959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • Eagle16
    Próbáld meg a régebbi driverrel, lehet hogy megoldja a problémát.
  • hitch
    szasztok.Nekem az a gáz hogy nagyon furcsán néz ki a játék mintha két felé osztaná a képernyot legalábbis az árnyék ugy néz ki.nem tom lehet beta driver a gond.nekem az 169.09 es beta van rakjam fel inkább a 163.75 verziót??????
  • teddymac
    allandoan kilép a játék van valakinek valami használható ötlete ?
  • grebber
    Neked hogy sikerült kiirnod 1 4.7GB-os dvd-re?Miket töröltál?
    Mert én mindent amibe angolol kivül más nyelvi név van de még így is 4,8xGB :(
  • spidey91
    nekem bejö na cucc naon jo lett sztem.. nekem teccik csak ajánlani tom...
  • Rage47
    magától ment
  • Tatyla
    mikor ment a játék mert most kezdtem addig eljutottam hogy ilyen nagyfönökökkel találkoztam kiléptem és most megint az elején vagyok...
  • Sgtfathi
    Hát egyből megfogott ez a game.Csak sajnálom hogy nincs magyar felirat hozzá,és talán nem is lesz??
    Egyébként nem rossz a graf-ja én feltoltam mindent AA-nélkül és bizony a Splinter cell - Double Agent Grafja köszönt vissza!
    Csak akár mit állitok forgatom az egeret bizony be-be röccen ami nem tudom mitől lehet mert az fps-szám nem megy le 30-alá se és memo is van 2gb!
    Télleg nállatok nincs ilyen probléma???
  • TottiZsolt
    A mentést én is akartam kérdezni, mert küldetés közben nem találtam meg, hogy hogy lehet.. Remélem valaki majd megmondja a tutit! :)
  • TottiZsolt
    Nekem nagyon tetszik a játék, hiába nem csúcsgrafika, de az elejétől megfogott a játék, és még csak az első küldetésen vagyok túl... Kár, hogy a multi része nem megy, de remélem lesz rá megoldás, vagy az kimarad az életemből..
  • The Professor
    Császtok!! Egy kis segítségre van szükségen elkezdtem a game-t (Xbox 360) és a 136#-s üzenete első képénél tartok (természetesen a játékba) de nem tudok tovább jutni nem tudom h lehet lelőni a sofőrt? LÉCCI SEGÍTSETEK FONTOS LENNEElőre is köszi a hősies megmentőnek/megmentőknek
  • urbijoe
    hogy lehet elmenteni a játékot?
  • Rage47
    pedig nálam is ilyen maxon
  • Djemba
    ez nincsen maxon neked
  • Eagle16
    Nemhinném...
  • Djemba
    DIRECTX 10 HASZNÁL?
  • ellington
    eddig a képekről nekem úgy jött le, mintha a Szemtől szemben-t nézném.. mondjátok, hogy kapott valamit a játék abból a remek filmből.
  • G.I.JOE
    Nah, Havannában járok. Egész jó és sztem egész jól is néz ki!

• creed13
    Hellosztok!
    Csak nekem csinálja azt, hogy indítom a gamet, erre elfeketedik a képernyő mintha töltené és 2 másodperc után csak úgy visszadob asztalra?Se hiba üzenet, se semmi...
  • H2
    hali!
    erre tud vki megoldást: "FirewallInstallHelper.dll - nem található"
    előre is köszi

• Balumann
    Nah én is elkezdtem a játékot. Hát nem túl nagy játék, de nagyon jó! Jó hangulat, jó történet. Az irányítás, lövöldözés kicsit gyengére sikeredett, de jó. A Reservoir Dogs -ra nagyon hasonlít a játék, bár ez azért jobb (csak a grafika, mozgás, célzás, ellenségek inteligenciája, stb.). Optimalizálás is jó. A shadermodel 3 meg a nagy gépigényt a leírásban nem értem. Az előbb említett játékot ati 9600proval játszottam és nem volt rondább :| Ez meg maxon megy...

Sajnálom h ez is ilyen live-s. Első intro közben szépen kidob hibával, persze visszatudom rakni a játékot ha nem zárom be a hibajelentést. COOPhoz, multihoz is live kellene... nagyszerű. Nemértem miért olyan nehéz belerakni a LAN-t -.-
  • Raptor 2
    Ezen kiv agyok akadva, nekem Xbox-on sokkal de sokkal szebb :S
  • Raptor 2
    Hát nekem 2 napomba tellett, sztem úgy összesen 5-6 órát nyomtam... Szal NAGYON rövid, de nekem tetszett :)
  • neptum
    most probáltam ki nem rossz játék de az elején téleg kicsit buták az ellenfelek de azért néha tudnak gondolkodni
  • Maxtreme
    jah rengeteg... :)
    Most 3 napig nem melózok, ki kell használni (menni úgy sincs kedvem sehá, mivel esik a hav' :D)
  • G.I.JOE
    Maxi hogy neked mennyi időd van!
  • Maxtreme

1ébként kb 10 percet játszottam vele, majd ha befejeztem az Are51-et akkor esek neki.
  • FRe4k
    Nekem állandóan kilép :(
  • grebber
    Optimalizált a game jól fut?
  • Maxtreme
    lol kitöröltem mindenféle spanish meg olasz nyelvet, így simán rámegy DVD5-re :)))
  • Maxtreme
    Nem olyan rossz ám az. (az elején túl kell jutni) Csak a portolsá lett hihetetlenül szar.
  • raymond01
    Igazad van, utána egyből beugrott a Blackside, az nekem nagyon nagy csalódás, bár nem vártam annyira de amikor láttam róla 1-2 videót azt hittem hogy brutal lessz, az is lett csak ellenkezőleg!
  • Maxtreme
    Miért a balckside are51nél, és a starngelholdnál mi a 12gb ?:)
  • raymond01
    Hát, ha tényleg ilyen akkor mi az a 7gb?
  • Maxtreme
    Nem, véletlenül sem... (amúhgy nem sok a graf állítási lehetőség)

grebber: Hááát. Valamivel lassabb mint a Hitman BM.
  • Bence94
    várjál nem véletlenül "very low-ra tetted"?
  • Bence94
    helo látom nem jó a grafja szerintem gondolom a hangulata jó.de azt nem értem hogy lehet ilyen ronda hisz a blood money az marha szép.
  • grebber
    És ehhez a grafhoz atomgép kell vagy sierült nekik optomalázálni is?
  • raymond01
    tényleg ennyire rossz a játék??
    hangulat?
  • Maxtreme
    Ráadásul ez a Hitman Blodmoney motorja (elvileg) hát az pöppet szebb volt :)