117
  • Liam04
    #117
    Csak meglett a továbbjutás a konferencia ligában. :D
  • campy
    #116
    háh miért:O
  • Sabcsee
    #115
    this team is bullshit
  • John Cena
    #114
    1-1
  • Lombardini
    #113
    Jó nagy itt a csönd.
  • Lombardini
    #112
    Nos hát, véget ért az angol bajnokság, 50 pont és a 11. hely részünkről. Volt időszak a szezonban amikor még azt sem hittük volna, hogy a középmezőnyben végzünk. Most lehet majd vásárolgatni, építgetni a csapatot mert van most bőven idő. Egyszóval a következő szezonban már egy sokkal jobb Aston Villának kell majd kifutni a pályára.

    UP THE VILLA
  • Lombardini
    #111
    Hát az várható volt, hogy Angel elmegy. Nem sok vizet zavart a Villánál.
  • ForzaInter
    #110
    Juan Pablo Angel is az MLS-ben, az Egyesült Államok első számú profi bajnokságában fogja folytatni pályafutását.



    Az Aston Villában hat és fél esztendőt eltöltő kolumbiai válogatott labdarúgó 2001-ben klubrekordnak számító összegért, 9,5 millió fontért szerződött a birminghamiekhez, és most a Red Bull New York csapatához igazolt. Martin O'Neillnek, a klub menedzserének a januári beiktatása óta Angel nem sok lehetőséget kapott a csapatban, legutóbb az év elején játszott bajnoki mérkőzésen, akkor is csupán csereként.

    A New York-i gárdához nem csupán a kolumbiai érkezik a Premiershipből, Claudio Reyna, a Manchester City csapatkapitánya is a keleti parti gárdánál fogja folytatni pályafutását, amelynek vezetőedzője a korábbi szövetségi kapitány Bruce Arena.

  • Lombardini
    #109
    Holnap este az Everton jön a Villa Parkba. Ősszel 1:0-ra legyőztük őket. Most miért ne tudnánk megismételni?

    UP THE VILLA
  • Lombardini
    #108
    Jó reggelt!
  • Lombardini
    #107
    De. Dühöngök.
  • ForzaInter
    #106
    Csak vicc volt, nehogy már mérges legyél.
  • Lombardini
    #105
    Ezt benézted fiam. Ez a saját honlapunkról van, saját fordítás az Aston Villa angol oldaláról. Ez cumi.

    Aston Villa magyar szurkolói oldal
  • ForzaInter
    #104
    NB1.hu,foci24.com
  • Lombardini
    #103
    Tárgyalások

    Közben –míg Samuel elhagyni készül a csapatot- a Villa megkezdi a tárgyalásokat az Olof Mellberg - Gavin McCann párossal, már a következő hónapban

    O’Neill az Everton elleni, Villa Parkban vívandó összecsapás után szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a tapasztalt párossal, akiknek szerződése a következő szezon végén járna le.

    A Manager a www.avfc.co.uk -nak a következőket nyilatkozta: “Megbeszéltem velük, hogy az Everton meccs után leülünk a jövőről egyeztetni. Gavin rendelkezésre áll, de Olof nemzetközi megmérettetésre készül, és ezért megvárjuk mind a kettőjüket. Azt is tudjuk, hogy utána két gyors meccs jön, a játékosok átérzik a dolog fontosságát”

    A védő, Mellberg (29 éves) 5 millió font ellenében lett Villa játékos a spanyol Racing Santandertől érkezvén 2001 júliusában, míg a középpályás McCann (szintúgy 29) 2003 nyarán érkezett 2.25 millióért a Sunderland csapatától
  • Lombardini
    #102
    Agbonlahor O’Neill válogatási elveiről

    Gabriel Agbonlahor nagyra értékeli a manager, Martin O'Neill azon igyekezetét, mellyel a fiataloknak több lehetőséget. Új szerződés a láthatáron.

