1093
PS autótuning szavazás
-
#612 mivel rohad is! direkt ilyen! old szkúl rothadó GTI Golf -
#611 de azok :))
nem tudom lehet ennyire pixeles de én olyannak látom a lököst mint ha rohadna ...
és ugyan ez a szitu az oldalával is a küszöbnél és a visszapillantó alatt ... -
#610 Direkt ilyen.......Ajánlom, hogy szeresd meg a Golfokat! :P Nem csak a Celica-k jók :) -
#609 Kicsit mint ha szétlenne ... a golf itt a banneron :D
(nem szeressem a golfokat ...) -
#608 Danman -
#607 Itt találsz egy kis leírást és képeket, s látszik is, hogy a Golfomról a tetőcsomagtartó és sok apróság hiányzik, amit utólag megcsinálok, az tuti :) -
#606 rat style?:P -
#605 Eltaláltátok....Ez direkt lett olyan, amilyen. Ez egy szakadt GTI lett....Majdnem Rat-Look, mivel azt akartam belőle, de sajnos a PS gondjaim miatt nem készült el teljesen... -
#604 nekem is van egy ilyen megérzésem :) -
Dénes é #603 sztem a válasz igen lesz -
#602 most hogy nyertél megkérdezem az ajtó az direkt lett más szinü? -
#601 Vártam, hogy te is beadod a Golfod, de nem :( Csinálsz egy klassz bannert a Golfommal? Ha már úgyse aközül a 3 közül lesz, mint amit én raktam, legalább egy jó kis banner legyen... -
Szabi1991 #600 ne sírj , a következőre tuningolok én is :P -
#599 Köszi mindenkinek! Ilyen még sosem fordult elő velem... -
Szabi1991 #598 grat harly ! ;) -
#597 3 szavazattal Harly nyert! :) -
#596 Jöhetnek a képek... -
#595 _Harly18 - faja lett(Y)! -
#594 egyértelmű: LeePí17 -
#593 Köszi a szavazatot, de a kerék direkt ilyen. Nem pixeles, hanem megviselt. :) (Volt egy minta rajta, amit átfestettem, de szándékosan csináltam ilyenre...) -
#592 Droidka -
#591 Hassan B -
#590 Harly , a kerék nagyon pixeles , nekem ez tetszik leginkább külsőre :) -
LeePí17 #589 hassan b
német külső
amcsi belső (Y) -
Szabi1991 #588 harly 18 , a festés picit pixeles(pl. a tetőnél)..
de tetszik a kocsid :) -
#587 Indulhat a szavazás! :)
Harly18:
Czdano:
Tzsoltika:
Hassan B:
Danman:
Droidka:
Hurrican:
LeePí17:
-
#586 azért kiválasztottad a legkockásabb jelűt :)
de szó se róla, rosszul emlékeztem, sry
-
#585 Tessék egy GTO. :DD
(a pixeledés az explorerem miatt van, állítólag ...)
-
#584 te valamit nagyon elnéztél akkor
a ponitac GTO mióta így néz ki, mutassak képet? -
#583 tévedsz az egy bmw-ről van :D -
tzsoltika #582 annak nem is ilyen az eleje =) -
#581 az a BMW formátum engem inkább egy Pontiac GTO elejére emlékeztet, bár lehet hogy tévedek.... -
#580 most nézem én is a crt-n valóban nem látható annyira, az én gépemen (tft) tökéletes... mind1mosmár -
#579 nekem ezen a gépen csak ugy látszott ha kijelöltem a képet :O
(nem a laptopomon -.-) -
#578 az irás nem nagyon látszik de amúgy jó lett a banner -
#577 wáháh kaptam 2 szavazatot -
#576 huh hát az árnyékolásrolteljesen megfeledkeztem, bár láthatod, a keresztbe menő fém alá (nem tom mi az :D) tettem árnyékot -
#575 tükrözés és csillanás kéne rá, hogy ne legyen ilyen matt, amúgy jó ;), ja és árnyékold már be azt a rácsot, igy olyan mint valami papír :)
amúgy jóez (meg a beömlő jobb szélén felül, nincs rátéve az ívre mig baloldat meg igen. -
#574 meg akkor má azt is leirom, hogy nem ide szántam xD a normál topikba akartam -
#573 jah azt még elfelejtettem odairni, hogy tudom, az eleje eléggé hasonlít a rágógumira, majd valahogy megprobálok még játszani a szinekkel , eddig nem jött ennél jobban ösze