34 amerikai állam perli be a memóriagyártókat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Nem értem...
Alaplap tele kütyüvel meg mindennek az x összeg
memória 8db kütyü ára ugyanannyi x összeg.<#mf1><#mf1><#mf1>
hol itt az igazság.
<#mf1><#mf1><#mf1>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Cobra.
Már az elõzõ pernél se értettem miért vallották be a gyártók a kartellt. Semmi olyan bizonyítékot nem tudtak volna felhozni ellenük, amivel jogosan el lehetett volna ítélni a gyártókat. Ezek a perek után meg már csak azértis összefoghatnának a távol-keleti gyártók és az USA-ba dupla áron kellene szállítaniuk minden terméket.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gondolom az alaplapod eszi meg sharedként

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Nálunk csak akkor van ilyen nagy volumenû per, ha valamelyik fejesnek nem tetszik....
reaper4
nálunk? 😄DD lál ezt te sem gondolod komolyan 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hehe, per per hátán:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Nálunk mikor lesz ilyen h a megyei föugyészek beperlik a netszolgáltatokat akik kiegyeztek egymással árak és szolgáltatások (területi is) felosztásában??Mig a Pataki D ur aki az Invitel vezére volt össze nem kapja magát.Mostani NHH üdvöske.. de azt mondják kutyábol nem lesz szalonna.

nekem SD kártáym van amire rá van írva hogy 512 de csak 484 😊 xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;