12300
-
#2280 észrevette már valaki hogy amikor bejön az alakváltó csaj mint Simone és a háttérben ott a holttest, van amikor nincs ott pl visszaváltozáskor, aztán megint..
simone holtában meg el tud tűnni, hát van ott képesség :) -
salieri #2279 igen o az :) megy a terminatorba, ott hoskodik tovabb :) -
#2278 Felreertetted. Winnie nem a velemenyet kozolte, hanem tenyeket. Innentol kezdve nem tudom miert ra haragszol. Haragudj a forgatokonyvirokra, meg a keszitokre, ok talaltak ki... -
#2277 hát szerintem is elég homár feje van :D :D
kép -
#2276 nem csak jackie szivatja azzal h buzi? :o mondjuk mind1, már nem fogja ^^ -
poulan #2275 Ha te buzinaktartod akkor vess magadra!!Ezekszerint biztosan nagyon ismerős a buzi szó számodra!!
Én nemezért lennék a helyében!!!
Ha meg annyi eszed sincs hogy végiggondold logikusan akkor SORRY!!!!! -
winnie #2274 "Én meg ha már lehet választani akkor Zach lennék!!!Igaz nem HERO de én akkor is azlennék/Thomas Dekker/ ..... miért is ...??? na kitudja ????"
ő az, aki alapból homokos, csak kiírták a színész ügynöke miatt a meleg szálat a szkriptből, így csak pár utalás maradt meg? -
#2273 Vagy nézz South Parkot. Most indult a 11. évad. -
Kanál #2272 aludj -
ZiP90 #2271 OMG! Ápr. 23-ig még 45 nap!! Wááh... hogy bírom ki addig?! -
#2270 en mar az vagyok xD (X_x) -
poulan #2269 Látom senki sem akar Hero lenni!!! -
poulan #2268 Claire & Zach // the future... -
#2267 Ő lesz a terminator sorozatban az egyik főszereplő ? :D
Enyém Matt szerepe :D -
poulan #2266 Én meg ha már lehet választani akkor Zach lennék!!!Igaz nem HERO de én akkor is azlennék/Thomas Dekker/ ..... miért is ...??? na kitudja ???? -
#2265 Én lefoglalom Hiro szerepét -
#2264 Majd haverokkal leforgatjuk egy hét alatt a 19-es részt a kedvedért oké?
u.i: szereplőnek lehet jelentkezni a 061 HEROES-9 -es számon. -
#2263 No megnéztem az összes eddigi részt.
Hát most úgy kb. 100 oldalnyi (A4 -es méretben) jó szaftos káromkodást el lehet képzelni.
Ezek nem emberek, hogy ennyi szünetet beraknak. Nincs szivük ezeknek.
Valaki lopja ki a többi részt vagy nagyon rosszat teszek -
Cat #2262 az alakváltó nénibe (missy peregrym - érdekes modon az imdb adatlapján nincs benne, hogy szerepel a sorozatban) én akkor szerettem bele, amikor megnéztem a stick it-et, csak miatta. Kurvajó tornászfilm, hatalmas szövegeket nyom benne, és BORZASZTÓAN jól néz ki :) -
Phat Smoker #2258 ezzel arra célzol, hogy ápr. 23-án fog folytatódni ? -
#2256 msn-en megy a reklám :) vagyis csak h most ezt nézem, ez az uj mánia :) torrentről szedegetem, eddig 10 részt néztem meg, jön még 3 uj.. csak az a gáz h a 13. jön le először, aztá a 12. és csak utoljára a 11. :D -
#2254 banner, piroscsík? -
#2253 eddig 18 -
poulan #2252 Ha jólvettem észre akkor az NBC ,hétfői műsorán nincsen rajta a következő epizód!!!(19. part) -
#2251 hali all.. faja a sorozat, most keztem csak nézni miko elkezték tv2n.. feliratosan nézem, eddig összesen hány rész készült el, tölthető le? persze felirattak együtt.. -
#2250 Peter szerintem tuti nem hal meg, mivel:
1. akkor ki robbantja fel a várost(ami ha hiroék nem jönnek vissza akkor tuti bekövetkezik)
2.Ha peter képességét is megszerezné, akkor mi a fenének bajlódna Isaac koponyájának levágásával(elvileg már tudhatná is a képességet ha peter agyát tanulmányozza). -
Kaslerka #2249 Köszönöm szépem, majd délután leszedem. A munkahelyi elöirásomba nem fér bele a torrentezés csak a fórumozás. :) -
GSJinn #2248 Azta k.....va!!! Ezután nem alszom április végéig. Claire nagyija tuti valami hiro... Abban a családban mindenki az. És olyan sejtelmes volt, végig ahányszor bizalmasan bezsélt eddig. Hiro, ha jol láttam a trailerben összetalálkszik a future Hiroval? Valyon mit tud meg ha igy lesz? Sylar tuti nem öli meg Petert, mivel peter "halhatatlan" jelenleg. Linderman biztos minden titkok tudoja. Ö az oraculum (mátrix) . A következö részek mindeggyike durván ütös lesz szerintem. Még nem mindenki jött képbe, pl: a kis niga srác, az apja. Alig várom remélem szivárog ki info a nbc honlapján. Ugyebár oda lehet küldeni a elméleteket is. -
#2247 biztos felvette vmi jó csajnak az alakját :) -
#2246 Az alakvalto neni milyen jol nez mar ki :O:O -
#2245 Nem is gondoltam volna hogy Linderman kicsoda de most kiderült.
-
#2244 hiro a jövőböl azért jött h mentse meg a kiscsajt.. ha nem mentette meg peter a kiscsajt (nincs meg a képessége) az akkor épp azt jelenti, h mindaz ami most történt nem így történt volna (ergó nem kapja el ebben a helyzetben petert sylar bácsi) -
Phat Smoker #2243 parancsolj!
a kislemez 2. száma lesz az 'eyes' -
#2242 De Claire -en sincs semmi sebhely, szal ha a mai Sylar incidensre gondolsz, az biztos nem az a sebhely, mert annak nem lesz nyoma. -
#2241 Vegyük úgy hogy 2 féle jövő van. Az egyik a mostani, Hiro visszajött, figyelmezet. Peter talákozik Claire -rel, átveszi a képességet. Nincs sebhely. A másik (ahonnan visszajött Hiro) ott nem tudjuk hogy mi történik (vagyis igen, felrobban a város) ott Peter nem találkozik Claire -el elvileg, így nincs képesség, lehet sebhelye, akárhonnan. Nem biztos, hogy Sylartől. -
#2240 Már csak 48 nap! -
#2239 felajzottál a hsz-oddal. ilyeneket ne irj többet! hosszabbnak tünik a szünet :D -
#2238 máshogy nézel ki a sebhelyed nélkül. ezt mondta pontosan kb. szvsz, erre a sebhelyre gondolt. de akkor még mindig igaz amit a #2235-ben írtam. tényleg az a baj Hiro képességével, hogy még a készítők sincsenek tisztában vele, hogy hogyan is reagál rá a "külvilág". -
#2237 bazzz kábé olyan hangot adtam a rész végén mint Peter:OOOO
Menjenek már valahova:S -
#2236 Azt mondta hogy a homlokán van a heg a jövőben?