12300
-
#2195 h az a (képzeljetek ide 10 sornyi káromkodást ^^) .. 5 hetet, h fogjuk kibírnii??? ilyen befejezést bazeg :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az új csajszinak fasza kis képessége van.. mr bennettel vajh milesz? :)
peter anyja ezekszerint nem most esett le a falvédőről úgytűnik.. van neki is vmilye sztetek?:) -
#2194 Jó rész volt ez a 18-as. De hogy miért nem mennek el oda ahova gondolom, az ilyen befejezésekkel :-D -
winnie #2193 "Szoval, ha egy ker. teve modern, jo sorozatot szeretne vetiteni, hogy megfogja a 18-49-es korosztalyt, akkor kvazi egy kisebb ongolt lo, mert ez az a korosztaly,"
csak jelzem, hogy a prison breakj hatalmas siker volt 18-49-ben és tegnap a heroes a BK-t is lenyomva 1 millió fölötti 18-49-es nézőszámot produkált. -
#2192 Most fejeztem be a 6. részt.
Kiváncsi vagyok, hogy a csaj meghalt -e.
Nagyon jó sorozat. Hallottam már róla, hogy jó csak eddig lusta voltam letölteni, aztán a TV2 beindította azt a bizonyos folyamatot -
#2191 bazz 6 hét :( -
zorden #2190 Picit off leszek. Fura helyzetben vannak a kereskedelmi tevek (na egy percig sem vedem oket, csak elgondolkodtato). Ahogy a hozzaszolasokat nezegetem sokaknak tetszett a Heroes elso ket resze es egybol torrent utan nyultak, hogy hajra, akkor jojjon ami a csovon kifer.
Szoval, ha egy ker. teve modern, jo sorozatot szeretne vetiteni, hogy megfogja a 18-49-es korosztalyt, akkor kvazi egy kisebb ongolt lo, mert ez az a korosztaly, amelyik ha tetszik, akar le is szedi valahonnan es nezi ott. Igy maradnak a teveben az agymosos hulyesegek, meg az igenytelen sajatgyartasu dolgok.
Off vege. -
_Vegeta_ #2189 Uuu gyerekek lattatok 18.fejezetet? Foleg a vege nagyon durva volt. Es most 6hetig semmi. wáááááá -
#2188 Dehogynem tudni...öt-hat hét múlva. -
#2187 na fent már ok, akkor ez volt az utsó rész, most szünet , ba+.:) Állat rész kár hogy nem tudni mi lesz ezután :() -
winnie #2186 valaki rosszul írta. -
#2185 elvileg jövőhét még lesz 1 rész nem? vagy a 12.-től szünet azt jelenti hogy 12.-én már nem lesz? -
#2184 vagy még lesz a jövő héten rész? -
#2183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazmeg ez a rész hész van teljesen. bassza meg az 5 hét szünetet mindenki :))))) -
#2182 Ja az utasok meg talá azért nem vették észre, mert csak pár másodperc volt, és a 2Hiro felváltotta egymást. -
#2181 Tudod hogy erőlködött... :D
Meg ha jól emlékszem, csukva is volt a szeme. -
#2180 és akkor a "régi" hiro (nem szólva a többi utasról),meg se lepődik hogy hirtelen kettő lett belőle?? :D -
#2179 Igen épp ma néztem, hogy a 18. résznél tart már a sorozat, de sztem még ezen a héten legyűröm az összes eddigi részt -
#2178 Vagy korábbra tért vissza, mint ahogy elment. Elvégre előszőr csinálta meg. -
#2177 Nemtom figyeltétek e, csak most újranézve tv2-n tűnt fel. Amikor hiro ugye először mutatják metrón az 1 rész végén ,és kapaszkodik . Na a 2. rész végén amikor visszamegy,akkor mögötte ott látszik a "régi" hiro keze,amint kapaszkodik (ugyanaz a ruha) . Nézzétek csak vissza, kicsit furcsállom ( vagy csak a készítők spróroltak a jelenetbeállítással és ráretusálták a visszatérő hiro-t az először látott jelenetre . Remélem érthető amit mondok, de nézzétek csak vissza :) -
Dredd #2176 srácok, a 17. részhez tudna valaki dobni egy olyan torrent linket, amin működő verziót tudok letölteni? letöltöttem egy francia feliratos verziót és a szokásos angol verziót is (Heroes.S01E17.HDTV.XviD-LOL), de mind a kettőnél ugyanazt a hibát jelzi a lejátszó (BSplayer és Mplayer is). privát üzenetben is jó a link, nagyon megköszönném! megőrülök, hogy holnap jön a 18-as, és nem tudom, mi van a 17-esben, miután a 16-osnak úgy lett vége, ahogyan vége lett :D -
#2175 hehe, egy újabb heroes addict :D
ma jött ki a 18. rész amúgy, szal van még mit nézned :) -
#2174 azt = az -
#2173 Tegnap megnéztem az TV2 -n azt élső két részt.
Asszem nem kell mondanom, hogy el is kezdtem beszerezni a többit is.
3. rész nagyon bejött, a vége kicsit durva volt -
#2172 Szerintem a szinkron nem lett annyira gáz.
Én csak most néztem meg a 16-os részt, és eléggé ledöbbentem, hogy játszott benne Stan Lee. -
#2171 van
kanadában ismét egy nappal hamarabb megy mint az usában -
#2170 már van?? -
#2169 Heroes.S01E18.HDTV.XviD-LOL
-
#2168 Már írták korábban.
Ja és a DR.HOUSE szinkronja is nagyon jó! -
#2167 de az nem fura hogy emberek repkednek, meg regenerálódnak másodpercek alatt :D -
httompy #2166 az egy dolog ha a linket nézed, a valóságban elég fura lenne ha a világ két különböző pontján egyszerre lenne napfogyatkozás.
-----
Elénézést szeretnék kérni, nem akarok egyből mindent fikázni... , amúgy én ma láttam először és qvára tetszik a sorozat, csak én furcsának találtam. -
Cat #2165 te a TELJES napfogyatkozásokat irtad be, mig new yorkban láthatóan csak részleges van - ami meg elég gyakori. -
httompy #2164 Ez a napfogyatkozásos dolog elég fura ,mert hogy lehet hogy a világ több pontján egyszere van napfogyatkozás...
csak példa
---
Napfogyatkozások
ötlet jó, de nem egyszerre kéne hogy new york ban is meg japánban is -
#2163 az nekem is jól jönne mert azt a számot keresem amikor ment a napfogyatkozás aki tudja a szám címét az megírhatja:P
kösz -
_Vegeta_ #2162 Enis most neztem sorozatjunkien. Mar 3x megneztem azt a resz de egyszer se vettem eszre. Bammeg. :DDD -
httompy #2161 esetleg van már soundtrack-je a sorozatnak? -
#2160 :( sose tudom meg mi az a szám amikor hiro a 2. részbe elopja az újságot és rohan? -
nbj #2159 igen, pont erre a jelenetre vok kiváncsi mégegyszer, rég volt már mikor az elsőt néztem :)és köszi -
North #2158 Több részebn is van. Nekem a legelső miatt maradt meg. Kb 30. percnél, vagy 32, 33? Már nem emlékszem. Vagy egy percig szól, szép sorban mutatják a hősöket, és közben "zajlik" a napfogyatkozás; pl Hirot akkor amikor a japánok tornáznak. -
nbj #2157 vki megtudná nekem mondani h kb hol van ez a zene és melyik részben?
Rogue Wave - Eyesra gondolok
előre is köszi -
#2156 :DDD