217
Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla.
  • leonaprofi
    Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy tudna-e valaki ajánlani olyan keyloggert ami nem virusos már telepítés elött?Nekem Norton Internet Security-m van és eddig mindig kijelzett valamilyen trójait bármilyen keyloggert töltöttem is le.Ezeket nyugodt szívvel felrakhatom legfeljebb letiltom a virusírtást vagy inkább ne kockáztassam?Előre is köszi
  • balcsi70
    Sziasztok.Van itt valaki aki konkrétan ért ehez a progihoz? A kérdésem csak az lenne hogy a mail beállítás sehogy nem akar összejönni az smtp beállításnál. (pedig már megnéztem vagy 60 db tutoriált is. Valaki tudja a beállítást? vagy miért nem kapcsolódik a szerverhez?
  • balcsi70
    Szerintem nincs olyan.(én így gondolom),beállítani be lehet hogy ne ellenőrizze,és ne irtsa le.
  • Higany
    Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Halihó!
  • balcsi70
    Na megnéztem az oldalt.A leírás nem egészen pontos,(hogy mire használható az le van írva,de hogy hogyan az nincs.)és hogy,hogy kell előállítani azt a filet amit elküldesz az áldozatnak.Lehet hogy nem is akartad szájbarágósan,.Már elég sok hack oldalon találkoztam ugyan ezekkel a leírásokkal :),de gratula hogy megcsináltad.(csak kíváncsi voltam).

Üdv.
  • POISON2
    Hello hát menny fel a Hack oldalamra minden leírás fent van:) www.hack-crack.atw.hu üdv kisp
  • balcsi70
    Na és mi a trükk?
  • POISON2
    na rájöttem nagynehezen:S :D
  • POISON2
    azt kérdezném .. hogy tehát ha sima email szolgáltatóra szeretném h küldje a key logger az adatokat...pl freemail ,citromail,indamail, stb.. ezt nem lehet megoldani?
  • POISON2
    rájöttem... h ami az internet szerződésemen van SMTP és email cim .. ezt kellene beütni..de az a baj h még a chello honlapján se tudok bejelentkezni az emailal amit kaptam:S tőllük...:S
  • POISON2
    (a passwordhöz és a felhasználónévhe mit kell írni?(mármint hogy mineka kódját és mineka felhasználónevét))
  • POISON2
    Helo mindenki!

Egy alakuló hack oldalt hoztam létre .. www.hack-crack.atw.hu

Megszereztem az Ardamax 2.9 et ....
    http://www.youtube.com/watch?v=qMEbT_OLfw0&feature=related
    Minden re könynen rájöttem.. kivéve egyre mit írjak az SMPT szerverhez
    Láttam h FAUSTUS leírta h mi az..de pl freemail e-mail címre szeretném h küldje a keylogger az adatokat akkor kerál nekem egy ilyet a program..
    fmx.freemail.hu de testeléskor nem müxik...(a passwordhöz és a felhasználónévhe mit kell írni?)márpedig ha az smtp szervert nem írom be nem küldi el nekem az adatokat a keylogger:S .. előre is kösz a választ!!!!:)
  • balcsi70
    Jogi tanácsokat lehet kérni :)
  • Dj Faustus #164
    Gondold át, ki férhetett a gépedhez az utóbbi napokban, hetekben.
    Barát, barátnő, feleség, gyerek, anyós, stb...
    Utána gondold át kaptál-e e-mailben, MSN-nen (vagy más csevegőprogramon keresztül) programot, vagy program letöltésére szolgáló linket? Ha igen, kitől?

Van-e tűzfal, vírusirtó, kémprogramirtó a gépeden? Ha van, a naplóállományában találsz e valamit arról, hogy hova kommunikált?
  • freeman49
    Azt szeretném kérdezni ha keyloggert találok a gépemen h tudom bizonyítani h ki rakta fel?
  • slime001
    Van egy ilyen program. Azt hiszem Oleansoft Hidden Camera a neve.
  • Dj Faustus #161
    Felteszel a másik gépre egy VNC szervert, a tiedre egy VNC klienst, és elvileg meg van oldva a dolog.
    Gyakorlatilag - ha más magántitkait akarod kifürkészni - elköveted a 178/A. § d) bekezdését:
    178/A. § (1) Aki magántitok jogosulatlan megismerése céljából
    ...
    d) távközlési berendezés útján másnak továbbított közleményt kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzít,

bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  • Tompie
    Olyan program érdekelne, vagy megoldás, hogy a másik szobában levő gép képernyőjét tudjam figyelni real time-ba, úgy hogy a rajta ülő személy ne vegye észre. XP alatt.
    Köszi
  • 12site
    KÖSSSSSZ!!!