    A különben is Villa szurkoló Agbonlahor Reading elleni lecseréléséig minden meccsen játszott a szezonban és mindig végig szerepelt. Kiváló teszt volt a 20 éves fiatal számára, hogy megmutathassa O’Neill-nek mit tud, hisz a Manager bátran nyúl a fiatalokhoz, mióta átvette a gárdát elődjétől O’Leary-től.

    “Gyerekként arról álmodtam, hogy egyszer majd a PL-ben szerepelek. Amikor pedig játszol, szeretnél minden meccsen minden percet a pályán tölteni. Nekem ez egészen a Reading elleni mérkőzésig megadatott. Persze a szezon elején, új Manager érkeztével nem sejtheted hogy bekerülsz e majd. De ő nagyon sokat foglalkozott velünk, törődött a játékosokkal és lelkesítő volt. Még egy-egy rossz meccs után is megpróbált feldobni, hogy utána jobban menjen.

    Nagy kihívás, ha a főnök megadja a fiataloknak a lehetőséget, és egyben felvillanyozó is. Ha jó vagy nem a kor számít. Páran már a junioroknál is együtt szerepeltünk, majd a tartalékok közt voltunk csapattársak.”

    Agbonlahor’ bizton számíthat egy új szerződésre a szezon vége előtt.

    O’Neill megerősítette: “Gabby sokat fejlődött a szezon alatt, és teljesítménye okán szeretnénk szerződést hosszabbítani vele. Tudja, hogy mint mindannyiunknak neki is sokat kell még bizonyítania, s egyben dolgoznia. Ez jó.”

    Agbonlahor 14 évesen lett Villa játékos, mára pedig igazi jolly-jokerré válik. Régebben csatárt játszott, de ő több fronton i szeretne a csapat segítségére lenni.

    “A fejjátékon és a labdavezetés közbeni labdatartáson sokat kell még fejlesztenem. Mindig van mit tanulni. A juniorban középcsatárt játszottam és nem a szélen, most azonban megváltozott a szerep. Minél több pozícióban játszol annál hogy jobban fejlődik a játékod összessége.”

    Agbonlahorra inspirálóan hatottak a régi játékosok is.

    “Ian Wright hős volt kiskoromban. Követtem a pályáját és felnézek rá. Még nem találkoztunk de szívesen venném ha ez változna. Tony Daley, a korábbi szélső pedig nagy segítségemre volt a különböző sprintgyakorlatokban. Tőle is sokat tanultam.”
  • Lombardini
    #101
    Samuel elhagyhatja a Villát

    Az Aston Villa védője, Jlloyd Samuel elismeri, hogy a távozáson gondolkodik, ettől várván karierjének fellendülést a Premiershipben.

    Samuel szerződése lejár a szezon végével, és tény, hogy még csupán egy meccsen sem kezdett Martin O’Neill-nél augusztus óta, hiszen a védelem bal oldalán a holland Wilfred Boumát favorizálja a mester.

    A Trinidadi születésű védőt még Sven-Goran Eriksson hívta be a nemzeti válogatottba (Anglia) 2004 márciusában s Svédország elleni barátságos meccsre. De amíg a szintén behívott Shaun Wright-Phillips, Jermain Defoe és Robert Green azóta is szerepet kapnak a keretben, addig ő azóta nem került a csapat közelébe. Sérülések hátráltatták a teljesítményét, s a felépülés után csupán a Watford elleni meccsen kapott szerepet, csereként. Most úgy érzi, hogy saját kezébe kell vennie az irányítást.

    "Sok érdeklődő volt januárban és mehettem volna, de nem tettem, mert azt akartam megvárni, hogy alakul a sorsom a Villánál. Semmi sem változott, tehát nekem kell változtatnom. Tíz éve vagyok itt, melyből szerintem nyolc egészen jó év volt, habár most épp nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna. A karrierem érdekében váltani kényszerülök, úgy érzem.”

    O’Neill a szezon elején Samuelt kezdette, a két meccsen egy 1:1-es döntetlen az Arsenal ellen és egy 2:1-es siker a Reading felett. De annak ellenére, hogy az utóbbi 19 meccsen csupán 2 győzelmet sikerült elérnie, az ír szakvezető már nem a 150 fellépéssel rendelkező angollal számol.

