18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
péistike: nyomd le az ALT+F4 billentyû kombinációt, és akkor kiírja!
13 éve itt. Szép idő.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Valakitõl kérnék egy gabonás vagy billencses pótot! Elõre is köszi!
akosRS: köszi,megtörtént.
Fagyas: Köszi! Én már csak filefrontos linket találtam, ezért feltöltöttem IDE!
Gergõ: még nincs kész.
13 éve itt. Szép idő.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Ez a kögelpót privát? Ha nem akkor belinkelnéd köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mindent javítottam meg frissítettem, már csak egy jó billencses vagy gabonás pót kell.
Kommenteket kérnék
13 éve itt. Szép idő.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ezt bárki megcsinálja.
13 éve itt. Szép idő.
most modelleztem ha lesz rá igény kiadom de ha nem akkor privát lesz

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Új szerelvény
garth ezt mér raktad fel
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
azthiszem készen vagyok vele.komikat kérnék.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
A DAF tölthetõ
Am jó regelt mindenkinek!
tegnap unalmamba modelleztem.még nincs kész.