35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Gerob #6721 Már szedem is kolléga, köszi nagyon a linket!! Remélem a srác valami dög hegyes vidékre építette tovább az utakat! 
-
imirus #6719 sziasztok
most játszom először ezzel a játékkal single modban, s nem tudom, hogy a térképen mi jelzi a helyet ahol le kell rakni a szállítmányt. A városba eltaláltam de ott semmi
segítségeteket köszönöm -
EU-MAP-Beta1.4 -
hotelokban...odaállsz a hotel ikonra kijön 1 ablak ha szerencséd van akko ott kiír 1 söfőrt -
Az OK, hogy találkozni kell a sofőrökkel, hogy alkalmazhassam őket, de hol a rákban vannak, mert én eggyel se futottam össze a pihenőhelyeken :( -
Tes Parker #6715 Csövi Srácok!Lenne egy kérdésem.Van egy Logitech WingMan Formula GP kormányom nem force-os.Tudna valaki adni egy jó tippet,hogy hogy a legjobb a beállítás a játékban,hogy simán lehessen kormányozni?Előre is köszi a választ. -
A kamion és a pálya *.scs fájljait bemásolod a neved/dokumentumok/haulin/mod mappába, és kész, már megy is.Pályát és kamionokat a www.3dartpol.da.ru oldalról szedhetsz le.Sok sikert. -
Halihó, most szereztem meg az Across Americát,Pedal-t és a Haulin-t; még teljesen új vagyok a kamionos témában; melyikkel érdemes játszani?
És egy kérdés, ugyan elolvastam a faq-t, de nem volt részletesen leírva, hogy hogyan lehet berakni különálló -nem skin- gépeket? Valaki leírná szájbarágósan? Ill. még egy, hogy európai pálya van valahol letölteni? (és pályát hogy kell feltenni?:) Nagyon köszi előreis -
-
Srácok a prémium interiorjával lehet vmit kezdeni h. a mutató mozogjon is ? -
vki nem tudna segíteni hogy hogyan lehetne azt a scaniat letölteni??vagy vkinek sikerült már?? -
newz #6709 Sziasztok!
Valaki, akárki aki rakott be módot a játékba, pl.: xenont, mapot és rakott be kamion az legyen szives dobjon privátban egy msnt mert nekem még az faq utén is sötét egy kicsit a dolog.
Köszi előre is. -
nekemse
-
nem sikrelül sehogy se letöltenem azt a scaniát
-
hy,pótos szerelvényt lehet valahonnan tölteni??? -
jah akkor ok akkor bróbálkozom -
én se -
hali! az elsQ linkre rákattintva az eu-s kamcsiknál van egy 4-es szériás scania(duplahúzós)azt vki letutta tölteni??mer én nem tom -
Hello mindenkinek!
Letöltöttem a Renaultot,de beraktam a mod mappába vagyis mindent úgy csináltam mit eddig és nincs benn a Game-be.Mi lehet a gond tudnátok segíteni ti melyik fájlt másoltátok be a mappába?.Valaki!
Kössz all. -
én már próbáltam...nem rossz amúgy :)
Csak rövid a pálya :( -
Nekem Logitech WingMan Formula Force GP Force Feedback-om van, és nagyon jól szuperál!!!
-
Bocsi már sikerült -
melyik csomagolt fájlban?bocs hogy igy kérdezem csak már dühít mert sehogy sem jött össze -
Nekem is tetszik, csak kár hogy a belső nézet nem mozog.Amúgy ez vmi új map vagy mi?
Bacsa11:Én be tudtam, de nem nehéz, csak a storagefile.scs-be kell bemásolni a cuccot, ami benne avn a csomagolt file-ban.Nahh, ez érthető volt, nem? -
Hali ma egy kicsit keresgetem és erre a két linkre bukkantam
itt van egy pár kamion
Nézzétek meg nem tom esetleg használja ezt valaki?? -
kertesztrans #6693 -
kertesztrans #6692 Nagyon nagy a gép akárcsak Gumikacsa pótja -
Hy!Valaki betudta rakni a premiumot?mert próbáltam de nem sikerült!Kérnék egy kis segítséget!Köszi
-
Gerob #6690 Nem, semmi köze a rig'n'roll-hoz annak a fentlévő mapnak, az csak egy európai térkép lesz, aminek már a kész szakaszai tölthetők!! -
Ez a mod, olyan mint a rig'n'roll???Vagy a rigs nem erre utal? -
Vegyél gyorsabb kamiont.:-)))) -
Buffalo #6687 hello!
igazábol most kezdtem el játszani a játékkal.és elég fura hogy minden autó és kamion gyorsabb nálam,és igy elég gáz... ez ellen lehet tenni valahogy vagy ilyen alapból? -
Egy ismerősömnek van logitech G25-ös kormánya, a jövő héten felmegyek, megnézni, működik e a cucc a haulinnal. Ha működik, meg működik a rignroll-al is, akkor lehet beruházok egyre... -
kamera -
királyul néz ki
------------------
mellesleg zsírsirály az új mod a 3dartpolon. -
Ez milyen nézet? -
Na, ez a húzó nagyon ötösre sikerült. Ja, és tölthető is! :P
-
öööööööö mikor jön az új EUmap? -
merse noni #6680 sziasztok lenne 1 aprocska kérdésem forgozsámolyos potkocsis kamionokat honnan lehet letölteni? -
telepítőben mindig kiírják, "only for retail version"
na de téma lezárva...