18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiúk én tartozom köszönettel, mert találtam a game-hez egy kb. 300 mb-os BUS mod-ot, amivel én még eddig nem találkoztam. Nekem a mod eddig (lehet, hogy ennek az elõdje, vagy egy másik) csak 24 MB-os volt (természetesen mindkét esetben tömörített fájlokról beszélek) és ez most nagyon felkeltette az érdeklõdésemet iránta!
Úgy, hogy én köszönöm nektek, mert most tuti nem böngésztem volna végig az oldalakat!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
De azért köszi Rubio😉
Körülnéztem pár oldalon, de én sem találtam ilyet pótot. Azt azért had kérdezzem meg, ha Te már letöltötted, akkor miért nem tolod át neki msn-n vagy skype-on?

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
fiuk ismét hozzátok fordulok szárnyaló kérte tõlem ezt a dupla gabonás potot sajnos nem emlékszem honnan töltöttem le és sok jó letöltõ oldal is megszûnt ha valaki netán találkozott volna vele kérem segítsen köszönöm
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Már bocs a spamért de Gangster kollégának megigértem(Kérlek kazai ne töröld)
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/roxos/uploads/dsc02721oc6.jpg
Gigament és Marko37!Kérlek titeket sürgösen vegyetek fel mert szeretnék töletek kérdezni valamit köszönöm!
Bea Lionel vagyok Alias😄ox-Szárnyaló!
Nagy haulin függö vagyok és régota nézem szebbnél szebb képeiteket!Én is majd szeretném veletek megosztani összes eddigi munkáimat és szeretném ha páran felvennétek msn-re élménybeszámolokra stb ja meg konvertálni szeretnék valakitöl megtanlni,mert már tudok fájlokat szerkeszteni alpházni szkinelni stb...
Valaki megtud adni linket ahonnan letöm tölteni a trailer packot és kamion packos. Köszi elöre Gabesz
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Egy nagyobbacska szín módosítás! + egy új villogó!

13 éve itt. Szép idő.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"