SG: Zalaegerszeg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem fogok itt politizálni, mert sok emberrel az életben (barátokkal) is emiatt vesztem össze. Szóval ennyit errõl... :/
Gondolom azért olvastad a hozzászólásokat. Terminátor egy picit mintha nem lett volna normális. Meg akart öletni egy csomó embert! Az ilyeneket börtönbe kéne záratni egy idõre!
Ja, és persze a topik bezárásáért én vagyok a hibás, mint általában mindig. Vrsdm szerint. Mert hogy szétbombáztam és bezárattam a topikot. Hát köszönöm szépen ezt a "kedves" gyanúsítást, de tudod, nagyon szarul esett. :(( Pont nekem ír ilyeneket, amikor végig olyan jól elbeszélgettünk, tök jól kijöttünk és persze én vagyok a hibás mindenért. Pont aznap délelõtt kérdeztem meg a chaten, hogy miért záratták be a topikot és hogy ki záratta be. Persze senki se válaszolt. Aztán utána egy ilyen privát levél Ádámtõl. Nem volt szép tõle. :/ Tudod, lehet, hogy tényleg én rontottam el, mert nem kellett volna lealacsonyodnom Terminátor szintjére, nem kellett volna szóbaállnom vele, nem kellett volna vitáznom vele és akkor nem történt volna ez. De esküszöm, ha nyithatok végre saját topikot akkor megnyitom a Vannak itt lányok is offtopikot és akkor mindenki visszajöhet, aztán tudunk ott tovább beszélgetni.
Talán kicsit sok volt a politika. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hja, ha jól tudom szombaton Graboba Hétköznapi Csalódások és Prosectura. Asszem kitáncikálom magam! :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A közönség egyszerüen lehangoló. Sajnos raktak ki padokat a színpad elé, így mindenki azon üldögél, elöl senki. Így nem jó a koncert.
Egyébként öcsémék szépen bemutatkoztak. Alig rontottak, de jól játszottak. Még segitettek is nekik a színpadon felállni, de aztán meg tettek rá. Nekem kellett még hangot kérnem a mikrofonra meg az egyik gitárra, mert semmit nem lehetett hallani belõle. Szó se róla, kérésre már nyomta is. :)
Úgy kb ennyi. több napra kétlem hogy kimegyek (bár szombatra megigértem magam haveroknak)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mindazonálltal a Color Arts fesztivál napi 400 vagy 3 napi 1000 forintos jegye nem túl vészes :) Többet költök utána arra, hogy lejussak a sulim gólyatáborába :)
Ez a Metál feszt hány napos? mert nem látom hogy több lenne.
Metál fesztivál
Részletes program is van. Jó, mert ugy nézem nem csak koncertbõl fog állni az a 4 nap.
Napijegy 400 forint, bérlet 4 napra egy ezres. (Mivel fõleg csak öcsémék koncertje érdekel, az a 400 forint nem fog a földhöz vágni :D)
Aztán kiváncsi leszek, hogy az Atlantis példáján élve, itt is jönnek-e majd a csendháborítással a környék lakói, aztán zavarnak majd el minket 10 órakor innen is. :S
Voltam kenyérfesztiválon és nem lehetett kenyeret enni, pedig nagyon szerettem volna friss, kemencében sült kenyérbõl harapni párat. Helyette vettem 200 Ft-ért 1 db almás rétest, és hát nem volt valami nagy, viszont nagyon finom volt...Meg akartam nézni a malmot belülrõl, hát mi volt. Pont elõtte rendezkedett be a kocsmás banda és így nem lehetett bemenni. Viszont ott lehetett barna sört inni, meg kolbászt, prószát, hot-dogot enni. Ittam is egy barnát, de mire másdoszorra visszamentünk, akkor már elfogyott és csak világos sör volt, de inkább üveges Drehert vettünk, mert a csapolós bácsi elég lassan csapolta a sört. Tinci-táncikált a színpadon egy néptánccsoport, de nem nagyon nézegettük, inkább a faházikók látványában gyönyörködtünk. Voltak kecskék meg szamár, és voltak libák is, amelyeket nem engedhettek ki a madárinfluenza miatt, így szegényeknek ebben a szép idõben benn kellett rostokolniuk az ólban. :/ Volt pár helyi árus, ja és kenyér helyett a kemence mellett kürtöskalácsot sütöttek helyben. Hát ez igazán remek...
