217
Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla.
-
leonaprofi #177 Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy tudna-e valaki ajánlani olyan keyloggert ami nem virusos már telepítés elött?Nekem Norton Internet Security-m van és eddig mindig kijelzett valamilyen trójait bármilyen keyloggert töltöttem is le.Ezeket nyugodt szívvel felrakhatom legfeljebb letiltom a virusírtást vagy inkább ne kockáztassam?Előre is köszi -
balcsi70 #176 Sziasztok.Van itt valaki aki konkrétan ért ehez a progihoz? A kérdésem csak az lenne hogy a mail beállítás sehogy nem akar összejönni az smtp beállításnál. (pedig már megnéztem vagy 60 db tutoriált is. Valaki tudja a beállítást? vagy miért nem kapcsolódik a szerverhez?
-
balcsi70 #175 Szerintem nincs olyan.(én így gondolom),beállítani be lehet hogy ne ellenőrizze,és ne irtsa le. -
Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Halihó! -
balcsi70 #173 Na megnéztem az oldalt.A leírás nem egészen pontos,(hogy mire használható az le van írva,de hogy hogyan az nincs.)és hogy,hogy kell előállítani azt a filet amit elküldesz az áldozatnak.Lehet hogy nem is akartad szájbarágósan,.Már elég sok hack oldalon találkoztam ugyan ezekkel a leírásokkal :),de gratula hogy megcsináltad.(csak kíváncsi voltam).
Üdv. -
POISON2 #172 Hello hát menny fel a Hack oldalamra minden leírás fent van:) www.hack-crack.atw.hu üdv kisp -
balcsi70 #171 Na és mi a trükk? -
POISON2 #170 na rájöttem nagynehezen:S :D -
POISON2 #169 azt kérdezném .. hogy tehát ha sima email szolgáltatóra szeretném h küldje a key logger az adatokat...pl freemail ,citromail,indamail, stb.. ezt nem lehet megoldani? -
POISON2 #168 rájöttem... h ami az internet szerződésemen van SMTP és email cim .. ezt kellene beütni..de az a baj h még a chello honlapján se tudok bejelentkezni az emailal amit kaptam:S tőllük...:S -
POISON2 #167 (a passwordhöz és a felhasználónévhe mit kell írni?(mármint hogy mineka kódját és mineka felhasználónevét)) -
POISON2 #166 Helo mindenki!
Egy alakuló hack oldalt hoztam létre .. www.hack-crack.atw.hu
Megszereztem az Ardamax 2.9 et ....
http://www.youtube.com/watch?v=qMEbT_OLfw0&feature=related
Minden re könynen rájöttem.. kivéve egyre mit írjak az SMPT szerverhez
Láttam h FAUSTUS leírta h mi az..de pl freemail e-mail címre szeretném h küldje a keylogger az adatokat akkor kerál nekem egy ilyet a program..
fmx.freemail.hu de testeléskor nem müxik...(a passwordhöz és a felhasználónévhe mit kell írni?)márpedig ha az smtp szervert nem írom be nem küldi el nekem az adatokat a keylogger:S .. előre is kösz a választ!!!!:) -
balcsi70 #165 Jogi tanácsokat lehet kérni :) -
Gondold át, ki férhetett a gépedhez az utóbbi napokban, hetekben.
Barát, barátnő, feleség, gyerek, anyós, stb...
Utána gondold át kaptál-e e-mailben, MSN-nen (vagy más csevegőprogramon keresztül) programot, vagy program letöltésére szolgáló linket? Ha igen, kitől?
Van-e tűzfal, vírusirtó, kémprogramirtó a gépeden? Ha van, a naplóállományában találsz e valamit arról, hogy hova kommunikált? -
freeman49 #163 Azt szeretném kérdezni ha keyloggert találok a gépemen h tudom bizonyítani h ki rakta fel? -
Van egy ilyen program. Azt hiszem Oleansoft Hidden Camera a neve. -
Felteszel a másik gépre egy VNC szervert, a tiedre egy VNC klienst, és elvileg meg van oldva a dolog.
