133
-
kaiser960 #133 nem játszottam vele pedig jó lenne -
vatar #132 Szerintem meg gyönyörű a Game,sokkal szebb mint a HalfLife 2! -
dankokaka #131 erről a mentés dologról annyit az lenne a legjobb ha télleg lenne egy olyan hogy ha kilépsz lehet folytatás de ha meghalsz akkor ujra az elejétől DE!!! ha a játékot végigjátszottad akkor kapsz olyat hogy minden pálya elejéről egy mentés nekem pl preybe csak olyan mentések vannak/voltak(TÉLLEG KÜLDHETNE VKI MENTÉST A LEVEL 12 KÖRNYÉKÉRŐL) a "nincs" halál miatt de egy MMORPG-nél mi van nah átlehetne vinni fullosan ua. single playerbe (asszem a elder of scrols oblivilonba volt ijen????!) -
dankokaka #130 hi all
Tudna vki segiteni Xp reinstall után elveszlett az összes mentésem a játékból és már nem szeretném ujra kezdeni a 12. pálya környékéről kellene egy mentés előre is kössz e-mail:[email protected]
-
Pajti! 

Dokumentumok\My Games\PREY\base\savegames -
tmisi #128 Hello. Azt olvastam a GS-ben, hogy a demó mentéseit elfogadja a full verzió. De hol tárolja a játék? (Már a rejtett Application Data mappában is néztem.) -
necroman #127 Akkor az is jó,ha megmondod,hol egy warez,ahol van. -
az sg fóruma nem warez -
necroman #125 és az honnan?Neked van? -
crack -
necroman #123 Vki találkozott azzal a problémával, hogy install után nem indul el a game,hanem original discet kér?
Jó,ok,eredeti lemezzel kell jáccani,de ha nincs rá 12 rugóm?
Szóval,van erre megoldás? -
Petys #122 Cohan, én a DOOM1, Final DOOM, Ultimate DOOM, DOOM2 híve vok és még a mai napig jáccok vele, találtam egy iszonyu jó emulátort hozzá, Doomsday a neve, amivel iszonyatosan meglehet növelni a felbontást de az animációk, a robbanások is szebbek lesznek, ajánlom mindenkinek, legalább egyszer játssza ki a régi DOOM szériákat!

-
egy képpel többre mennénk -
FunThomi #120 Sziasztok!
Én egy kicsit elakadtam a játékban és hátha tudnátok segíteni nekem. Bekerültem egy terembe és nem tudok semerre menni =( A földön meg a teremben van egy pár fehéres színű vmi amivel nem tudom mit kellene használnom. Na jó igaz bekapcsoltam a noclipet de utána megint ez jött elő. Egy hatalmas helyen vok ahol középen egy gömb meg fel és le, egy-két pali megölése után meg végigmentem ahol lehetett, utána meg megint nem tudok sehova mozdulni, a fejem fölött megint ott van az a fehér vmi. Nagyon örülnék, ha tudnátok nekem segíteni. Előre is kösz!
-
Indigo #119 Ott van a cikk elején... -
Hy légyszi irjátokmeg hol tudom megkeresni a prey gépigényét.Előreis köcce
-
BIOenergie #117 Kapcsold ki a modemet és ugy ird be a cd keyt és nem fog tudni be jelentkezni a központba 
-
Indigo #116 De önmagában is... -
Indigo #115 A Doom engine egy rakás sz.r a Source-hoz és a Cryengine-hez képest. -
Indigo #114 Töröld le a francba, nagyon ratyi a játék... -
HÁPIKACSA #113 sziasztok ! kérem segítsen valaki ha tud!felraktam a prey-t de nem fogadja el a
hozzá megadott kódot.mit tegyek? segítsetek.sürgős !!! előre is köszönöm.
-
Halljátok! Mindenki úgy oda van a DOOM III-al, ami érthető, na de ismeri itt valaki egyáltalán az 1-et, vagy a 2-őt, vagy az akkori időben készült slágereket a Hexent, vagy a Heretic-et? Mer ez annyira fárasztó, hogy egy csomóan még csak azt se tudják hogy minek a harmadik része! -
gozo #111 A kis csajokat, hogy lehet kinyírni?
-
Rousty #110 Végülis a maga a játék jól sikerül csak azaz egy hibája hogy nem lehet benne igazán meghalni igy nincs olyan nagy kihivás benne mert senkit nem érdekel hogy ha meghakl ugy is vissza tér ott ahol meghalt
-
Végigtóltam 2x! Komoly a game, ajánlom minden fanatikus fps-esnek! Éljen a doom engine! -
(\(\
(^_^)
(_(")(") -
doncsabi #107 hogy tudom elinditani -
doncsabi #106 hali
hogy lehet a game codot beirni ?
-
ez -
Prey\base\pak003.pk4\sound\music\takemehome.ogg
ha van winrar a gépeden, akkor a pk4 fájlt meg leht nyitni -
deda #103 Nincs meg közületek valakinek a Prey stáblistájának a zenéje? A www.directsong.com - on van egy fél perces bemutató az összes számról a Bite me albumról. A címe After Mindight Project - Take me home. -
CsőKujts #102 Mi az a Trip?
-
BIOenergie #101 Prey will continue... már várom
-
jaja kb -
Goth #99 nem kell ezt szószerint érteni vazz... az egész szöveg lényege: végre egy kis változatosság. -
tomcs #98 egyebkent azoknal a jatekoknal ahol nem lehet akarhol menteni, szerintem sokkal inkabb lustak voltak megirni, mert ha a fejezet vegen mentesz akkor fel kell irni mit fejeztel be es hany hp-d van mig ha egy palyan, akkor mindent ami a palyan van, hol, merre nez, mennyire romboltad le, stb. erre regebbi konzolnal nincs is hely, ps2nel meg memkartyara kellett menteni ha jol emlekszem, x-et nem tom. jellemzoen konzolatiratokban meg eleve multiplatform jatekokban van ilyesmi.
jatekergonomiai szempontbol sokkal jobb ha megvan a teljes koru mentes lehetosege, aztan ha nem akarod nem mentesz. de ha nem megy csak idegesitened rajta magad. -
Nem tudom irta már valaki de elméletileg lehet gyorsitani a betöltéseket.
Csak ki kell csomagolni a pk4 fájlokat oda ahol vannak és kész. Ez a trükk a Doom3 és Quake4nél müködött úgyhogy itt is kell neki csak az a baj hogy igy elég nagyra nő a játék mérete. -
Alkarcsont #96 A Quake semmilyen FPS áradatot nem indított, mivel csak 2 game készült arra a motorra. FPS áradatról Doom2-vel kapcsolatban lehet beszélni... -
HELP! Mi a teendő az Old Tribe részben, hogy lehet továbbmenni? A 4 platform közül 2 már nem sugározza felfelé azt a fehér izét, de sehogy nem tudok továbbjutni, csak kavarok ott körbe, de nem látom a továbblépés lehetőségét. -
peba #94 Én úgy 4-5 napja játszok vele, de valahogy az utóbbi időben nem tud újat felhozni. Szal, újabb stukkerek, de véülis tökmindegy, melyiket használod...
Meg kicsit unalmasnak tűnik nekem. Még itt-ott belevittek egy kis paráztatós részt is, de már az sem ragad meg. Azért már kitolom ha elkezdtem.