181
SG: Zalaegerszeg
-
#21 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a #20-as téket elakartam vinni-!!! -
#20 :))) nyugi, tudok én vigyázni magamra :)) (és bevallom akkor ovltam ott elöször mikor haver meghivott két üveg zweigerre :D kihagyhatatlan ajánlat)
Egyébként privit megkaptad, vagy béna voltam és el se küldtem? :P
Szerk.: hehe.. TÉÉÉK! :DD :P -
#19 méé nem alszotok máá???? -
Hajnalcat #18 Régen, kis koromban a Parkkal szemben laktam...ott volt kiskormban egy fodrászüzlet, ami nagyon titokzatos volt mindig is a gyerekkoromnak. :)
-
Hajnalcat #17 Látom, hogy nagyon szereted a Sárkányt. Kmarha, az nem való hely neked! A város legdrágább helye! Soha ne menj oda! Nagyon kizsebelnek ott, oké, minőségi piát kapsz, de nem hiszem, hogy egy átlagos embernek való lenne...Drága, na!
-
#16 No igen, Stone Sour új albumáról mostanában én is hallok eleget. Most már nekem is kéne :) DC beizzit.
Parkba meg csak azért mentem mert haverék ott léptek fel. Kis amatör zenei banda. :) Ennyi közöm van csak hozzá, különben kicsit messzebb van tőlem.
-
Hajnalcat #15 Huh, most látom, Park presszó, az király!
Majd mesélek róla...
-
Hajnalcat #14 Bocs, de tudod, hisz ismersz...amúgy, Stone Sourt hallgatok! -
#13 A jó példamutatás egerszeg részéről -
Hajnalcat #12 Hugh, bovcs, de most már hot részrerg vagyok...Makjd holnap.. -
#11 Hát így nem. de talán öcsém.. majd rákérdezek. Azt pletykálunk róla szépeket ;) -
#10 Lehet! :-)
Amúgy Dorcinak hívják, aki ismeri biztos, hogy így ismeri. -
#9 :) ki tudja, tán még ismerjük is. vagy kiderül valamelyikünk osztálytársa volt :) -
#8 Van egy barátosném akit Pécsett ismertem meg és egerszegi!
No hát ennyi! -
#7 -
#6 nah szasztok,én nem vagyok Zegi de azé tiszteletem-!!!!! -
#5 Egyelőre ugyis csak ketten leszünk, szóval meglepő módon én válaszolnék. :) Focimeccset megbeszéltük, nem járok.
Kocsma, majdnem mindenhova ahol olcsó a sör. De hát barátok elráncigálnak máshova is. Pl Galagtiko, Maestro, Park, Peppitó de főleg a Kikötő, legalábbis régebben.
Egyetlen hely ahova soha többet nem teszem be a lábam a Kisluki, Lukulusz. Majd egyszer, talán élőben (mert hosszú) mesélek hogy miért nem. kb ennyi.
Hja, ha esetleg véletlenül ide téved még más egerszegi, akkor zenei érdeklödésről irhat, ha a hobbijai között az adatlapon nem szerepel :) -
Hajnalcat #4 Ki szokott focimeccsre járni közületek?
Merre szoktatok állni, vagy ülni?
-
Hajnalcat #3 Majdnem öszeset...
-
Hajnalcat #2 Na, akkor írnék is bele. Merre szoktatok bojongani, mikor inni mentek?
Én inkább Landorhegy...de ha találkoznánk, akkor másfelé is elmennék...Amúgy Egerszeg összes kocsmáját ismerem :)
-
#1 No, ha jól néztem kicsiny városunknak még nincsen topicja. Chaten feltünt hogy nem azért mert innen nincs senki SG-s, hanem csak mert mindenki lusta volt a topicnyitásra vagy csak nem gondolt rá mint én.
Szóval akkor itt vagyunk? :)