Gyakorlatilag - ha más magántitkait akarod kifürkészni - elköveted a 178/A. § d) bekezdését:
178/A. § (1) Aki magántitok jogosulatlan megismerése céljából
...
d) távközlési berendezés útján másnak továbbított közleményt kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzít,
bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. -
Olyan program érdekelne, vagy megoldás, hogy a másik szobában levő gép képernyőjét tudjam figyelni real time-ba, úgy hogy a rajta ülő személy ne vegye észre. XP alatt.
Köszi -
KÖSSSSSZ!!!
Már megoldottam:P JA azért raktam fel, hogy mindN lépéséről tudjak természetesen az Ő hozzájárulása nélkül:D:D:D:P Egyébként meg nem különösképpen érdekel, hogy ki látja v. h ki mit gondol....:P -
Helló,
" hogy feltettem bnőm gépére ezt az Ardamax.keylogger-t"
Tudatosan beleegyezett?
Nagyon valószínűsítem, hogy nem valami informatikai kísérletezésről van szó, amihez az "informatikai beállítottságú kisasszony" effektíve hozzájárult; inkább valami "lehet, hogy megcsal, ezért hozzájutok az e-mail fiókjának jelszavához, elolvasom a leveleit"-jellegű dologról. Ha ez nem így lenne, nem okozna gondot a kémprogram-irtó (ideiglenes) kiiktatása.
Szóval inkább tegyél le erről a tervedről (pláne hogy egy nyíltan olvasható fórumon promulgálod mindezt, ország-világ szeme láttára).
Ha esetleg tényleg kísérletről lenne szó, akkor meg iktassátok ki a kémprogram-irtót, vagy keressetek alternatívát. -
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy feltettem bnőm gépére ezt az Ardamax.keylogger-t csak az a gond hogy a spyreware terminator érzékeli és sajnos ő(bnőm:)) le tudja vele törölni így semmit nem ér az egész. Tud vki olyan keyloggert amit a vírusírtók meg eféle hülyeségek:D nem érzékelnek azt nagyon meg tudnám köszönni:P -
Elvileg ott ahol nincs vírusirtó feltelepítve, vagy nincs rendesen frissített / beállított vírusirtó. -
baandee #155 Hello Dj Faustus...
Még lenne egy utolsó kérdéesem...játszogattam én az Aramax-szal az itthoni gépemen az elmúlt már napban és egy pár vírusírtó alatt leteszteltem de mindegyik azonnal riasztott...hogy lehet egyáltalán ezt a progit használni ha mendegyik írtó egyből kiszurja??? -
"a lényeg hogy a Sent To-ba beírom az email címemet (ahova majd mennek az adatok) és kész?"
Elvileg igen.
A Send From-hoz azért érdemes odaírni az e-mail címedet, nehogy spamnek nézze a levelezőszerver a küldött levelet (nincs feladó).
"ha az SMTP-szerver autentikációt igényel"
SMTP szerver = az a szerver, ami a leveleket elküldi. Levelezőprogramokban, olyan programokban, amik levelet küldenek ezt kell megadni. Az Internet-szolgáltatód biztosít számodra egyet.
autentikáció = Beléptetés. Vannak olyan rendszerek, ahova nem lehet felhasználónév+jelszó nélkül belépni - vannak ilyen SMTP-szerverek is (ez azért jó, mert ha egy ilyen levélküldő-szerverről sok spam megy ki, akkor a rendszergazda könnyebben megkeresheti a spamet küldő delikvenst, és kiiktathatja a rendszerből). -
baandee #153 Köszi az ismételt választ...
Amit leírtál abból egy szót se értettem no de sebaj...a lényeg hogy a Sent To-ba beírom az email címemet (ahova majd mennek az adatok) és kész?...elég csak azt az egy mezőt kitölteni?
(Bocsi ha lámáskodok és a sok kérdésért...)
-
A Username/Password mezőket akkor kell kitölteni, ha az SMTP-szerver autentikációt igényel. -
baandee #151 Köszi Dj Faustus a választ!!
