19
Aston 1.9
-
#19 "nem naon értek angolul" Magyarul se nagyon. -
#18 akinek meg van az eltudná küldeni nekem pár dologát az aston nak mert igy nem megy mert hiányztik belöle valmi nem talál -
spy803 #17 Egy explorer.exe-t kiváltó alkalmazás. Gyorsabb és szebb lesz tőle minden, bár érdemes csak óvatosan bánni vele! -
#16 oke de raákattintok és nem csinal semmit hiba üzenet jön ki
hogy nem talál valmit -
#15 Start/Shell Swapper/Explorer/felhasználóneved, jelöld be a Restore... és Logoff... mezőket, majd kattints az OK gombra.
Miután kijelentkeztél menj a Start/Beállítások/Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése, és uninstallálod az Aston-t.
Addig ne uninstalláld az Aston-t míg ki nem jelentkeztél belőle!!!
"elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?"
Telepítsd újra. ;) -
#14 elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?
-
#13 azt hittem h vmi 1.9es aston martinról lesz jó ^^ -
#12 ez mi ez a program? -
#11 Mielőtt a Windows bootképernyője megjelenne, F8 billentyűt kell nyomni.
De elolvastad az előbb belinkelt leírást? Ott el van magyarázva, hogyan szedd le az Aston-t. -
#10 csökentetmodba hogyan kell belépni ? -
#9 azt hittem hogy egy autós topik :) -
#8 How do I uninstall Aston?
-
#7 xD -
spy803 #6 Rendszer visszaállítás, vagy format c. más lehetőség nincs. -
#5 xD -
#4 -
#3 csökkentett módban próbáltad már? -
#2 -
#1 sziasztok akinek meg van ez a program az segitsen mert nem tudom letörölni mert ahoz valahogy ki kell kapcsolni de nem megy segitsen valaki köszönöm !