959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
jemo69 #113 lal, és ehhez kell sm3.0? akkor kösz, nem ... -
#112 ja -
#111 mindent maxra huztál? -
#110 Ez a game valami piszok ronda :D
Fene tudja miért, de 1x akkora rebootot vágott tőle a gép, hogy öröm volt nézni :)
Ráadásul ha a kaneandlynch.exe-vel akaraom futtatni a játékot, a Paragon partiton magic indul el xD (a launcher exe-vel viszont megy)
Úgy 1ébként a játék maga nem tűnik rossznak, bár az AI botrányosan gyenge. Az elején mikor a zsarukra kell lőni, van amelyik odaguggol a kocsi elé, és lehajtott fejjel csak van, vissza sem lő, csak néha néha "puffant" 1et. -
Skyline #108 Mennyi a játékidő? Mert így hogy máris van aki végigvitte baromi röbidnek tűni:/ -
#107 hát pedig magyarul reklámozták... -
#106 Ez tényleg csak sm3-mal megy?
-
#105 Nah én most nyomtam végig, hát meg kell hogy mondjam, sok idő után végre az Oblivionon kívül ez az egy game, ami igazán le tud kötni! Sztem nagyon jó a hangulata, szinkronok 5-öst érdemelnek, pont ahogy a zenék, főleg az teccik amikor keményen lesérülsz, nagyon hangulatos, ahogy összeesel, elhomályosodik minden, beugrik az a szép lassú zene, és közben hangokat hallassz vissza a múltból, szomorú idézeteket, a lányod sikítását, stb...
A grafikával nem volt bajom, sztem pont jól illik a játékhoz, az MI is megfelel sztem, az irányítás úgyszintén, és simán beleszoktam... A történet is hatalmas dicséretet érdemel a részemről, a pályák elég változatosak voltak, szal én sosem unatkoztam! A vége sztem angyon szomorú volt, ahogy bele gondoltam, bár az a jó h. többféle vége van! Én eddig 2-t csináltam meg, bár nemtom h. van e még más is, de holnap még megpróbálhatom.
(jah és én Xbox 360-on nyomtam) -
pihe83 #104 Csá Leszedte már valaki a gamet??Írhatnátok valami véleményt hogy tetszik :) -
#103 Nincs magyar felirat és a boltiban se lesz! mert nem tudják honositani.. a boltba is angol lesz... ez van holnap én is töltöm -
#102 na végre -
#101 Ebben gondolom nincs benne a magyar felirat? -
TottiZsolt #93 Na végre... Remélem olyan jó játék lett valójában mint ahogy a videókon is látszott.. -
TottiZsolt #90 Ahhoz képest, hogy minden játék hamar jön, ezzel késlekednek De remélem hétvégén megtörik a jég, és megtudjuk "venni" -
raymond01 #89 Ja,ja! Pedig pont most olvastam külföldi oldalon hoy 14 a megjelenés! -
#88 Még mindig...
-
raymond01 #87 még semmi
-
TottiZsolt #86 Szerintem hétvégén már "megvásárolhatjuk" :) -
#85 Még mindig semmi :( -
raymond01 #84 Pedig én sokat várok tőle, ha nem is Gta de hasonó gangster feeling, ha ni is olyan szabadság van benne! -
Hellsing47 #83 azért szerintem egy próbát mindenképpen megér -
#82 Nem a grafikával vagy az irányítással van gondjuk, hanem az egész játékélmény, sztori,karakterek, szóval úgy szumma szummárum a lényeggel, pc verzióra ezek ugyanúgy elmondhatóak lesznek -
#81 Film infók -
#80 Szerintem hamarosan lesz 1-2 nap vagy már ma! -
#79 Hogy-hogy még nincs semmilyen release? -
#78 ez egy x360-as értékelés!
nem mérvadó sztem -
sorrow #77 Hát... nincsenek jó véleménnyel a tesztelők a játékról.
Harmatgyengének mondják a A.I-t, sőt végigolvasva a tesztet ezer sebből vérzik a game. -
#76 Gamespot 10/6 -re értékelte a játékot -
#75 na ezt várom mert jónak tűnik ...remélem már nem kell sokáig ..;) -
#74 Így van! -
raymond01 #73 13? -
valaminick #72 Hallelujah! Seems the upcoming crime drama, Kane and Lynch: Dead Men, has gone gold. And to top that bit of news off, Eidos has announced that the ship date has been moved up by a week to November 13th. The game was developed by IO Interactive, known for the acclaimed Hitman series, and will be available for Xbox 360, PS3, and PC. Players will be able to play the game solo or with a friend in co-op. The game will also feature an innovative online multiplayer mode, called “Fragile Alliance,” that will reward players for betraying their teammates.
“We’re excited to ship Kane & Lynch: Dead Men earlier than expected and get a jump on the holiday season,” said Robert Lindsey, Executive Vice President of Sales and Marketing for Eidos Inc. “Kane & Lynch will offer something entirely fresh and unique in terms of narrative depth and character, but also as a next-generation action title.” -
#71 Nah az jó, mert most annyira elvagyok havazva játékokkakl, hogy beszarás. -
Hellsing47 #70 23. -
#69 OMG WTF MEG A TÖBBIEK!!!
MÉ ? -
#68 Akkor most 13. vagy 23. ? -
Hellsing47 #67 hát sajnos ugy néz hogy mégsem lesz magyar feliratos :(
A magyar forgalmazó legfrissebb tájékoztatása szerint a játék várhatóan, a korábbi terveikkel ellentétben, angol nyelven fog csak napvilágot látni. -
#66 jah és Demo lesz ? :) -
#65 november 23 az a PC-s megjelenés is ? :) -
#64 Tutinak néz ki, mivel már aranyra került egy ideje. Azonban a magyar megjelenés csúszhat a lokalizáció miatt.