959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • raymond01
    Tudtok már vmi megjelenést vagy ez a 23 a tuti?
  • AtiRadish
    ÁÁÁÁ kell hozza SM 3.0 =(
    Proof
  • Hellsing47
    hát mivel grafikában nem igazán mulja felül a blood money-t igy csak elég lesz...
  • AtiRadish
    és reméljük shader 2.0-ás kari elég hozzá =P
  • Djemba
    és remékjük nem 4-5 órás lesz a játék
  • grebber
    Ez is bearanyozodott.November 13.án jön!
  • hykao #57
    itthon magyarul lesz megvásárolható (ezen kívül érdemes a hivatalos oldalra is ellátogatni: playboy játék-miegymás! :D)
  • Shep
    Amúgy miért kell úgy oda lenni a grafikával, ráadásul 7 éves enginetől mit vártok? Amúgy meg legalább nem kell hozzá majd atomerőmű.
  • Tatyla
    enyhén ronda képek...
  • grebber
    14 új kép
  • AntiHero
    " grafika is remélhetőleg százszor szebb lesz. "

Kétlem.
  • grebber
    Kane & Lynch: Az első benyomás

Dixie Flatline, 18:44 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) Ellátogattunk a Budapest Game Show játék-rendezvényre, ahol sok szép játék közül egyből a Kane & Lynch-re vetettük rá magunkat Birdy kapitánnyal. Kooperatív hentet nyomtunk, ahol függőlegesen megosztott képernyőn irányíthattuk egykori üzlettársait cserben hagyó Kanet és az őrült, állandóan piruláit hiányoló Lynchet. Sajnos a korábbi silány videók az X360-as változat grafikáját tükrözik. Tehát a játék egyszerűen ronda, legalábbis 2007-ben ez a tálalás csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető emészthetőnek. Mindezt tetézi a katasztrófális irányítás és a néhol bukdácsoló játékmenet. De a legnagyobb probléma mégis az, hogy fogalmunk sem volt éppen merről lőnek ránk. Piroslik a képernyő, egyszercsak elhasal valamelyikünk, s ha nem érünk időben földön fetrengő társunkhoz a játék már véget is ért. Sehol egy indikátor, mennyi időnk van még társunk szívébe adrenalin injekciót döfni és az sem egyértelmű épp hány lábbal állunk a koporsónkban. Jómagam alakítottam Lynchet, így aztán sörétesre voltam kárhoztatva, ami tipikus épületharcra tervezett fegyver. Távolra kénytelen az ember pisztollyal puffogtatni és irigykedve nézni társát, amint egy SSG552 gépkarabéllyal sorra szedi le az elleneket.
    A szinkronhangok viszont brutálisak. Lynch minduntalan szekálja Kanet és panaszkodik neki. Minden mondatban legalább két fuck elhangzik, amit csak üdvözölni tudunk Jack Bauer visszafogott fenézése után. Szóval a K&L a mostanság divatos konzolportokkal ellentétben PC-n lesz igazán élvezhető, ahol nem tart majd három másodpercig megfordulni, nem kell a kamerával és a célzással bénázni és a távolban elmosódottan látszó ellenségeket bemérni, illetve a grafika is remélhetőleg százszor szebb lesz.

info: Hardwired
  • AntiHero
    cool banner Ki készítette?
  • grebber
    33 új kép
  • Hydroceph
    coop két gépről, v több, lan, online..
  • Hydroceph
    lol, splinter cellt h nyomtad coopban? graw h nyomtad coopban? uarrol gépről?:D
    istenem...
  • hykao #46
    a kooperatív mód nem feltétlenül azt jelenti, hogy "egyszerre ketten egy gépröl" szvsz...
  • Balazs15
    hogy fogják megoldani a koperativ modot?????????????tehát az egyszerre ketten egy gépröl:O mert a gamestar azt irta hogy ez lesz benen a legjobb:D
  • hykao #44
    Loptam bannerképnek valót a hivatalos oldalról... :)
  • grebber
    "November 20. illusztris nap lesz a játékiparnak, több nagy cím mellett a Kane & Lynch is ekkor teszi tiszteletét. "

Info: Gamestar
  • Sly06
    Bannert valaki?
  • AtiRadish
    Hat tenyleg lehet latni rajta h. ez hitman engine, bar kicsit fel van turbozva. Nem hiszem h. oylan giganextgenes masina kell majd neki.
  • AntiHero
    mosógép centrivel elég lesz.
  • Soldiers
    szerintetek mien gép kell neki?
  • grebber
    Új trailer elég faszányos
  • Foxhound1980
    K&L - Collateral
  • Gerbill
    "Az Eidos Interactive útjára indította a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos weblapját (ITT).
    Azóta kiderült, hogy a játék engine-je olyan fejlett, hogy az AI akár ezer karaktert is képes kezelni egyidőben, egy helyen (tömeg jeleneteknél ideális lehet), a weblap maga pedig máris besöpörte első díját a szép dizájnért by Design Licks."

Otherworld.hu
  • gregtom6
    inkább novemberben hiszek én is,wikipedia nem ilyenekkel foglalkozik,rég frissítették.
  • gregtom6
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kane_&_Lynch:_Dead_Men
    itt októbert ír.
  • gregtom6
    Véleményem a játékról:
    Nagyon eltalált,hasonlít 1,2 Tarantino filmre,tulajdonképpen az ilyen ötleteket először filmre szokták vinni,és utána játékra,de örülök,h fordítva van. Remélem,hogy az átvezető mozik végig olyan minőségűek lesznek,mint a wallpaperek,és gondolom folyamatosan civódnak egymással Kane és Lynch,ami kissé vicces lesz,talán lesz is 1,2 olyan küldi,amiben csak az egyikkel,vagy csak a másikkal megyünk.
    Viszont az egyik wallpaperen rajta van Hitman(!!!)is,remélem,h nem lesz telebombázva Hitmanes vagy más videójáték hirdetéssel,viszont bármi más reklám lehet benne,mondjuk Coca-Colát isznak a kocsiban meg ilyesmi,az reálisabbá tenné. És van egy olyan Tarantino-s film,ami szinte tök ugyanilyen.A legjobb az lenne,ha itt is lenne egy (vagy több)bejárható város,amit szabadon be lehet járni,de ez tuti nem lesz,max az átvezetőkben.Igéretes,és a zene illik hozzá,habár hosszútávon unalmas(a zene)
  • AtiRadish
    November 13.an jon
  • gregtom6
    Hy!Október,nem annyira a vége.
    2007 vége, én úgy hallottam.
  • csgj
    hát én ebben nem lennék olyan biztos...

Emiatt:

"Fantasztikus látvány a legújabb shaderekkel megtömött Kane & Lynch 3D motor."
  • grebber
    Új videó
  • Gerbill
    A képek alapján szerintem Hitman BM szintű lehet. A motor is ugyan az.
  • AtiRadish
    Gepigenyt lehet mar tudni?
  • grebber
    GC -Trailerek
  • grebber
    Képek