Már megoldottam:P JA azért raktam fel, hogy mindN lépéséről tudjak természetesen az Ő hozzájárulása nélkül:D:D:D:P Egyébként meg nem különösképpen érdekel, hogy ki látja v. h ki mit gondol....:P
  • Dj Faustus #158
    Helló,
    " hogy feltettem bnőm gépére ezt az Ardamax.keylogger-t"
    Tudatosan beleegyezett?
    Nagyon valószínűsítem, hogy nem valami informatikai kísérletezésről van szó, amihez az "informatikai beállítottságú kisasszony" effektíve hozzájárult; inkább valami "lehet, hogy megcsal, ezért hozzájutok az e-mail fiókjának jelszavához, elolvasom a leveleit"-jellegű dologról. Ha ez nem így lenne, nem okozna gondot a kémprogram-irtó (ideiglenes) kiiktatása.
    Szóval inkább tegyél le erről a tervedről (pláne hogy egy nyíltan olvasható fórumon promulgálod mindezt, ország-világ szeme láttára).

Ha esetleg tényleg kísérletről lenne szó, akkor meg iktassátok ki a kémprogram-irtót, vagy keressetek alternatívát.
  • 12site
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy feltettem bnőm gépére ezt az Ardamax.keylogger-t csak az a gond hogy a spyreware terminator érzékeli és sajnos ő(bnőm:)) le tudja vele törölni így semmit nem ér az egész. Tud vki olyan keyloggert amit a vírusírtók meg eféle hülyeségek:D nem érzékelnek azt nagyon meg tudnám köszönni:P
  • Dj Faustus #156
    Elvileg ott ahol nincs vírusirtó feltelepítve, vagy nincs rendesen frissített / beállított vírusirtó.
  • baandee
    Hello Dj Faustus...

Még lenne egy utolsó kérdéesem...játszogattam én az Aramax-szal az itthoni gépemen az elmúlt már napban és egy pár vírusírtó alatt leteszteltem de mindegyik azonnal riasztott...hogy lehet egyáltalán ezt a progit használni ha mendegyik írtó egyből kiszurja???
  • Dj Faustus #154
    "a lényeg hogy a Sent To-ba beírom az email címemet (ahova majd mennek az adatok) és kész?"
    Elvileg igen.
    A Send From-hoz azért érdemes odaírni az e-mail címedet, nehogy spamnek nézze a levelezőszerver a küldött levelet (nincs feladó).

"ha az SMTP-szerver autentikációt igényel"
    SMTP szerver = az a szerver, ami a leveleket elküldi. Levelezőprogramokban, olyan programokban, amik levelet küldenek ezt kell megadni. Az Internet-szolgáltatód biztosít számodra egyet.
    autentikáció = Beléptetés. Vannak olyan rendszerek, ahova nem lehet felhasználónév+jelszó nélkül belépni - vannak ilyen SMTP-szerverek is (ez azért jó, mert ha egy ilyen levélküldő-szerverről sok spam megy ki, akkor a rendszergazda könnyebben megkeresheti a spamet küldő delikvenst, és kiiktathatja a rendszerből).
  • baandee
    Köszi az ismételt választ...

Amit leírtál abból egy szót se értettem no de sebaj...a lényeg hogy a Sent To-ba beírom az email címemet (ahova majd mennek az adatok) és kész?...elég csak azt az egy mezőt kitölteni?
    (Bocsi ha lámáskodok és a sok kérdésért...)

• Dj Faustus #152
    A Username/Password mezőket akkor kell kitölteni, ha az SMTP-szerver autentikációt igényel.
  • baandee
    Köszi Dj Faustus a választ!!

