181
SG: Zalaegerszeg
-
#61 nem én akartam szlalomozni, de ha fél évente újból és újból javítják a csatorna fedelek környékét akkor nincs más lehetőség :) -
Hajnalcat #60 Amúgy azért nincsen sok ember az utcán, mert vagy mint bemenekültek a házba a meleg elől, vagy kinn vannak a víz mellett az Aquaparkban, vagy a strandon, vagy elmentek a Balatonra. -
Hajnalcat #59 Kénytelen szlalompályának használni, mert sok az útjavítás. Olvass figyelmesebben! -
#58 A várost nem szlalompályának kellene használni! -
#57 én is elég közel lakok hozzá... de szerintem suli közben sincsenek sokan a városban éjjel, de mi mkor éppen bemegyünk készkedni persze hogy akkor folyton minden féle emberkéékbe botlunk no meg rendőrbácsikba és nénikbe :)
tegnap is ahogy keringtem a városban nem hittem a szememnek hogy mennyi útjavítás meg közműépítés folyik...kész szlalom pálya a város :D
hobbizkodjunk közösen, én tudok ördögbotozni és ti? :D -
#56 Én nem, de közel lakom. -
#55 Én is -
carmen25 #54 Sziasztok! Csatlakozom, én is zegi vagyok:)
-
Hajnalcat #53 Húúú, de dörög! Mindjárt jég lesz...vagy nem. Most láttam egy közeli villámot. -
Lyan Kyj #52 nem jártam sajna, csak modern fegyverek vannak:(
Majd kutatok vmi várjátékok után, ott tuti árusítanak.
azért kösz a tippet! -
Hajnalcat #51 Valaki jön ZTE meccsre? Mert én ott leszek, mikor kezdődik a bajnokság. -
#50 lehet rossz szót használtam. Megnéz helyet láttalak. :P Még a végén kapok a fejemre a kopasztól ;)
Lyan Kyj: azért majd mond meg hogy szerencsével jártál-é? :P -
Hajnalcat #49 Ez a kedvenc emotikonom most :D Amúgy miért is kapta Kergemarha ezt? Én sem értem... :S -
Hajnalcat #48 Megnéztél? Biztos épp túl fiúsan öltözködtem, mert általában csak akkor szoktak megnézni...Tudod, laza rövid oldalzsebes gyatya, meg dresz.
Én is már egyre ritkábban járok koncertekre, de szívesen elmennék, ha tehetném, nem lustaság kérdése...
Amúgy meg az ülve hallgatásnak,meg a sörözésnek én is. ;)De a tombolásnak is. :P
-
Lyan Kyj #47 thx -
#46 ZALAEGERSZEG
ZALAVAD Vadászbolt
Ola u. 16.
tel.: 06-92-331-028
Itt tehetsz egy probát. neten találtam remélem aktuális. -
Lyan Kyj #45 Srácok, tud vki "szeretett" városunkban boltot, ahol íjászattal kapcsolatos cuccokat lehet venni? -
#44 no és miért is kaptam a zidanfejest? vagy csak kemény flood-spam legény vagy és mész be minden forumba szmájlizni? látom nem ujreg vagy szóval csak nem. De tudod, néma gyereknek anyja se érti szavát. :) -
BIG OGLI #43 -
#42 Nekem ismerös vagy.. valszeg valamelyik koncerten már megnéztelek és azért. nem vagyunk sokan koncertre járók :) :P (bár nem tudom te mennyire szoktál, mostmár én is egyre ritkábban)
Inkább vagyok híve az ülve zenehallgatásnak, sörözésnek, ciginek és beszélgetésnek, mint a tombolásnak :P -
Hajnalcat #41 Vannak fenn új képek rólam a galériában, ha valaki ismer látásból, vagy osztálytársam volt stb...akkor szóljon ám. -
Hajnalcat #40 Nekem meg van egy barátosném, aki pécsi. :D -
#39 Nem magyar, finn. :)
Nekem nagyon bejön. -
Hajnalcat #38 Én sem szoktam Egerszeg rádiót hallgatni, meg úgy ha lehet, akkor semmilyen rádiót sem. Na jó, ha találok a neten rockrádiót, abba néha belehallgatok.
Na, írok akkor most valamit. Van élet Egerszegen éjjel 1-2-kor is, csak a megfelelő helyet kell megtalálni. Sajnos a kocsmák általában 11-kor zárnak, de van a városban 1 hely, a Fapuma, ami éjjel 2-ig nyitva van. Mi, ha inni, meg beszélgetni akarunk, akkor oda szoktunk menni. Bár az étel mostanában eléggé sz*r lett, de inni lehet. Meg a zene förtelem...Van egy olyan zenegép, amelyben 2 db rockszám van, a többi mind diszkós bénaság. Az egyik a Green Day, a másik a Nightwish. És kész. De lehet darcozni és csocsózni, amit imádok. :)
Amúgy meg mostanában még a Gondolába szoktunk beülni. Huh, az de hangulatos és olcsó. És jó pia van.
Park presszó szerintem a legjobb, főleg, mert van billiárdterem a pincében, meg csocsózni is lehet. Csak sajnos az is hamar bezár.
Amúgy én is nagyon hiányolom az esti mozgást. Tényleg nem sokan vannak, vagyis vannak, de a legtöbben diszkóba járnak sajnos, és ott zajlik az élet, de az utcákon nem. Sajnos a városunkban a fiatalok 70%-a diszkós, ami eléggé elszomorít. :( Ritkán találok rockkert, mikor egyet látok, akkor mindig megörülök. -
Hajnalcat #37 A Depeche Mode nekem is kedvencem. Sonata Arctica az nem véletlenül egy magyar gothic együttes? Valami ilyesmi nevű koncerten volt a barátnőm. -
#36 :) még soha életemben nem hallgattam az Egerszegi Rádiót :P mondjuk alapból nem hallgatok ilyesmit.
egyébként nem itthon tanulok, és piszok furcsa, hogy hajnali 1-2-kor már egyeltalán senkit nem látok egerszeg utcáin. Nagy néha a messzibe egy-két alak mendegélt, de a közelben soha senki. Ráadásul szórakozó helyek kocsmák hatalmas hányada zárva. Vasárnap este.
Volt nálam vagy 1,5 liter vodkanarancs, gondoltam megosztom valamely jófej bandával, néppel, és főleg lányokkal.. aztán kénytelen voltam azt is magam meginni.
Kár hogy ennyire élettelen a városunk.. mondjátok hgoy legalább tanévközben nem ilyen, csak nyáron! -
V Carter #35 Szép Jó Reggelt mindenkinek!
Egy kis OFF: Nem tudja valaki annak a Silver számnak a címét amit mostanában nyomnak az Egerszeg Rádióban?Nagy angol tudásommal nem birom megjegyezni a címét amikor bemondják! -
V Carter #34 Ez mondjuk elég nyomos ok,ezt nem is néztem. -
Lyan Kyj #33 Khm..én is zegi vok -
#32 Talán mert fél napos a topic. :D -
V Carter #31 Nem tudom miért de csak most találtam rá erre a topicra.Én is Zegi vagyok. -
#30 Elsősorban Sonata Arctica, aztán a többi: Ákos, Depeche Mode, Nightwish, Lullacry... -
#29 Nocsak nocsak.. kiderül a végén hogy vagyunk vagy egy tucatnyian :) Zenei érdeklödési kör? :) csak hogy tudjunk hova tenni tudod ;) -
#28 Hááj!
Én is zegi vagyok. :) -
#27 -
#26 hehe, megnéztem én is. A Balázs Pali azért üti az összes többit -
#25 nem vagyok perverz-!! lol- saját kép még nincs fenn de lessz!! -
Hajnalcat #24 Basssz, visszatértem, de durva galériád van, kész. :D Amúgy tetszik. :) Saját fotó? Vagy szimplán ilyen perverz vagy? Thrillereket szereted? Mert én igen. ;)
-
#23 Ohh a francba de elbeszéltük itt és chaten az időt :S egész nap munka volt, most meg már háromnegyed 2. reggel 7kor ébresztő :S :) Nem baj, megérte ;) Jó éjt minden még idetévedőnek! Vagy jó reggelt! -
Hajnalcat #22 Amúgy most átköltöztem a Landorhegyre...:)