozat!
most nézem a tv2n és Qrvajó! -
#2140 \(^^)/ <-----nagyon jó
Na akkor 2 rész elej mikor Hiro rohan az a szám kell! -
#2139 Az már a szinkron. Az a Ford reklámos fickó(Buta Robokuty, Feel the Difference) -
#2138 Simone hangja idegesít legjobban. de az se semmi, mikor clair anyja kezdett gügyögni "maffla úrnak" :P
-
Kanál #2137 igen -
#2136 másnak is feltűnt, hogy amikor hiro ny-ba teleportál és kiabál, hogy yatta! \(^^)/ , más hangja van? -
North #2135 Már többször volt szó róla a topikban. Rogue Wave - Eyes -
#2134 NAGYON gáz! -
#2133 CLARE hangja kislányos nagyon idegesitő.
Az emjájá is nagyon szar.
Többieket meg nem hallotam mert nem bírom így nézni:P
JA és valaki nem tudja hogy mi az a zene ami majd most fog menni a második részbe mikor a Hiro az elejön rohan.(Az az arabos szám)Nagyon kéne! -
#2132 Maflaúr xD -
#2131 pont ezt kérdeztem:) -
#2130 Kautzky Armand hangja egy kicsit meglepett Mr.Benettnél, de nagyon illik hozzá. Egyenlőre Peter hangja kicsit furcsa a többi elég jó. -
Kaslerka #2129 Srácok nem tudja valaki, hogy az elsö részben amikor mutatják a japánokat tornázni aztán a többi "heroes"t, hogy mi az a zene ami megy alatta? -
ZiP90 #2128 Egész jó a szink, Peterét szokni kell, nem olyan mint az eredeti, de az arcához passzol... Ami nem tetszik, hogy a japán szöveg feliratainál nem vették át a betűtípust hanem vmi sima fontban nyomják :( -
#2127 hello ami az első részben megy szám amikor mutatnak mindenkit ... in your eyes.... stb pont most ment a tévében nem tudja valaki mi az előadó? -
#2126 hát fura az eredetihez képest. itt is levágták a 16:9-es változatnak a két szélét és így adják? Ezt már észrevettem több sorinál is,pl. lost... -
#2125 mekkora szar a szinkron -
#2124 Lehet fogadásokat kötni, hányan fogják nyomni, a szokásos "szar a szinkron" dumát. -
#2123 :DDD jaja elkezdődött...és jó xar a szinkron:P -
CUCLI #2122 Apa KEZDŐDIK! :D -
#2121 Kanadában megint korábban adják le? -
#2120 amíg sylernek szét kell szedni a hősök búráját Peternek elég közel mennie, szóval nincs sok oka kinyírni őket... kivéve ha ő akar az egyetlen lenni de az már erősen hajazna a hegylakóra :D -
Dunkey #2119 Na ma este mindenki rohadjon be a Tv2 elé!!! :D 8tól 10ig ;).
Aztán lehet jönni kattogni: http://heroesforum.extra.hu (egyébként bárki, aki oldalt csinál, az nyugodtan használhatja ezt fórumként, már kb. 3 oldalon így van, szóval közös fórum, szerintem jó ez így). -
salieri #2118 en 22 + 1 , azaz 23 reszrol hallottam.. -
Cat #2117 akkor ezzel megoldották azt a problémát, hogy peter szupererős lesz, és utána nem tudnak vele mit kezdeni. -
#2116 végig olvastam, csak nem tudom hányra gondolnak; ha Peter, Nathan, Hiro, Claire marad, akkor no problem:)