Még lenne egy kérdésem...találtam egy linket (http://www.youtube.com/watch?v=9-zLa221SB8) egy tutorial-ról...a kérdésem az lenne hogy 1:51nél a filmbe amikor kitöltik az emaileket a Sent To, Send From, Username-hez ugyanazokat az emaileket írja be...ezt így kell???...a Passwordhoz mit kell beírni?
-
A keyloggert a "támadott fél" gépére helyezed el, a program ott gyűjt adatokat, és küldi el e-mailben (de az is megoldható, hogy valami szerveroldali szkriptnek, alkalmazásnak juttatja el, vagy hogy lokálisan tárolja el).
Amíg csak a saját gépeden, saját adataid (tehát az már nem jó, ha a saját gépedhez más odaül, belép a saját rendszerébe, és te eltárolod a felhasználónevét/jelszavát és ezt kihasználva illetéktelenül bejutsz) kifürkészésére használod - ergó te vagy a "támadott fél" - addig ok.
De ha már más rendszerébe jutsz be illetéktelenül, az ott levő adatokat illetéktelenül használod fel, az már csúnya dolog.
Viszont a kulcsszó az "illetéktelenül"-ön van.
Tehát ha én adok neked egy rendszerhez egy hozzáférést, és a hozzáférés keretein belül mozogsz az ok.
Ha a barátod/barátnőd megmutatja neked egy e-mailjét a saját levélfiókjában az ok.
Ha a barátod/barátnőd bejelentkezetten hagyja ott a gépeden a levelezőfiókját - akkor az az illendő, hogy kilépsz (és el kell neki magyarázni, hogy lépjen ki, mielőtt feláll a géptől). Ha nem engedte meg, hogy a leveleiben turkálj, akkor ne olvasgasd. -
baandee #149 Sziasztok!
Engem mostanában kezdett el foglalkoztatni ez a keylogger-es téma és tudom hogy nem túl etikus dolog ez az egész de lenne 1-2 kérdésem a hozzáértökhöz mert nem minden egyértelmű számomra...
Szóval ezt a saját gépre kell felrakni és onnen küldd szét egy emailt a progi ami vhogy begyűjti az adatokat?...vagy más gépére kell felrakni és onnan küldi el az email-emre az infókat...néztem én már a youtub-on tutariolokat de abból se vált világossá számomra ez az egész...
Előre is köszönet a válaszoloknak! -
1. Google legyen a barátod
2. Remélem tisztában vagy azzal, hogy más (barátnő, öcsike, iskola, munkahely) gépére felrakni (és a naplózott adatokat felhasználni) nem éppen egy etikus dolog (sőt bűncselekmény). -
GOLF3GT #147 helló !!! billentyüzet figyelő programot keresek!!! tud valaki segíteni??? -
Vardar #146 inkább a vcathcet kellen elküldeni elemzésre -
zserrbo #145 Szerintem elsődlegesen a kémprogramírtók feladata. Logikus is keylogger (billentyűzetfigyelő) azaz kémkedik. Ha olyan ami "a hátsó (kis) kapun" (backdoor=trójai) jut be és aztán kémkedik is emellé az pláne, hogy kémprogram, de a vírusírtóknak is kötelessége az ilyet írtani (mármint amit az előző mondtatban írtam).
Amúgy én is azt javaslom, amit Faustus írt, ha olyat találsz....küld el elemzésre ezzel is segítva magad (gondolva a későbbiekre) és másokat. -
Vardar #144 A keyloggerek kémkednek utánad és nem szaporodnak tehát trójaiak/kémprogramok. -
Nézz utánna (Google). -
Vardar #142 miért? -
Hát nem éppen.... -
Vardar #140 keyloggerek nem inkább a kémprogram írtókhoz tartoznak? -
Van amit igen, van amit nem (és ezek vírusirtókként változnak).
Egyébként ha találsz egy olyan keyloggert, amit az általad használt vírusirtó nem ismer fel - küldd el nekik. Lehet hogy a következő vírusadatbázisba már bekerül. -
Vardar #138 Amiket ti itt ajánlgattok azokat a Spyware Terminator, AVG Anti Spyware stb. észre veszi?