35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#32278 Jól van:D azért jöttem át etsböl mert nagyon fagyott a játék szar a video karim . . . és igy jött ki de viszont ehez is könnü konvertálni . ..és van europa map europai országok kamionok stb:P:D -
#32277 Én régebben de nem rég töltöttem le.KB 3 napja. -
#32276 Kösziiiii:P -
#32275 Jó lessz nagyon!:)Nem gond!Egyébként is mé lenne gond?Jó lessz majd!Így tovább -
#32274 Jónapot most keztem haulinnal jáccani ets után és megfogok tanulni konvertálni és minden konvertálásom kiadom . .. de persze csak ha nem gond !Elvileg ma estére már tudok konvertálni és akkor egy kamiont át is hozok!! -
#32273 na!
-
#32272 a kép lemaradt!
[IMG] http://imagerz.com/QEQUXUtvAwIAX1xKEgVQ[/IMG] -
#32271 Én meg ezzel!
[IMG] http://imagerz.com/QEQUXUtvAwIAX1xKEgVQ[/IMG]
Találkoztam egy kolegával Nove Gracziaba.:)
-
#32270 Sziasztok,regen sokat jatszottam de abbahagytam,most ujraraktam,azt szeretnem kerdezni honnan tudnek tolteni modokat a jatekba>?Koszi a valaszt elore is! -
kép le marat. -
én ezzel járom a világot. -
#32267 van egy kisseb problémám...beraktam 1 kocsit a játékba...
írtam neki storige file-t is...belépek a játékba és a bemutatóteremben ott meg is találom és nem fagy ki...de amikor új játékot akarok kezdeni akkor félig betölt és utána kifagy:S
vki meg tudná mondani h mi lehet a probléma??
am erről a gépről lenne szó:
-
Kifogyott a gázolaj:
Tovább mentem:
Ifa-val:
-
#32265 Kihalt a topik.Sose ír valaki? -
#32264 Valaki nem tud linkelni egy BDF packot? -
#32263 Jó reggelt!Na nem ír senki? -
#32262 1. Teszel még egy próbát és uninstallálod a játékot, minden bejegyzést kiszedsz a regisztry-ből (természetesen csak a játékkal kapcsolatos dolgokat és csak óvatosan, mert a végén újratelepítheted a Windows-t is!) továbbá a játék dokumentumok mappába telepített dolgait is kiveszed / kitörlöd (elteszed máshová, de ott ne maradjon) és újra telepíted a game-t!
2. Megveszed eredetiben!
3. Keresel egy jobb verziót, amit elfogad a patch! -
kicsicsacsi #32261 Telepíteném, de nem engedi. Az alábbi hibaüzenettel: "Corrupted installation. Reinstall aplication from original CD"
Ez az ami nekem nincs. Ilyenkor mi a teendő? -
#32260 az úgy tudom hogy csak akkor lesz ott ha felteéepíted az 1.06-os patch-et -
#32259 Szia!
Hát az baj, legalább is neked, mert az enyémben biza ott van:
-
#32258 Valaki tud linkelni egy BDF packot? -
kicsicsacsi #32257 Szia Rubio!
Kösz a tanácsot, de a config cfg fájlban nincs uset g_police sorom. Sok egyéb van, de ilyen sor nincs. -
#32256 Mentem egy kicsit.
Volvo FH16 660
-
#32255 már leszedtem és kipróbáltam...bár új részt még nem találtam benne :D
de már láttam képeket...és sztem is jobb (legalábbis azok alapján) -
#32254 sokkal -
#32253 gondoltam, vagy a windows7-tel, de vistával működött, szóval ezzel is menni kéne, francba. -
#32252 Hiba!A játékkal van valami szerintem! -
ezt mire véljem? -
#32250 már van 0.9 is?? és jobb mint az elődei?? :D -
#32249 sziasztok
rég nem játsottam már a sorozattal, de megint beleávog, csak már elkoptak az emlékeim, tudnátok pár oldalt mondani ahol jó cuccok vannak hozzá?
és lentebb látható renault premiumnak látom nem mozog a ford. számmérője, anno meg volt, ezt nagyon sajnálom belőle :( -
#32248 Sziasztok!
#32235:Szép -
#32247 Mapa Polski 0.9 -
#32246 De kihalt ez a fórum... -
#32245 Hát "kicsicsacsi", akkor most mit kéne vajon csinálni?
Vedd ki a no police modot, aminek aztán semmi értelmét sem látom, mert a zsaruk mellőzésének ennél a modnál sokkal jobb módja is van!
A config.cfg fájlban keresd meg az alábbi sort:
uset g_police "1"
és írd át erre:
uset g_police "0"
A továbbiakban garantáltan egyetlen zsaru sem fog megállítani, megbüntetni meg végkép nem!
-
#32244 Már nemkell. -
kicsicsacsi #32243 Köszi az infókat!
Letöltöttem a no police mod-ot. Ezzel a problémám fele megoldódott. Ugyanis az 1.6 patch-ot nem tudom feltelepíteni, mindig kéri az eredeti CD-t, ami nekem nincs. -
#32242 Jah ezzel a játékkal meglehet csinálni,hogy konzol aktíválva van és beírni valamit,hogy pénzt ad?Amúgy a konzolt úgy kell aktívállni mint az ETS-ben?Azt meglehet csinálni,hogy ha új játékot kezdek más kamionnal adja ki? -
#32241 Az lenne a kérdésem,hogy melyik térkép a legjobb? -
#32240 Ha visszaolvasnál 7-8 hozzászólást megtalálnád hogy nem feltétlenül kötelező no police mod elég ha kikapcsolod a rendöröket le van irva hogy hogy kell,persze csak 1.6 patch mellet müködik. -
miky92 #32239 Nem tudnád valahogy átküldeni a no police modot? Elöre is köszi szépen.