149
Ha már egyszer álmodtál, vagy csak bevillant egy kép a szemed előtt a jövődről, beszélj róla, mert ez nem hülyeség!
  • drevil666
    #149
    nem
  • chilios
    #148
    ehe ilyen topik is van
    Nekem volt egyszer egy elég fura "álmom" annyi az egészben az érdekes hogy mint lefeküdtem (nappal) kb 15 mp re rá jelentkezett is,tehát mintha nyitva volt a szemem feküdtem az ágyba és a tv a szekrények minden lebegett csak néztem,na oké egyből magamhoz tértem.becsuktam a szeme újra és ugyan ez megtörtént a tv ment is közbe és lebegett meg minden.Elég para volt,de végsősoron nem aludtam, valami halucináció vagy nemtudom :D (sosem drogoztam,és az elmém is ép)
  • Renjike
    #147
    Én azt álmodtam hogy lemészároljá ka családom .. nemjött be :) amugy azt álmodtam meg hogy kapok 1 klimát a szobámba :D:D és olyat kaptam amiet álmodtam XD
  • psychoxcore
    #146
    Én a múltkor azt álmodtam,hogy börtönbe kerültem,összebarátkoztam egy pszichopata csajjal és bulit rendeztem a cellatársaimmal.Ezek szerint ilyen lesz a jövőm?:O
  • jax
    #145
    Pár hete megálmodtam mi lesz az új Prison Break részbe. Egy az egybe az volt. Bezzeg a mai kémia doga kérdéseit nem álmodtam meg, a kurva életbe...
  • gergelyanevem
    #144
    nekem nagyon ritkán van de akkor sok :D
    ilyen 5, 10 másodperces és az elejétől fogva tudom mi fog történni, és tényleg úgy történik, de aztán csak mintha elvágták volna és nem tudom mi lesz tovább...:D
  • Matthew Prosac
    #143
    én már meg tudom vakarni a jobb szemöldököm a bal kislábujjammal -.-
  • Nuxa
    #142
    Mostanába egyre több a dézsavűt látok, minden napra jut egy, lehet hogy jósnak kéne mennem :D A legtöbbet már 2másodperccel előbbre megérzem. Ti hogyan fejlődgettek?
  • Denniske
    #141
    nagyon jó vagy... dijjazunk!

    -fav
  • Nuxa
    #140
    Nemrég 10 mp-re láttam, hogy mi fog 5 mp múlva :D
    A kutyám felkapja a gumicsirkét és mikor mondom neki, hogy adja vissza, elfut vele a sövény alá :DD
  • Nuxa
    #139
    Érdekes, nekem is vannak folytatódó álmaim.
  • Nuxa
    #138
    Szííívesen :D
  • katalány
    #137
    Szerintem nagyon is rátapintottál a lényegre. Egyébként tényleg ilyen vagyok. De én csak vicceltem velem. köszi szépen
  • Random work
    #136
    Nekem is volt 2-3 ilyen alkalom amikor megálmodtam mi fog történni és pontosan az történt. Minden szó és minden személy és a helyszín is megegyező volt. Olyan esetek voltak amelyeket akkor nem is tudtam valósnak tekinteni mégis megesett és erre csak akkor jöttem rá mikor tényleg megtörtént. Azóta már próbálom tudatosan megjegyezni a valósnak tűnőbb álmaim.

    Volt olyan álmom ami folytatásos volt és 3 részletben álmodtam meg 3 éjszaka alatt. Na meg volt olyan amit megálmodtam és megtörtént majd újra megtörtént, de sokkal később. Így visszagondolva nem tudom, hogy pontosan 2x ismétlődött az eset vagy csak egyszer.