    "Ha volt is lehetőségem csereként jutottam szóhoz. Nem kaptam elég lehetőséget. A Manager azonos csapatfelállásban bízik, én pedig nem akarok végig a tartalékok közt szerepelni. Ez a szezon egy leírás, leamortizálás. Nem szóltam ellen s lehajtott fejjel tettem amit mondtak. De nem jött a bevetés, mára pedig elég volt. Hiszem, hogy megállom a helyem a PL-ben és lesznek kérők.”

  • Lombardini
    #100
    JC fiatal társa mellett

    John Carew nyilvánosan is a védelmébe vette Ashley Youngot, miszerint a kételkedők tévednek a lassabb beilleszkedés ellénére is.
    Az U21-es játékos a Newcastle ellen góllal debütált, de az óta képtelen tovább növelni találatainak számát. A mindenki által elfogadott Carew azonban biztos benne, hogy a játékos megszolgálja majd az érte kiadott pénzt.
    „Ashley a klub nagyjai, közé kerülhet majd, hiszen kiváló adottságai vannak a játékhoz. Csupán időre van szüksége.”
    A Manager egyetért Carew-val, miszerint a szurkolók nagy kedvence lehet a Wattfordtól érkezett srác.
    „Komoly összegért igazoltuk, de kétségem sincs afelől, hogy ennek megfelelően nagy játékossá is növi ki magát. Azonban már az átigazolás is egy komoly lépés, amit az ellenérték csak megnehezít a számára. A Villa nagyobb klub, komolyabb történelemmel. Itt az elvárások is mások. De fel fog nőni a feladathoz, nem is kétséges.”

    forrás: Aston Villa magyar szurkolói oldal
  • Lombardini
    #99
    Szerződés Gabbyval

    Martin O’Neill meggyőződése, hogy Gabriel Agbonlahorral rövid időn belül megszületik a szerződéshosszabbítás
    „Reméljük, hogy relatíve gyorsan el tudjuk rendezni a dolgokat. Azt akarjuk, hogy Gabby maradjon. Ez egy hosszú szezon volt a számára, több szerepvállalással és jó teljesítménnyel.
    Van nálunk jövője, és ő is maradni akar. Szeretne játékban fejlődni. A nézőpontok nem állnak távol egymástól, gyors folyamatra számítok.
    A következő szezonban pedig még jobb lesz. Több érzék a játékrendszerhez együtt jár majd a jobb helyzetkihasználással és a helyezkedéssel is. Mint ahogy a szezon elején is a jobb oldalt játszott –habár utána feltoltuk éknek-, most is ott számítunk rá.”


    Magasabb célokért

    Sörensen kapus meglátása szerint a Villának már túl kell lépnie a döntetleneken, és a győzelemért kell harcolnia minden csapat ellen, beleértve a nagyágyúkat is.
    A Liverpool elleni döntetlen, tekintve az ellenfél pozícióját -3. a tabellán- nem mondható rossz eredménynek, Sörensen mégis többet akar.
    „Egyrészről jó eredmény minden megszerzett pont a bajnokesélyesektől, másrészt viszont a standardokat kell feljebb tolnunk, hogy minél többet hozzunk ki ezekből a meccsekből. Ez a harmadik meccs, hogy nem tudunk betalálni ezek ellen a csapatok ellen, és ez kissé kiábrándító. A körülmények nem tették könnyűvé a meccset, de erre senki sem hivatkozik, hivatkozhat. Sikertelenek voltunk az előrejátékban, és a ritmust sem igazán találtuk.”
    Gólt ugyan nem kaptak, de a csatárok teljesítménye nem volt elegendő az ellenkező oldalon.
    „A védelem jól működött, hisz kapott gól nélkül zártunk. Ez egy Liverpool kaliberű csapat ellen jó eredmény. Melleberg és Cahill is kiváló volt, és szerintem a hátsó négyes már jól muzsikál együtt. Állandó kvartettnek mondhatjuk mostmár a védősort, és ebből a csapat csak profitálhat.
    De több gólt kell szereznünk, több lehetőséget alakítva ki. Különben nem tudunk előrelépni. Otthon pedig sokkal több kell. Még a top csapatok ellen is győzelemre kell törnünk!
    Amikor védenem kellett a végén, eléggé megfagyott a levegő. Fowler fejese veszélyes volt, én későn láttam meg. A meccs végén ezzel veszíteni katasztrofális lett volna.”