A barátommal egy jót h*lyéskedtünk az olajipari múzeumban. :D Vicces volt, ahogy felmászott a sok régi gépre, aztán olyan érdekes fejeket vágott a fénykép kedvéért. :)))
Holnap mégsem megyek kostólásra.. legalábbis délelött semmiképpen. Munka, munka, munka. Tényleg, alig várom már hogy kezdödjön a suli.
A Póker presszó pedig itt a Berzsenyi utcában, az utolsó piros tizemeletes utáni kis 4 emeletes fehér tömbház aljában (a Berzsenyi utcán kifelé a Tesco irányában, még jóval a vasut elött, a Bíró Márton - Berzsenyi keresztedödésénél található körforgalom után két háztömbbel). Messze van tõletek, és bizony csak 22-ig van nyitva. Mint majdnem minden hely ebben a városban.
Akkor lehet, hogy majd találkozunk. Remélem, lesz borkóstoló is. ;)
Említettem a barátomnak a 31-i koncertet, ahol a tesód fellép, hogy menjünk el, azt mondta, hogy oké, szóval oda is elmegyünk, ha nem jön semmi közbe. Végülis itt lesz a közelben, azt írtad, hogy a Landorhegyen. Ha a VMK-ban, akkor az itt van 10 percre tõlünk.
A Póker presszó hol van?
a lényeg, hogy holnap. Végül is haver biztonsági õr (vagy mi) a Falumúzeumban, lehet hogy akkor holnap meglátogatom. Parizert meg majd kunyerálok valakiktõl :P
Egyébbként nem tudom ki volt a lentebb ajánlott koncerten, de megsúgom, hogy tényleg jó volt. Legalábbis a Nand megint odatett.
Következõ ajánlás augusztus 31-tõl szeptember 3(4-5?).ére szól, a Color Arts Fesztiválra. Azthiszem a belépésért sokat legombolnak, de jó pár napos koncertezésért lehet félretenni egy kis pénzt. Linket én most nem keresek, mindenki tudja a google-t használni ;)
Amúgy holnap lesz a Falumúzeumban egész napos kenyérfesztivál. Lehet ingyen kenyeret meg különbözõ pékárut enni, csak parizert hozzatok magatokkal, mert azt nem kaptok.
Ja, ezer százalék, hogy kimegyek a barátommal délután.
Kenyérfesztivál
Megnyitásakor elsõ két nap 6 ember került a csuszdák miatt kórházba ha jól tudom :P
Inkább vontassuk ide a Balatont azt milyen jó lesz már :P
Szóval volt valaki a pénteki partyk valamelyikén?
Ohh, és koncert ajánlás. Nem olyan hatalmas fellépõk, de talán el lehet azért szorakozni rajta. :) Grabowski klubb, jövõ hét péntek, 18 órakor. Belépés ingyenes. Fellépõk között a Garázsra emlékszem, meg mintha a Nand is szerepelt volna a lapocskán. Aki nem ismerné õket, azok készüljenek fel, hogy bár egész jól játszanak, mégis csak amatör bandácskák. A törzsközönség fõleg a baráti társaság lesz szerintem (én is :D). Eddig még egy koncertjükben sem kellett csalódnom.
Carmen25
Az említett hely valahol a Galaktiko és a Kisspar között, mellett, ott a parknál található tizemeletesek egyike. Ohh, és ez nem rasszista szöveg, ez csak tény.
Carmen25
Carmen25
Kép (396.5 KB)
Ehhez hozzáfûznék néhány dolgot.
