12300
-
#2235 visszajött Hiro, és figyelmeztette Petert, hogy szévdöcsírlídör. mivel Peter megszévelte a csírlídört, ezért, heg sem lesz a homlokán elvileg. hm, de akkor abban a dimenzióban(nem tudom minek nevezzem :D) is amiből Hiro visszajött, sikerült valahogy Peternek lenyomnia Sylart, mivel hegesen találkozott Hiroval. nem hinném, hogy Hiro a heg alatt azt értette, hogy furcsa vagy így, hogy nem hiányzik a fejed teteje. bonyolult ez az egész maradjunk annyiban. :D -
CUCLI #2234 ilyen befejezést énmég nembasztam O_o
péter muterjának tuti ,h van valami képessége és szvsz lindermannak is van.
19. tréler meg üt :o) péter feje csak félig van felnyiszálva :D -
_Vegeta_ #2233 Mar talalkozott dinoval a new yorki muzemuba. -
_Vegeta_ #2232 Ugyse az lesz amire gondolsz, szerencsere elegge aktiv fantaziaval vannak megaldva a keszitok. Az viszont tutti hogy Peter nem hal meg azert megiscsak o korulotte forog az egesz sztori. ;) -
#2231 hat nemtudom...akkor ennyi erovel Hiro ne nagyon elje bele magat abba hogy dinokkal talalkozik...mert az elvileg meg fog valosulni...ugye volt egy interju az Andot jacco szinesszel...ne mennyunk bele...mind1...majd meglatjuk... -
#2230 Peteren már nem nagyon tud heg keletkezni Claire képességének köszönhetően. Sztem Hiro mikor visszajött ő egy másik jövőből jött, értsd mivel visszajött és figyelmeztette Petert így más irányba mozdult el a történet és az a jövő amiből jött az be sem fog következni. Szvsz. -
Kaslerka #2229 Srácok, tudna valaki adni egy cimet ahonnan letölthetö az elsö rész zenéje a Rogue wave - eyes? Tudom, hogy a google a barátom, de találtam tölük 1-2 albumot de azokon alapból nem szerepel ilyen szám. -
#2228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre annyit mondok, hogy aki emlékszik még arra a Hiro & Peter találkozásra a metrón(3-4 resz környékén), az tudja hogy Peter megfog menekülni...ugyanis ha jol emlékszem ott Hiro mondta is hogy nem nagyon ismerte meg a heg nélkül...az a kérdés hogy hogyan...hmmm...sztem nagyon hosszan fog eltelnieza "pár" hét =( -
Gabosh #2227 Lol
Na de utálom a sorozatokat meg a sorozatkészitőket... :D
Ilyenkorra berakni szünetet. És még kiadni 1 ilyen prewiew-et -
cucumber87 #2226 Na neeeeee
Be fogok csavarodni :) -
Reyes #2225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peter úgy fog megmenekülni, hogy használja Claire képességét, és miközben Sylar felvágja, ő egyből gyógyul, és ez lesz az egész 19. részben:D -
#2224 a baj csak az, hogy nem 5 hét az az 5 hét hanem 7 hét
"The Heroes Returns April 23" -
#2223 áh de lassan fog eltelni ez az 5 hét :( -
Kanál #2222 NBC Preview Heroes 1x19
AHAHA -
#2221 dehogy papa!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondja itt vaalki a sok vért! Hát Claire.böl is kifojt sok :D
itt nagy hac lesz sztem,odaakarnak baxxni majd a 19es résszel!!
-
#2220 Hearos én nem néztem a sorozatot de ma ledaráltam az összes részt!!
