959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#153 Próbáld meg a régebbi driverrel, lehet hogy megoldja a problémát. -
hitch #152 szasztok.Nekem az a gáz hogy nagyon furcsán néz ki a játék mintha két felé osztaná a képernyot legalábbis az árnyék ugy néz ki.nem tom lehet beta driver a gond.nekem az 169.09 es beta van rakjam fel inkább a 163.75 verziót?????? -
#151 allandoan kilép a játék van valakinek valami használható ötlete ? -
#150 Neked hogy sikerült kiirnod 1 4.7GB-os dvd-re?Miket töröltál?
Mert én mindent amibe angolol kivül más nyelvi név van de még így is 4,8xGB :( -
#149 nekem bejö na cucc naon jo lett sztem.. nekem teccik csak ajánlani tom... -
#148 magától ment -
#147 mikor ment a játék mert most kezdtem addig eljutottam hogy ilyen nagyfönökökkel találkoztam kiléptem és most megint az elején vagyok... -
#146 Hát egyből megfogott ez a game.Csak sajnálom hogy nincs magyar felirat hozzá,és talán nem is lesz??
Egyébként nem rossz a graf-ja én feltoltam mindent AA-nélkül és bizony a Splinter cell - Double Agent Grafja köszönt vissza!
Csak akár mit állitok forgatom az egeret bizony be-be röccen ami nem tudom mitől lehet mert az fps-szám nem megy le 30-alá se és memo is van 2gb!
Télleg nállatok nincs ilyen probléma???
-
TottiZsolt #145 A mentést én is akartam kérdezni, mert küldetés közben nem találtam meg, hogy hogy lehet.. Remélem valaki majd megmondja a tutit! :) -
TottiZsolt #144 Nekem nagyon tetszik a játék, hiába nem csúcsgrafika, de az elejétől megfogott a játék, és még csak az első küldetésen vagyok túl... Kár, hogy a multi része nem megy, de remélem lesz rá megoldás, vagy az kimarad az életemből.. -
The Professor #143 Császtok!! Egy kis segítségre van szükségen elkezdtem a game-t (Xbox 360) és a 136#-s üzenete első képénél tartok (természetesen a játékba) de nem tudok tovább jutni nem tudom h lehet lelőni a sofőrt? LÉCCI SEGÍTSETEK FONTOS LENNEElőre is köszi a hősies megmentőnek/megmentőknek -
#142 hogy lehet elmenteni a játékot? -
#141 pedig nálam is ilyen maxon -
Djemba #140 ez nincsen maxon neked -
#139 Nemhinném... -
Djemba #138 DIRECTX 10 HASZNÁL? -
ellington #137 eddig a képekről nekem úgy jött le, mintha a Szemtől szemben-t nézném.. mondjátok, hogy kapott valamit a játék abból a remek filmből. -
#136 Nah, Havannában járok. Egész jó és sztem egész jól is néz ki!
-
creed13 #135 Hellosztok!
Csak nekem csinálja azt, hogy indítom a gamet, erre elfeketedik a képernyő mintha töltené és 2 másodperc után csak úgy visszadob asztalra?Se hiba üzenet, se semmi... -
#134 hali!
erre tud vki megoldást: "FirewallInstallHelper.dll - nem található"
előre is köszi
-
#133 Nah én is elkezdtem a játékot. Hát nem túl nagy játék, de nagyon jó! Jó hangulat, jó történet. Az irányítás, lövöldözés kicsit gyengére sikeredett, de jó. A Reservoir Dogs -ra nagyon hasonlít a játék, bár ez azért jobb (csak a grafika, mozgás, célzás, ellenségek inteligenciája, stb.). Optimalizálás is jó. A shadermodel 3 meg a nagy gépigényt a leírásban nem értem. Az előbb említett játékot ati 9600proval játszottam és nem volt rondább :| Ez meg maxon megy...
Sajnálom h ez is ilyen live-s. Első intro közben szépen kidob hibával, persze visszatudom rakni a játékot ha nem zárom be a hibajelentést. COOPhoz, multihoz is live kellene... nagyszerű. Nemértem miért olyan nehéz belerakni a LAN-t -.- -
#132 Ezen kiv agyok akadva, nekem Xbox-on sokkal de sokkal szebb :S -
#131 Hát nekem 2 napomba tellett, sztem úgy összesen 5-6 órát nyomtam... Szal NAGYON rövid, de nekem tetszett :) -
neptum #130 most probáltam ki nem rossz játék de az elején téleg kicsit buták az ellenfelek de azért néha tudnak gondolkodni -
#129 jah rengeteg... :)
Most 3 napig nem melózok, ki kell használni (menni úgy sincs kedvem sehá, mivel esik a hav' :D) -
#128 Maxi hogy neked mennyi időd van! -
#127 #120
1ébként kb 10 percet játszottam vele, majd ha befejeztem az Are51-et akkor esek neki. -
#126 Nekem állandóan kilép :( -
#125 Optimalizált a game jól fut? -
#124 lol kitöröltem mindenféle spanish meg olasz nyelvet, így simán rámegy DVD5-re :))) -
#123 Nem olyan rossz ám az. (az elején túl kell jutni) Csak a portolsá lett hihetetlenül szar. -
raymond01 #122 Igazad van, utána egyből beugrott a Blackside, az nekem nagyon nagy csalódás, bár nem vártam annyira de amikor láttam róla 1-2 videót azt hittem hogy brutal lessz, az is lett csak ellenkezőleg! -
#121 Miért a balckside are51nél, és a starngelholdnál mi a 12gb ?:) -
raymond01 #120 Hát, ha tényleg ilyen akkor mi az a 7gb?
-
#119 Nem, véletlenül sem... (amúhgy nem sok a graf állítási lehetőség)
grebber: Hááát. Valamivel lassabb mint a Hitman BM. -
#118 várjál nem véletlenül "very low-ra tetted"? -
#117 helo látom nem jó a grafja szerintem gondolom a hangulata jó.de azt nem értem hogy lehet ilyen ronda hisz a blood money az marha szép. -
#116 És ehhez a grafhoz atomgép kell vagy sierült nekik optomalázálni is? -
raymond01 #115 tényleg ennyire rossz a játék??
hangulat? -
#114 Ráadásul ez a Hitman Blodmoney motorja (elvileg) hát az pöppet szebb volt :)