Aston 1.9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek meg van az eltudná küldeni nekem pár dologát az aston nak mert igy nem megy mert hiányztik belöle valmi nem talál
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Egy explorer.exe-t kiváltó alkalmazás. Gyorsabb és szebb lesz tõle minden, bár érdemes csak óvatosan bánni vele!
oke de raákattintok és nem csinal semmit hiba üzenet jön ki
hogy nem talál valmit
hogy nem talál valmit
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Start/Shell Swapper/Explorer/felhasználóneved, jelöld be a Restore... és Logoff... mezõket, majd kattints az OK gombra.
Miután kijelentkeztél menj a Start/Beállítások/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése, és uninstallálod az Aston-t.
Addig ne uninstalláld az Aston-t míg ki nem jelentkeztél belõle!!!
"elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?"
Telepítsd újra. 😉
Miután kijelentkeztél menj a Start/Beállítások/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése, és uninstallálod az Aston-t.
Addig ne uninstalláld az Aston-t míg ki nem jelentkeztél belõle!!!
"elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?"
Telepítsd újra. 😉
elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?
Mielõtt a Windows bootképernyõje megjelenne, F8 billentyût kell nyomni.
De elolvastad az elõbb belinkelt leírást? Ott el van magyarázva, hogyan szedd le az Aston-t.
De elolvastad az elõbb belinkelt leírást? Ott el van magyarázva, hogyan szedd le az Aston-t.
csökentetmodba hogyan kell belépni ?
azt hittem hogy egy autós topik 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Rendszer visszaállítás, vagy format c. más lehetõség nincs.
<#felkialtas>#felkialtas>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.