18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#30680 hát igen valami mindig akadrá😄
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Gyönyörû!!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Scania

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
2. Modify-Move
3. Zmodelerben sehogy, de a játékban a megfelelõ paranccsal.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lenne 3 kérdésem zmodeler-el kapcsolatban.
1-Ha beimportálok egy kamiont vagy pótot egy sima fehér színû és a skin-jét nem tudom rátenni.Hogyan oldható meg?
2-Ha a kamion vagy pót mellett bele importálok a flair pack ból egy plusz lámpát azt hogyan tudom a megfelelõ helyre tenni?
3-Hogyan lehet a pót vagy a kamion lámpáit bekapcsolni?
Egyébként kösz a dicséretet. 😄
Los Angeles, California
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Szerintem ez jól nézne ki ha megcsinálod a skinjét mert magas ponyvás pót.
Amúgy szép a géped gratulálok hozzá😄
Helloo!!

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
13 éve itt. Szép idő.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
nagyon szépek a modellek, és a map se lesz kispályás😊
am ha szabad érdeklõdnöm a map most hány százalékon áll kb?😄
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Letöltöttem a 1.06-os patch-et,de amikor telepíteni akarom ezt a hiba üzenetett kapom:

Los Angeles, California
Los Angeles, California
Los Angeles, California
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros