Aston 1.9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
"nem naon értek angolul" Magyarul se nagyon.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

geri777
akinek meg van az eltudná küldeni nekem pár dologát az aston nak mert igy nem megy mert hiányztik belöle valmi nem talál

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Egy explorer.exe-t kiváltó alkalmazás. Gyorsabb és szebb lesz tõle minden, bár érdemes csak óvatosan bánni vele!

geri777
oke de raákattintok és nem csinal semmit hiba üzenet jön ki
hogy nem talál valmit

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Dj Faustus
Start/Shell Swapper/Explorer/felhasználóneved, jelöld be a Restore... és Logoff... mezõket, majd kattints az OK gombra.
Miután kijelentkeztél menj a Start/Beállítások/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése, és uninstallálod az Aston-t.
Addig ne uninstalláld az Aston-t míg ki nem jelentkeztél belõle!!!

"elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?"
Telepítsd újra. 😉

geri777
elolvastam de nem naon értek angolul majd megoldom de most meg az a baj hogy nem tom használni emrt hibát irk ki hiányzik valami hogy javitsam ki ?

hunbasser
azt hittem h vmi 1.9es aston martinról lesz jó ^^

ReaL MaDRid x siempre

Gladiator
ez mi ez a program?

Dj Faustus
Mielõtt a Windows bootképernyõje megjelenne, F8 billentyût kell nyomni.
De elolvastad az elõbb belinkelt leírást? Ott el van magyarázva, hogyan szedd le az Aston-t.

geri777
csökentetmodba hogyan kell belépni ?

PíszLávJuniti
azt hittem hogy egy autós topik 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dj Faustus
ColdFire
xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rendszer visszaállítás, vagy format c. más lehetõség nincs.

ColdFire
xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fülüke

De k*rvajó géped van istenem....

Bandi 18
csökkentett módban próbáltad már?

OrioN the S
<#felkialtas>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

geri777
sziasztok akinek meg van ez a program az segitsen mert nem tudom letörölni mert ahoz valahogy ki kell kapcsolni de nem megy segitsen valaki köszönöm !