Én is ott voltam azon a bulin, mivel a barátom legjobb haverja nõsült meg, jó fej srác, mindig együtt szoktunk inni. :D
A bulin én csak sajttal töltött pulykamellet ettem. Nekem nem lett semmi bajom. A barátom még a sajttal töltött pulykamell mellett csirkecombot is evett. Õt utána otthon kellett ápolnom a láz miatt, (meg még a lába miatt, de ez nem tartozik ide). A többiek, akik rosszul lettek utánna, szintén csirkecombot ettek. Magyarul nagy valószínûséggel a csirkétõl betegedett meg az a sok ember.
És még egy fontos dolog! A
Ennyit az õszinteségrõl...
Nyertünk!!! :)
Egyébbként ott van a Dózsa pálya mellett.. a régi Mega helyén. A (khmm.. elnézést de igaz) cigánynegyed végén.
Most utca nevet nem tudok mondani, de szerintem ez alapján be lehet lõni. Vagy még jobb: Maestro sörözõbõl is el lehet juttni. E kocsma éjjel-nappal nyitva van, a tüzoltóság és az Aranybárány között, majdnem félúton. Biztos tudod melyik az. No annak az ajtajából kilépve csak menni kell egyenesen azon a kis utcán (tényleg pont szemben a kocsmával a túloldalon), és megtalálod :)
Ha az, akkor pontosan hol található az a hely? Mert most hallok róla elöszõr.
A mai újságban olvastam, hogy péntek, szombat Rude To Hell fesztivál lesz ott, melyen ska-,reggae- és rockabilly-zenét játszó együttesek lépnek fel.
Pénteken (ma):
- Copasetic
- Yellow Spots
- Testi Egyenleg
- Nemérdekes
- Mystery Gang
Szombaton:
- Dub General (horvát)
- Skambulance
- The Last Minute
- Ska2tonics (szlovák)
Néha még jó zene is megy, bár a punk music kicsit túlsúlyba szokott kerülni.
No de legalább ott az esti filmnézés mely néha megy, néha nem. :D Tegnap végignéztük a Stop Shopot és a Ford Farlainet. Kényelmes fotelban, cigivel, néha-néha becsuszó csócsó meccsel.
Lehet oda kéne költöznöm.
Mikor a ZTE megnyerte a bajnokságot, ejj, az de szép nap volt! Egész városban mindenki örült, az emberek a fociról beszéltek, ahova bementünk, kocsmába, ott a ZTE himnusza szólt. :) Este meg ünneplés a Dísz-térnél. :) Amúgy egy értelmes program van, a bajnokság. :D Mindig kimegyek ZTE meccsre, ott legalább jól érzem magam.
Moziba már nem járok, fõleg a Cinema Citybe. Ha jól tudom, az a Plázában található. Na, én arra a helyre be nem teszem a lábam. Szánalmas, ami ott van...Maradok a régi, hangulatos Ady mozinál, ha esetleg mégis elmennék mozizni.
slusszpoén, h legutóbb, a Karib-tenger Kalózai 2-t nem engedték stáblistát végignézni, mert a köcsög nyanya sietett haza (uccsó vetítés volt). Tesóm bent hagyta telóját (kikapcsolva, ugye), kiesett zsebébõl, nõ meg mondta, h majd holnap érdeklõdjön. Õ meg lenyúlta. Tesóm bement rendõrségre, oszt lenyomozták a teló helyét. Jah, és NEM rúgták ki...LOL...
Köszönöm, DJ Skyline volt segítségemre. Sajnos a cicust én nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni, hogy úgy is mozogjon utánna. Ezért kértem meg az egyik szakértõt.
Bár nem ismerem..., de a barátnõdnek is boldog születésnapot!
Jó lett az új logód.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nah, akkor ezzel a tudattal válasszunk szépen Októberben ÚJ!!! polgármestert!
(A barátnõmnek meg holnap lesz. :D)
ON