    Nekem úgy hónapokkal később történt meg az amit megálmodtam akár fél év is eltelt. Olyan még nem volt, hogy közeli eseményt álmodtam volna meg.
  • chungey
    #135
    Ez az "agyegyikfelelassabbmintamásik" nem fedheti teljesen a valóságot. Életemben legalább 40-50 dejavüm volt, többségében legjobban az érzések maradtak meg, amiket abban a pillanatban átéltem. Ez nem lehet érzékszervi csalódás sztem. És amikor fontosabb dolog készül az életemben, akkor megszaporodnak a dejavük. Pl érettségi, jogsi, új munkahely, szerelmek stb. Ilyenkor akár napi 2-3 pillanat is beugorhat. 1-2 éve álmodtam hogy ülök a munkahelyen a gép előtt, bambulok, és töprengek azon hogy megcsaljam-e barátnőmet egy olyan csajjal akit akkor nem ismertem. Miután felébredtem pár másodpercig elgondolkodtam ezen, rosszul is éreztem magam, de én úgyis hűséges vagyok gondoltam, nincs olyan lány aki miatt megtenném. És tessék, 1 hónapja beugrott a kép, az érzés, minden stimmelt. Már fél éve ismerem a lányt és találkozgattunk is. Majdnem leestem a székről, mekkora szarházinak gondoltam magam akkor, és most meg mégis megtenném. Szóval nem az a lényeg hogy előre láttam milyen ruha lesz rajtam, hanem amit éreztem. És még tucatnyi eset van.
    (Milyen hülyeség pl: álmomban egy asztalnál ültem egy irodában, az ablakon kinézve hegyeket láttam, magam elé nézve egy fasza kis ferrarit láttam egy lapra vázolva, és éreztem hogy büszke vagyok a művemre:)Tisza hülyeség, gondoltam nincs ilyen tehetségem. Na a cég 2hete kiküldött az ausztriai anyacéghez, és unatkoztam, gondoltam megpróbálok rajzolni valamit...
  • Nuxa
    #134
    Valószínűleg te egy ilyen írányító szellemű leányzó lehetsz :D, a fiú pedig nagyon szerethetett téged és te meg elküldted, anélkül, hogy ellenkeztél volna vele, mert neked gondolom hiányzott volna. Tehát ezért sértődött meg. A férfiak nem szeretik, ha egy nő jóvoltából kap meg egy munkát, tudod... büszkeség... felkapta a vizet, nem valami érzelgős típus; bunkó. Ez az álom lehetne egy figyelmeztetés is; ne írányítsd a pasid életét. Lehet hogy ilyen vagy? Előre láttad volna a saját hibádat?
  • Nuxa
    #133
    Várj egy picit, megfejtem!
  • katalány
    #132
    Legyetek szivesek megmondani mit jelent az álmom. ez még az alőzmény....
    Volt egy nagy diákszerelmem, még 17 évesen, a srác akkor volt 21 éves kiment az egyik nyáron külföldre dolgozni. Én valószinű, de csak hülyeségből mondtam neki, hogy a németektől majd műveltséget tanulthatsz. Annyira mélyen megsértődött, hogy szakitatott velem, pedig csak mókának szántam, mert a németekről ezt lehetett hallani. Mégcsak találkozni sem akart velem, hogy én csitri ne oktassam ki. Szóval vége lett. Megnősült és kint él Münchenben. a héten már 2x is vele álmodtam, pedig én is próbáltam elfeledni. Nem értem miért bukkan fel álmomban, annyira érzékenyen érintett ez az álom. Miért zavart meg vele?...
  • LasDen #131
    néha volt hogy láttam álmomba vmit - de csak 1 pillanatra............azátn akár évekkel később vhogy dézsávű érzésem volt.....de mindig csak egy kép ami beugrik hogy eztmár láttam vhol.....és akkorbeugrik hogy álmomba.........
  • Goth
    #130
    mondj egy érdekes esetet, hogy feldobjuk a topikot =)
  • Uncankacano
    #129
    Nevessetek ki de én álmomban álmok a jövőmböl videó szerüségeket amik valóraválnak
  • Goth
    #128
    huhha... jövő nyáron megyek :D
  • Nuxa
    #127
    Lehet, hogy a gomba miatt volt! :D
    De ez elég érdekes dolog, hiszek neked!
  • GregSB
    #126
  • Szeszmester
    #125
    Voltunk Amsterdamban pár hete, ettünk Ecuadorian gombát:
    http://212.204.218.231/pages/Ecuadorian%20Mushrooms.html

    Mindhármunknak volt olyan flash, hogy perceken keresztül déja vue!
    Nekem elég kemény volt, tudtam, hogy mi fog történni a következő percekben, mintha egyszer már átéltem volna álmomban, ugyanolyan állapotban (mivelhogy minden pillanatban ugyanúgy cselekedtem)!!

    Amikről mélyen hallgattam:
    Más dimenziókat is láttam, meg az abban élő szellemeket, akik körbevesznek minket. Volt egy meghatározhatatlan idejű flashem, amikor a tér és idő egy pontban összpontosult (a szobában, ahol voltunk, hol máshol...). Meg volt egy idő-ugrásom is, ugyanaz a jelent 2szer megismétlődőtt! Bár ez nem meglepő, kétszer jöttem ki a fürdőből zuhany után, haverom meg végig két ágy között feküdt és 2 mondatot ismételgetett, legalább egy órán keresztül (Mi történt? Megőrültem?).