    A tartalékok - Moore ismét az első csapatba tör

    A tartalékok a Taylor, Lund, Lowry, Samuel, O’Halloran, Osbourne, Gardner, Albrigton, Moore, Delfouneso, Stieber összeállításban léptek pályára, és 3-0-ás győzelmet értek el az Arsenal tartalékok ellen. A gólokat Moore (2) és Gardner szerezték.

    forrás: Aston Villa magyar szurkolói oldal
  • Lombardini
    #98
    Petrov visszatér a válogatottba

    Stilian Petrov rendezte nézetletérését Hristo Stoichkov szövetségi kapitánnyal, véget vetve önkéntes visszavonultságának. Újra csapata rendelkezésére áll, segítve őket kijutni az Euro 2008-ra.

    Petrov 2006. Október óta nem játszott Bulgária nemzeti 11-ében a Luxemburg elleni meccs óta. Most azonban, hogy a nemzeti legendával, Stoichkovval zöld ágra vergődött, már ott is lehet Albánia ellen szerdán.
    "Három hete találkoztunk," mondta a 27 éves középpályás. "Őszinte beszélgetés volt azzal a konklúzióval, hogy a válogatott fontosabb, mint Hristo Stoichkov és Stilian Petrov. Kompromisszumot kötöttünk. Mivel az Aston Villa támogatását is élvezem, így Albania ellen már játszhatok is Szófiában."
    Bulgaria a G csoport másodikja 8 ponttal, és csak 2-vel Hollandia mögött.


    Bellamy érkezhet nyáron?

    A Sunday Mirror értesülései szerint Martin O'Neill a Liverpool ‘golfozójára’ Craig Bellamra hajt.

    A Villa a wales-iért már a januári átigazolási időszakban is bejelentkezett, és habár a Pool elutasította az ajánlatot, az a hír járja - visszatérnek a felek az év végével. Eszerint Bellamy egy év után távozhat az Anfieldről, miután a Blackburn csapatából 6 millióért igazolt oda.
    De hogy a Villa számára még mindig érdekes célpont lehet-e John Carew, Shaun Maloney és Ashley Young leigazolása után az több mint kérdéses…

    forrás: Aston Villa magyar szurkolói oldal
  • G04LK33PeR
    #97
    Szép, izgalmas meccsek lesznek
  • Lombardini
    #96
    Szevasz! :)
  • ForzaInter
    #95
  • Lombardini
    #94
    Holnap a Liverpool vendégeskedik a Villa Parkban! Nagy meccs lesz de látva a szerdai Arsenal elleni mérkőzést nem reménytelen a helyzet. Szerdán nem használtuk ki a mezőnyfölényünket és helyzeteinket. Holnap minden helyzetet könyörtelenül ki kell használni. Akkor már baj nem lehet.

    GO VILLA
    UP THE VILLA
  • Lombardini
    #93
    Holnap ismét játszunk nem is akármilyen mérkőzés lesz!
    14:35 Aston Villa -- : -- Liverpool

    Go Villa!
  • Lombardini
    #92
    We'll never die, we'll never die!
    We'll never die, we'll never die!
    We'll never die, we'll never die!
    We'll keep the Villa flag, flying high
    And Aston Villa will never die!

    Que sera sera,
    We'll put the champagne on ice
    We're going to Wembley twice!
    Que sera sera.

