Olcsóbb roaming - magyar vélemények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Idõközben világossá vált, hogy a magyarországi mobilszolgáltatók még kivárnak az Európai Parlament végsõ döntéséig a roaming-díjak európai szabályozásáról, és bár ahhoz természetesen alkalmazkodni fognak, továbbra is úgy vélik: a piac hatékonyabb az árak csökkentésében, mint a szabályozás."
Ja a piac eddig is elég hatékonynak tûnt.<#mf1>#mf1>
Biztosan kevés a kínálat, sok a kereslet, ezért ilyen drága, nem azért mert a cégek megálapodnak a háttérben 1-2 dologról...
Ja a piac eddig is elég hatékonynak tûnt.<#mf1>#mf1>
Biztosan kevés a kínálat, sok a kereslet, ezért ilyen drága, nem azért mert a cégek megálapodnak a háttérben 1-2 dologról...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Olcsóbb roaming megint a "gazdaság szekerét húzó" bizniszmeneknek jó, mert az átlagos telefonáló szerintem külföldön igencsak kikapcsolja a mobilt. Emlékszem, annó hazaszóltam Angliából, hogy megjöttem, minden rendben van, jó a hely, és jött a 28ezer forintos telefonszámla, ami 1998-ban még nem volt semmi. Az a baj, hogy a sok szemétláda cég tuti a belföldi telefonálókkal fogja megfizettetni.
\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)
Anno volt pannonnál még 500-ért wap.. meg hát lehetett vele mûvelni sok érdekeset is 😊
Hát elmúlt istenem.
Aztán volt 2000/400 konstrukció, volt mindkettõm, emailre klienssel 400 ft/hó.. nagyon szerettem. meg hát nem is volt pénz érte.
De most? 50 mega 2000? Azóta leszoktam a wapról.
Nem is tudom mikor nyitottam meg utoljára a böngészõt. Pedig symbianos telcsim van, tudnám mire használni még wapon kívül. De így nem fogom.
Amúgy napi 4-5 mega GPRS-szel beérném. Csak hát ez drága (nekem) :-/
Hát elmúlt istenem.
Aztán volt 2000/400 konstrukció, volt mindkettõm, emailre klienssel 400 ft/hó.. nagyon szerettem. meg hát nem is volt pénz érte.
De most? 50 mega 2000? Azóta leszoktam a wapról.
Nem is tudom mikor nyitottam meg utoljára a böngészõt. Pedig symbianos telcsim van, tudnám mire használni még wapon kívül. De így nem fogom.
Amúgy napi 4-5 mega GPRS-szel beérném. Csak hát ez drága (nekem) :-/
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
A Roaming Dij:Az a dij mikor kint vagy kulfoldon es mondjuk a muterod felhiv a mobilon es mind a 2-en fizetek mint a pejva.
Undorito mocskos intezkedes ez mindegyik szolgáltatotol.
Annak kellene fizetni aki felhiv nem nekem,en nem akkartam hivast kezdemenyezni.
Undorito mocskos intezkedes ez mindegyik szolgáltatotol.
Annak kellene fizetni aki felhiv nem nekem,en nem akkartam hivast kezdemenyezni.
5-6 szoros szép is lenne ha igaz lenne.Pl:románia 280ft szal idelye volt.Remélem ADSL is bekerül a EU látoterébe.Itteni kártelezöket meg remélem ugy megbüntetik h megzödülnek...
Undorító, hogy ezek a kartellezõ rohadékok papolnak a versenyrõl.
Ezt már ha jól tudom harmadszorra csinálják (nyári két hónapban), tehát semmi köze ehhez a megmozduláshoz. Erre volt "válasz" a Vodafone passport, ami szerintem sokkal jobb. Különösen ha nem csak hazai, hanem helyi is számokat hívsz, vagy egymást hívjátok külföldön.
ha komolyan akarod használni a mobilt netre akkor fizess elõ külömbözõ netcsomagokra és olcsóbban meguszod 😉
Hát igen aki már csak ezt a fajtáját ismeri a kommunikációnak az megérdemli, hogy minden pénzét elszedjék. Ráadásul lehet, hogy ez csak utólag tudatosul benne; esetleg, vagy nem.
Sajnállak bennteket, örüljetek, hogy fizethettek.
Sajnállak bennteket, örüljetek, hogy fizethettek.
ti nem láttátok a t-mobil új akcióit az óriásplakátokon? 50%-kal kevesebb roaming díj, csak most. nem mondom, ügyesek. pár hónap múlva úgyis csökkenteniük kellenne a roaming díjat, és eladják akciónak amíg csak kevesen tudnak róla.
a versenyrõl meg annyit hogy akkor mûködne igazán ha lenne kábé 5-6 nagyjából egyenrangú szolgáltató, nem pedig 3, amibõl 1 különben is már majdnem uralja az európai piacot. 😞
a versenyrõl meg annyit hogy akkor mûködne igazán ha lenne kábé 5-6 nagyjából egyenrangú szolgáltató, nem pedig 3, amibõl 1 különben is már majdnem uralja az európai piacot. 😞
Verseny, persze. A múltkor netezni akartam GPRS-en egy keveset a PDA-mról. /Forgalmi díj alapon/ Rövid idõ után jött az SMS hogy már csak párszáz maradt a kártyán. Kiderült hogy a forgalmi díjat megemelte a szolgáltató kb. 150%-al, és eltörölte a hétvégi kedvezményt. így 10kbyte csupán ÖTSZÖR annyiba került mint annakelõtte. Na akkor irány egy másik szolgáltató. Hogy-hogynem a westel GPRS árai ugyanannyit emelkedtek mint a pannoné.
Nesze neked verseny b+.
2006-ban GPRS forgalmi díjas neten az index.hu oldal egyszeri letöltése kb. 1000 Ft. Ezért fejlesztenek 3G-t? Ne 2 perc alatt rabolják ki az embert hanem 10 mp alatt?
Nesze neked verseny b+.
2006-ban GPRS forgalmi díjas neten az index.hu oldal egyszeri letöltése kb. 1000 Ft. Ezért fejlesztenek 3G-t? Ne 2 perc alatt rabolják ki az embert hanem 10 mp alatt?
kezdjük akkor azzal hogy én nem tudom hogy mi az a roaming díj...😄