    Szóval jó móka volt, menjetek Ti is Amsterdamba!! Ja, és a Sensation Black partyt ki ne hagyjátok ;)
  • Nuxa
    #124
  • flashpointer
    #123
    én nem mondtam sem azt hogy gombázok,sem azt hogy látok uj dimenziókat.nem tudom miért kell kombinálni egyből.
    a drogos-sámánokhoz meg csak annyit hogy te is ?tudod? hogy nemugyanaz a kettő.
    de ezt a drogos szót hanyagoljuk mert ebbe tul sok minden belefér.
    a fu meg azért illegal mert az európai drogpolitikát bizony usa diktálja.kivétel holandia,mert ők elég liberálisak,több helyen is emgláccik(mondjuk azért a multkori törvényjavaslatt hogy 12 évtől lehet a szex az kicsit durva).

    az agymosásról meg még annyit hogy lehet hogy _téged_ nem befolyásol a politikai propaganda,vagy a szenny és hazugség ami a médiából folyik, de bizony az emberek többsége elhiszi amit lát-hall/láttatnak-hallatnak vele.
    gondolok pl a mostani izrael-palesztin konfliktusára.ami megy a tv-be hátazon eldobom az agyam.vagy ne menjünk oylan meszire gondolj sulinetes programra.minden házba pc?aha persze.és még most is elhiszik..

  • Tetsuo
    #122
    Láttam a Te jövődet, ember. Le voltál szíjjazva egy ágyra és tele voltál Haldorral..
  • Goth
    #121
    a kávé meg alkohol valóban drog, ez így van. Csak nagy különbség van a legális és az illegális drogok között. Az egyetlen illegál drog ami nincs rosszabb hatással rád mint mondjuk a dohány vagy az alkohol, az a kender, nem is értem miért nem legális. De ettől még aki gombázik, az drogos marad, és nem lesz tőle sámán, és a nem létező dimenziókat sem fogja tőle meglátni. Nekem mondod hogy agymosott vagyok, amikor a módosult tudatállapotban új dimenziókat látsz?
  • flashpointer
    #120
    jo most nem a szintetikus szarokra gondoltam meg a bogyós gecikre akik hétvégenként dobnak.
    nemkéne egyből ledrogosozni mindenkit.(ja,amugy megsugom a kv is drog,meg a tea meg a pia meg a dohány ;) (ja,csakhogy a kávétól többet tudsz dolgozni?a pia meg rengeteg bevételt hoz az államnak? )ugyhogy ennyi erővel mindenki lehetne drogos.
    a dolgok mögé kéne látni akkor nem lennél ennyire agymosott.

  • Goth
    #119
    Ki más gondolná így, ha nem a drogosok? =)
  • Nuxa
    #118

  • Nuxa
    #117
    -ség
  • Fülüke
    #116
    Mátrix dezsávű:

    hmmm. Dezsávű

    Mit mondtál?

    Azt hogy dezsávű. azért mert mintha az a macska már elment volna ott.

    HIBA VAN A MÁTRIXBAN!
  • Fülüke
    #115
    Tudom. :DDDD
  • Matthew Prosac
    #114
    Én ezt vallom amúgy:

    "Well, I've often felt that dreams are answers to questions we haven't yet figured out how to ask." /Fox Mulder /
  • tomsolo
    #113
    igen
  • flashpointer
    #112
    ide-oda :D
    de akkor miért van az hogy az atomkísérletek után szaporodtak el az ufójelenségek?
    amugy sztem a témához jobban tartozik:
    olvastam elég sok anyagot a sámánizmusról meg hasonló "elmében" ,A"más dimenziókban" való kalandozásról.ez is érdekes.sokak szerint a gombák a kapu az evilág és más dimenziók között,amik hasonlóak a mienkhez,csak alapból nem érzékeljük őket.
    mit gondolsz róla?
  • Nuxa
    #111
    Tudom, és hihető, és ha igaz is, békés a szándékuk, minek rombolnák le a jövőnket? Minek rombolnák le a múltjukat, mondjuk a múltat nem lehet megváltoztatni!!! Ez egy elfogadott tény!! Csak úgy időutazgatnak, ide-...oda... :)
  • flashpointer
    #110
    ezt még nem hallottam,de érdekes :)