Fantasztikus :D -
#2219 winnie nem nézi a heroest, ő olvassa :) -
salieri #2218 winnie megnezted te is? :) -
winnie #2217 én láttam brutálisabbat. szerintem az 1x04 erősebb volt:) -
#2216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZTAAAKURRRRRVVAAAA!!! Ha látott már valaki ennél brutálissabb befejezést, az szóljon:O:O És én még azt hittem, hogy Peter majd szarrá picsázza sylert..:S Gondolom Hiro visszamegy az időben és megment mindenkit:) Mostmár 100%-ig biztossan Heroes az favourite! -
#2215 Az új képregényből valószínűsíthető, hogy Bennet hogy mászik ki a slamasztikából :) -
Lyan Kyj #2214 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHUHUHÚÚÚ!:D -
#2213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő valszeg meg fog halni, sajnos, Sylar elég durván odaszegezte a falhoz, jött is belőle a vér rendesen...szal neki elvileg meg "kell" halnia. Esetleg úgy menthetik meg a készítők, hogy adnak neki egy spec képességet, ami megmenti. De ezt nem tartom valószínűnek. Ő az első 'áldozat' sztem, aki nem fog szerepelni a 2. évadban. -
#2212 Én vagyok az egyetlen aki inkább Mohinder sorsára kiváncsi? :D -
#2211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nabazz, akkor Peternek annyi? Ha az ő képességét is átveszi Sylar akkor legyőzhetetlen lesz. Bár kitudja, okozott már nem 1-2 meglepetést ez a sorozat :) -
#2210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A készítők állítása szerint, Sylar lesz a 2. évadban is -
madvi #2209 THX! -
#2208 akarom a köv részt MOST! :D
nem bírok várni 6 hetet :P
Hihetetlen. Best sorozat ever! -
#2207 (spolier)valami szöveg(/spoiler)
csak a zárójel helyett a kapcsosat használd ,nem akartam most úgy írni mert akkor nem látszana ^^ -
madvi #2206 Hali!
Hogyan kell ilyen "Spoiler" részt készíteni?
thx,
madvi -
#2205 Új rész felirata a hosszupuskán! -
#2204 1x18:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon brutál rész volt, és az uccsó pár másodperc húú nagyon kész volt.
Mivel az első évadban asszem Lindermann a 'főellen', tuti, hogy nem átlagos fickó. Peter mamája nagyonnagy volt, meglepődtem, mikor a nevén szólította Clairt. Sztem Peter kicsinálja Sylart, mivel ugye van még négy rész hátra az évadból, sztem azt a szálat is le kell zárni valahogy :-) -
#2203 Húúú... így a 8. rész után azt kell mondjam, hogy: azt a qva!
Nem gondoltam, hogy ez ennyire jó lesz! Holnap asszem maratoni Heroes nézés lesz :D -
#2202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem biztos, hogy nem öli meg Petert, hanem P. közben "észhez" tér :) és visszavág vmivel, szal 5 hét múlva sylar-tól kell majd elbúcsuznunk. -
zorden #2201 Lassan itt az a kulonleges, akinek nincs semmi kepessege es/vagy furcsa dolga :-) A vegen Mr. Muggles is csinal valami tuzeskarikan atugros trukkot :-))))))) -
#2200 Huhh, én is megnéztem ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége nagyon brutál volt, remélem Syler nem tudja Petert ilyen könnyedén elintézni... Linderman meg nagyon érdekes volt, lehet hogy neki is van valami képessége? (pl jövőbelátás) Argh, hogy fogom kibírni 5 hétig Heroes nélkül? :D -
#2199 Biztosan lesz. Délután valamikor. -
#2198 Felirat holnap lesz? -
cucumber87 #2197 Na igen...Anyátok köztbe bezzeg nincs szünet :D
Ez a rész oda vágott, fura h most hiro szál érdekelt legkevésbé :D Kiváncsi leszek Lindermánra..meg Nathan anyucira -
#2196 naszóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Lindermann jövőbe látó vajon,vagy csak a festmények alapján tudja amit tud?mert szerintem azt is tudta pl hogy miként dönt Nathen,Isaac meg ennyit festett volna régen?nem lenne meg a vénája bazz
-Petrelli anyuka:óriási!!!!imádom azt,amikor egy egyre bonyolódó szálat,mint Claire-bear-é :) így,ilyen elegánsan oldanak meg,és vajon van-e neki képessége,vagy a férjének volt-e
-Mohinder meg persze hogy tudta :D okos kölök az,bár akkor már arra is figyelhetett volna hogy ne lehessen elzárni a "csapot"
-Hiro & Ando a jövőben,vagyis Hiro sirámja,hogy elbukott:hát nem pont az a lényeg hogy ezt akarják megakadályozni?most majd megint jó depi lesz és megint nem tudja használni az erejét...
-hát igen,a vége...számított valaki kisebb szopatásra? :D mert én nem,sőt
hirtelen ennyi észrevételem lenne,most 5 hét szünet,nehogy már kihalljon a topik!szóval konspirációs elméleteket elő emberek! :D