Még lenne egy kérdésem...találtam egy linket (http://www.youtube.com/watch?v=9-zLa221SB8) egy tutorial-ról...a kérdésem az lenne hogy 1:51nél a filmbe amikor kitöltik az emaileket a Sent To, Send From, Username-hez ugyanazokat az emaileket írja be...ezt így kell???...a Passwordhoz mit kell beírni?

• Dj Faustus #150
    A keyloggert a "támadott fél" gépére helyezed el, a program ott gyűjt adatokat, és küldi el e-mailben (de az is megoldható, hogy valami szerveroldali szkriptnek, alkalmazásnak juttatja el, vagy hogy lokálisan tárolja el).

Amíg csak a saját gépeden, saját adataid (tehát az már nem jó, ha a saját gépedhez más odaül, belép a saját rendszerébe, és te eltárolod a felhasználónevét/jelszavát és ezt kihasználva illetéktelenül bejutsz) kifürkészésére használod - ergó te vagy a "támadott fél" - addig ok.
    De ha már más rendszerébe jutsz be illetéktelenül, az ott levő adatokat illetéktelenül használod fel, az már csúnya dolog.

Viszont a kulcsszó az "illetéktelenül"-ön van.
    Tehát ha én adok neked egy rendszerhez egy hozzáférést, és a hozzáférés keretein belül mozogsz az ok.
    Ha a barátod/barátnőd megmutatja neked egy e-mailjét a saját levélfiókjában az ok.
    Ha a barátod/barátnőd bejelentkezetten hagyja ott a gépeden a levelezőfiókját - akkor az az illendő, hogy kilépsz (és el kell neki magyarázni, hogy lépjen ki, mielőtt feláll a géptől). Ha nem engedte meg, hogy a leveleiben turkálj, akkor ne olvasgasd.
  • baandee
    Sziasztok!

Engem mostanában kezdett el foglalkoztatni ez a keylogger-es téma és tudom hogy nem túl etikus dolog ez az egész de lenne 1-2 kérdésem a hozzáértökhöz mert nem minden egyértelmű számomra...
    Szóval ezt a saját gépre kell felrakni és onnen küldd szét egy emailt a progi ami vhogy begyűjti az adatokat?...vagy más gépére kell felrakni és onnan küldi el az email-emre az infókat...néztem én már a youtub-on tutariolokat de abból se vált világossá számomra ez az egész...

Előre is köszönet a válaszoloknak!
  • Dj Faustus #148
    1. Google legyen a barátod
    2. Remélem tisztában vagy azzal, hogy más (barátnő, öcsike, iskola, munkahely) gépére felrakni (és a naplózott adatokat felhasználni) nem éppen egy etikus dolog (sőt bűncselekmény).
  • GOLF3GT
    helló !!! billentyüzet figyelő programot keresek!!! tud valaki segíteni???
  • Vardar
    inkább a vcathcet kellen elküldeni elemzésre
  • zserrbo
    Szerintem elsődlegesen a kémprogramírtók feladata. Logikus is keylogger (billentyűzetfigyelő) azaz kémkedik. Ha olyan ami "a hátsó (kis) kapun" (backdoor=trójai) jut be és aztán kémkedik is emellé az pláne, hogy kémprogram, de a vírusírtóknak is kötelessége az ilyet írtani (mármint amit az előző mondtatban írtam).
    Amúgy én is azt javaslom, amit Faustus írt, ha olyat találsz....küld el elemzésre ezzel is segítva magad (gondolva a későbbiekre) és másokat.
  • Vardar
    A keyloggerek kémkednek utánad és nem szaporodnak tehát trójaiak/kémprogramok.
  • daxan
    Nézz utánna (Google).
  • Vardar
    miért?
  • daxan
    Hát nem éppen....
  • Vardar
    keyloggerek nem inkább a kémprogram írtókhoz tartoznak?
  • Dj Faustus #139
    Van amit igen, van amit nem (és ezek vírusirtókként változnak).
    Egyébként ha találsz egy olyan keyloggert, amit az általad használt vírusirtó nem ismer fel - küldd el nekik. Lehet hogy a következő vírusadatbázisba már bekerül.
  • Vardar
    Amiket ti itt ajánlgattok azokat a Spyware Terminator, AVG Anti Spyware stb. észre veszi?