18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hinném hogy régebbibe próbálták ki, mert akkor a felsõ menüt, vagy miaz, szal azt át kellett volna programozni
az lsõ képen feket az üveg... mondjuk még korai képek, lehet hogy a kamiont még a régebbi game-ben próbálták ki
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Akár hiszed, akár nem, vannak olyan moddingolói, akik jobb mapot csinálnak az eredetinél.
Egyébként remélem az AI kocsik szélvédõje áttetszõ lesz, és lesz interiorja.
Egyébként remélem az AI kocsik szélvédõje áttetszõ lesz, és lesz interiorja.
na újabb 18WOS-fos? a kamion szép, de a táj, autók... Egyébként inkább a PTTM-re hasonlít. Olyan mintha a Convoy egy teljesen más játék volna, annyira más volt
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hát... mit ne mondjak... örülök hogy végre van valami hír az új rész felõl, de szomorkodok, hogy úgy néz ki, ez is tipikus prism3d grafikai motorú lesz. A képek nem rosszak, bár nem lett volna baj, ha legalább a felsõ kijelzõ bárt átalakítják, mert ez már nagyon lejárt forma, de azért a kormány közepén a valusoft logó nagyon vagesz <#wink>#wink>
ez kafa.csak nem tom lesz-e ilyen hiba.egy régebbi 180 wos ban volt ez:
megyel az úton,és 90 fokban úgy befordul az autó,persze fékezni nem bírtál,mert gyorsan mentél... de ez még az Across America elõtti rész.azóta nem hard truckoztam.ezt az újat majd játsozm szerintem.
megyel az úton,és 90 fokban úgy befordul az autó,persze fékezni nem bírtál,mert gyorsan mentél... de ez még az Across America elõtti rész.azóta nem hard truckoztam.ezt az újat majd játsozm szerintem.
ez rohatt jól néz ki
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Köszönöm szépen mindjárt megnézegetem 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem hangzik rosszul. Én most szeretnék megismerkedni a mûfajjal. Nem tud valaki valami hasonló hangulatú játékról hivatalos demót? Régebbi részek például.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Sõt van már 4 belsõ kép is, ami arra enged következtetni, hogy minden kamionnak saját (igen szép) interiorja lesz.

Renault magnum http://kamionszim.hu