1093
PS autótuning szavazás
  • zsolesz92
    Sziasztok!
    rég nem alkottam semmit ps-sel.
    "Úgy éreztem, alkotnom kell valami komolyat! Úgy érzem, sikerült!"-Idézet Zsolesztől ;)

eredeti
    még nem fejeztem be teljesen, észrevételeket várom!
  • VRSDM
    csináltam egy e heti bannert ...
  • DJ Skyline
    sosincs úgy! csak akkor ha 2 óra alatt érkezik 3 szavazat! a 3 autó közül való szavazásnál van 1 nap, hogy legyen idő átgondolni, meg mire eljutunk oda, hogy szavazni lehessen, addigra már este 9-10 óra, és a társaság egy része etűnik! mikor a legjobbat kell megszavazni, ott 1 óra, mert az autókat sorban teszik be az emberek a topikba, így kialakul mindenkiben egy kép, hogy nagyjából kire fog szavazni!
  • tzsoltika
    nem úgy volt hogy 1 napig lehet szavazni?
  • VRSDM
    nincsenek itthon a szüleim, és jó későn jönnek! átnézel?
  • Szabi1991
    ;)
  • Harly18
    Élni él, de már ő nyert, úgyhogy nem sokat számít, de neki biztos :)
  • VRSDM
    a tegnapi elbénázott szavazatom él ? vagy nem?
    mert inkább tenném SZABI-ra ;]
  • Szabi1991
    pill és teszem a 3 képet ! :)
  • Czdano
    Bár már látom nincs sok értelme de én japepre szavazok a festés miatt! Nagyon ottvan..yeah megint kaptam 1 szavazatot (a tigris miatt :DDDD)
  • DJ Skyline
    eredetileg már 8-kor vége kellett volna lennie! jelenleg Harly-nak van 3 szavazata, még 4 kéne neki, hogy átvegye a vezetést, a többieknek meg még több!
  • Harly18
    Én írtam, hogy ha többet rak be valaki és nem ír ode semmit, akkor nekem kell eldöntenem és ez tűnt a véglegesnek. Sajnálom, de nem hiszem, hogy a hátteren múlna a végeredmény...
  • Sedov
    elkéstem? :o
  • Sedov
    Gunnersboy
  • DJ Skyline
    itt a vége, nem húzzuk tovább, Szabi nyert 6 szavazattal! grat neki!
  • ngcsnet
    írhatok egy kis véleményt?:)
    remélem jól fogadjátok a kritikát, hisz építő jellegű szándékkal írom:)

czdano: szép, nincs rajta hiba max a felnik hatnak kicsit furán, de az csak a kocsi miatt van, én nem tennék ilyet erre a kocsira, bár ez nem a te hibád:)

suna: a karom matrica nem passzol, a lökhárítóra rálóg, opacityt le kellett volna picit venni layernek, a szélvédő piros, a többi ablak kék (?), plusz az árnyék, és a kocsi kontrúrja pixeles,

xtuner: háttér más szögben, neon túl sok, matricák, karbon az okés, de enless felirat meg a küszöbön nem simulnak a formára, 2d hatásúak

hassan b: hibátlan munka, nekem legjobban ez tetszik, de kevés benne a módosítás, és szerintem a versenyben az sokat nyom:)

gunnersboy: jó, jó, hassan b színvonalán van, tetszik, de szintén mintha üres lenne:)

goruck: orr-rész módosítás otromba, de szép:) viszont a háttér nagyon ferde, + neon piros színe picit elüt

szabi'91: nagyon szép, bár találhatnék rajta hibát, az ötlet tetszik, sorozatgyártásra kész autó :) hűtő, mustang-grill teljesen okés, zsíír:)

picar: szép, ötlet itt is tetszik, de az orr túlságosan belül van, pl. ha 3d-ben elforgatnánk, a kocsi nagyon ferde lenne orr-részben:)

harly: jó munka, színvonalas VT, tetszik:)

japep: szép, a színátmenet ügyes, de kevés a módosítás, spoiler meg nem kellene sárgának lennie

szavazatom: szabi1991
  • xtuner1991
    Szabi1991
  • xtuner1991
    ááááááá nekem rossz autómat rakták be.
  • Picar77
    Szabi1991
  • Szabi1991
    Harly18: 3
    Szabi1991: 3
    Goruck: 2
    Gunnersboy: 1
    Picar77: 1
    Czdano: 1
  • Hassan B
    Magamra szavazhatok? :P
    Ha nem akkor 'Goruck'!
  • tzsoltika
    Megint lemaradtam a kocsituningolásról meg még nincs is kész, de nekem a Goruck autója tetszik a legjobban. Grat!
  • Mityu91
    Harly
  • tigerbácsi
    ekkolákko!

én a kékre szavazok a tigrisesre! bocs de nem értek hozzá! az néz ki yooo, mert ott van a jelem :)
  • TCelica
    1.
    Harly18.
    Maradt az eredeti állapot ... ez jó mert én ilyen kocsit alapból nem piszkálnék :)))
    Különösen tetszik az angyalka is :))
    2.
    Picar77.
    Nagyon csini lett és BMW formában.
    A felni is nagyon tetszik, és az a szárny :))
    Gratula.
  • viktor9999
    Ha lehet kettőre szavazni akkor Szabi1991 és Picar77 ,ha nem akkor csak Szabi1991!
  • Olcsóvér
    Picar77
  • Szabi1991
    harly18..

bár Picar é is szép , de harly-é jobban tetszik :)
  • Szabi1991
    direkt maradt fen :P
  • DJ Skyline
    a Mustang emblémát még leszedhetted volna :)
  • Szabi1991
    LoL az a ventillátor :DDD
  • Harly18
    Szabi1991 - bár az a hordozható kazettás magnó a motortérben kicsit fura, de összességében jó :P
  • Japep
    Gunnersboy
  • DJ Skyline
    hát, őszintén szólva egyik sem tetszik! nem mint munka, hanem mint stílus! amiket csináltatok rajta, azzal nincs baj, mind1
    szavazatom: Szabi1991
  • Harly18
    Lehet szavazni!!!

Czdano:

LeePí17:

Xtuner1991:

Hassan B:

Gunnersboy:

Goruck:

Szabi1991:

Picar77:

Harly18:

Japep:

• VRSDM
    ja :D egy nappal előbb szavaztam :D ... sebaj :D akkor holnapra is tessék beszámolni, vagyis az már ma van :D wazz. szóval nem a micura szavazok hanem az újra :D
  • LeePí17
    én is szavazok: CZDANO
  • Szabi1991
    lol
  • VRSDM
    szavazatom: XTUNER
  • Harly18
    Sötétet nem említett senki. A másik, hogy ez narancssárga akart lenni, szerintem annak is néz ki :)