181
SG: Zalaegerszeg
-
mjanika #181 Üdv!
Én is egerszegi volnék
Most találtam ezt a topikot, csak kár, hogy kihalt... -
TrexKing2012 #180 üdv mindenkinek, én jómagam is Egerszegi vagyok a város szélén lakom és ha kedvem szottyan beindítom az elektromos robogóm és szépen befurikázom a várost. Amúgy pedig folyamatosan fejlesztem a gépem -
#179 Predators!!!! -
vamzer #178 Pff kicsit kihalt ez a topic. Pedig én is közel lakom egerszeghez... -
#177 na mivan, Anarchy In The ZEG? :D -
D00M #176 Zala Predators vs Miskolc Steelers 27-12
Eddig veretlen a Predators, már 8 meccs óta. -
KoniZTE #175 Ultras Zalaegerszeg -
#174 a héten M.Schumacher volt zalában :S:D:D -
#173 Hétvégén nyit az Atlantis! Jöttök oda? Voksán Virág (Playmate) lesz a DJ. -
#172 Kicsit élesszük fel ezt a Topikot! Zegiek mi újság van? -
#171 teljesen szétbarmolják ezt a várost.. hihetetlen. És sajnos közeli információból van értesülésem az újabb szépséges szép lépés tervükről. Mivel folyik még a harc ellene, nem beszélhetek róla, pár hónap múlva ugyis kiderül a dolog. De higyjétek el, ha lenne egy nappal bombám azt lelkiismeret furdalás nélkül rádobnám a városházára lehetőleg mikor az összes nagy fej emberke összegyülik ott...
Egerszegen születtem de nincs az a pénz, amiért teljesen visszaköltöznék oda, hát még hogy ott is dolgozzak. Lehetetlen. -
#170 BUÉK mindenkinek! Én Atlantisba voltam. Sokan voltak, sok kis tizenéves lányok, szokás szerint. De jó volt. Dred nyomta a zenét. -
D00M #169 Ehheh az ilyen mindig nagy muri, berúgás tablettástól és hatalmas bunyó a végén, bár ne legyen igazam, mellesleg BUÉK!! -
Hajnalcat #168 [le van maradva] -
#167 Én "vidékre" megyek. Falura, "kultúrházas partyra". Már nem voltam ilyenen pár éve.........pffffffff
csak ne ígértem volna meg
-
D00M #166 Aham, így már értem. Amúgy kár, hogy a csárdát pár-éve bezárták és lebontották :D -
Hajnalcat #165 Pontosan. :) -
#164 Szerintem ő a Becsali csárdára gondolt. Hehe Azért irta, hogy nem lehet ott házibulit tartani, mert csárda.
Te pedig a helység nevét mondtad. -
D00M #163 Haverom lakik ott. De miért ne lehetne ott házibulit tartani? Egy szép nagy családiházban lesz egy buli, tehát házibuli :) -
Hajnalcat #162 De az egy csárda, vagy ott laktok? Becsaliba nem lehet házibulit tartani, maximum sima bulit. -
D00M #161 Becsaliba házibuli, pont most jöttünk tescóból, mennyi minden finomat vettünk, hmm -
#160 Ki hova megy szilveszterezni Zegiek? Aki Zegen lesz az irja le, hova megy. -
#159 Hát gondolom a Dísz téren lesz. Még én sem tudom megyek-e. Hát szerintem a buli után fáradtan nem fogok elmenni. -
#158 Én sztem nem megyek. Merre lesz, mer semmit se tok róla :D Addig még változhat a helyzet. :) -
D00M #157 megy valaki tűzijátékra elsején? -
#156 Akkor már én is jelentkezem ismét :D -
D00M #155 na csak összegyűlünk :) -
#154 En is zegi vagyok :) -
#153 Erre, kicsit nyugatra Zegtől. -
D00M #152 Végre egy válasz már azthittem sosem lesz, naponta néztem, hogy valaki beír-e valaha, merre laksz? -
#151 Hát igen kár,hogy kihalt, pedig én is Zegi vagyok ám. :D -
D00M #150 Nem is tudtam, hogy ilyen is van, kár hogy kihalt :( -
barzsol007 #149 Hello!
Akit érdekelne a Halálbiztos című film 2 DVD-s extra változata papírfeknivel, az írjon ide: [email protected]. -
Hajnalcat #148 Nah, Gébártira nem mentünk, helyette mentünk Andráshidára a Vasi kocsmába, dárcoztam Kaj Józsival, éjjen. :DD De legalább egy jót ittam. A kocsmába végig volt áram, de az tény, hogy sokszor elment a napokban... -
#147 Ha áramszünet nem is, de eső és jég volt bőven... -
#146 Gébártról én sem hallottam. Gondolom semmi különleges. A városban meg majd egy újabb áramszünet ünnepi programként! :) -
Hajnalcat #145 Ez jó kérdés , mert fogalmam sincs, semmit se írtak Gébárti-tavas eseményekről, csak a falumúzeumban lévőkről. Pedig most délután én is ki fogok menni Gébárt-ra, majd meglátom, mi van ott, ha odaérek. :D -
#144 gébártról tud valaki valamit? holnap mi lesz ott? -
#143 Pár hónap kihagyás után megjöttem Egerszegre. Hát nem az hallom hogy holnap éppen buli lesz a Graboba? :D
300 forint a belépés, egész pofás bandákkal. Hangulat meglesz :P
(főleg hogy öcsém is belép végre a 2. X-be a holnapi nap) -
Hajnalcat #142 Tud valaki olyan helyet (kocsma,étterem stb...) mondani, ahol lehet forralt bort venni és nem a Nefelejcs?