    Aston Villa!
    Aston Villa!
    We'll support you ever more!
    We'll support you ever more!
  • Lombardini
    #91
    Na itt megnézhető ismét a gól, illetve akik nem látták azok is nézzék meg. Ez elkerülhető lett volna.Három védőnk nem tudom mit csinált ott egymás hegyén hátán.: Aston Villa-Arsenal 0:1

    Hát ez van. De ne adjuk fel azért sem!
    Hátralévő meccseink:

    Sunday 18/3/2007 14:35 Aston Villa -- : -- Liverpool

    Monday 02/4/2007 20:00 Aston Villa -- : -- Everton

    Saturday 07/4/2007 15:00 Blackburn Rovers -- : -- Aston Villa

    Monday 09/4/2007 19:45 Aston Villa -- : -- Wigan Athletic

    Saturday 14/4/2007 15:00 Middlesbrough -- : -- Aston Villa

    Saturday 21/4/2007 16:00 Aston Villa -- : -- Portsmouth

    Saturday 28/4/2007 16:00 Manchester City -- : -- Aston Villa

    Saturday 05/5/2007 16:00 Aston Villa -- : -- Sheffield United

    Sunday 13/5/2007 16:00 Bolton Wanderers -- : -- Aston Villa
  • Lombardini
    #90
    Mérhetetlenül csalódott vagyok. Azt kell mondjam, hogy megérdemeltük a vereséget. Az egyetlen egy Arsenal gól is a mi sarunk, az meg, hogy ennyi és ilyen helyzeteket, ziccereket nem tudunk belőni több mint felháborító. A középpálya az első félidőben aludt. Így nem lehet meccset nyerni. Ez az Arsenal verhető lett volna, és kemény meccs volt, ezt lehetett látni Wenger lefújás utáni reakciójából. Meleg volt nekik a pite. De ezt a meccset már az első félidőben is megtudtuk volna fordítani. A másodikról nem is beszélve. Hiába voltunk jók, hiába uraltuk a második félidőben a meccset, kikaptunk, egy idétlen gól miatt. Szomorú vagyok és dühös. Úgy kikapni, hogy sokkal jobbak voltunk több mint fájdalmas és dühítő.

    De azért is GO VILLA!
  • Lombardini
    #89
    Carewt nem tudja tartani az Arsenal védelem, ez lehet a kulcs.
  • Lombardini
    #88
    Hát dühös vagyok. Úgy vezet az Arsenal, hogy nem jobbak semmivel. A gól is úgy született, hogy a védelmen keresztül kiugratták Diabyt és mivel bentragad egy védőnk simán elgurította a mozdulni sem tudó Sörensen mellett a labdát. Bátran játszunk, támadunk de egy rakás helyzet kimaradt. Akár meg is fordíthattuk volna már a meccset. Hátul meg jobban kéne figyelni, mert az ágyúsok könyörtelenül kihasználják ha hibázunk. Nincs még veszve semmit, de a befejezésekre nagyon kéne figyelni. A mester is dühös volt, szerintem felspanolja a bandát a második félidőre.

    GO VILLA
  • ForzaInter
    #87
    Csak ugy:DDD Go Villa!
  • Lombardini
    #86
    De akkor minek raktad be? Na mindegy. Mindjárt meccs!

    GO VILLA!
  • ForzaInter
    #85
    ______________semmi i
  • Lombardini
    #84
    Most ez mi akart lenni?
  • ForzaInter
    #83
    -------------------------
  • Lombardini
    #82
    Ok. :)
  • G04LK33PeR
    #81
    én rendszeresen figyelem ezt a topikot:D
  • Lombardini
    #80
    Sajnos eléggé pang a topic. Azaz rajtam kívül senki nem is ír ide nagyon. De azért biztos megnézik egy páran. Na de sebaj én nem csüggedek. Nem csak az a nagy csapat ami tele van sztárral meg nagy csapat. Egy kis lelkes csapat is tud látványos futballt játszani, ráadásul ha ma sikerül legyőzni az ágyúsokat, holnap többen fognak ide látogatni.
  • Lombardini
    #79
    Ma még ilyen üres.

    Na de holnap! :)
  • Lombardini
    #78
    Maloney nem tudja vállalni a játékot holnap. Így valószinüsíthető, hogy Bouma lesz helyette.