18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
már kacsa leírta (#233)
meg ez csak a min.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

allyouneedisme
Gépigény:

Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 4 1.4 Ghz vagy 100%
256 MB RAM
540 MB a HDD-n
64 MB DirectX/Direct3D és T&L kompatibilis videókártya
DirectX 9.0c vagy újabb
DirectX kompatibilis videókártya
Egér
CR-Rom

billentyûzet nem is kell hozzá!😛

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

allyouneedisme
megteszem én helyetedd😛
minden változónak(vízhõfok,levegõ,töltés,olajnyomás,etc.,etc.,)benne kéne lennie a játékban és valósan kéne mûködniük,tehát ha monjuk lennének meghibásodások akkor csak végignézel a mûszereken és látod áá minjár felrobban a motorom mer bugyog a hûtõvíz stb........

gumikacsa
Azért ha nem haragszol nem fogom fényezni a konkurenciát... 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

Swy
na végra valaki!!

Bárcsak 5 percet kellene túráztatni a gépet indulás elõtt a fék miatt...

http://bf2s.com/player/swy/

allyouneedisme
Swy tökéletesen 1et értek!

A vízhõfokot, csak Fahrenheit-ben.
100F=37,7C
250F=121,1C

Swy
jajj csak csinálnák meg a motorhangot/túráztatást és a gyorsulást VALÓDIRA!!!!
A gyorsulás milyen jó lenne!!!!!

Jaaaajj hajrá skacok!!

http://bf2s.com/player/swy/

Schwarz
eddig tetszik 😊 bár én nem ültem még kamionban, de azért érdekelne, h mit mutat az a vízhõfokmérõ? mi az a 250?

Mi az a windows?

allyouneedisme
csak ez magyar,és csekély angoltudással ez jobb,a tartalom meg majnem ugyanaz,a rignroll.com-é majnm teljesen megvan rajta,a haulinról ami van infó fönnvan,a képek nagyrésze is,a truckpol meg több oldallal foglelkozik,ez amit írtam az meg inkább csak rignroll és haulin,de fõleg rignroll
ha a frisseségre gondoltál akkor meg sztem max 1 nap késéssel kikerülne mer ahogy néztem kisértetiesen 1idõben jönnek ki a hírek mindenhol😛,

gumikacsa
jobban jársz a valusoft-oldalával, a truckforever-rel, vagy a truckpol fórummal...

ILLNeo
Miért, én azt is el tudnám képzelni, hogy 1 bármilyen árut elvihetsz bárhova.
Pl.: Kedvencem SF-NY, Seattle-Miami<#ravasz1>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

King of Roads
vagyis trial

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
ha a demo nem lenne idõkorlátos, nem lenne semmi értelme

ILLNeo
csak hogy fokozzam...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

allyouneedisme
lehet hogy rendes demó nem lessz csak az az 1 órás trial,de ha lessz demó az rögtön kikerül a rignroll.uw.hu-ra szal figyelem ezerrel😛 galériába asszem az összes kép kinnvan,de inkább a rig'n'roll-al foglalkoznak.

Truck Driver001
Csak egyre!<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ILLNeo
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Truck Driver001
Tapsra.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Vviikkttoorr
Mikor jön ki a demo??
Ha már azt irják hogy készen vannak akkor mire várnak?

A km számláló is mûködik.
A fordulatszám mérõben a "Lo" és a "4^L" sebbeségfokozat lenne?

Magnumrolcsi
Úgy látszik tényleg mûködni fognak azok a kijelzõk. Jó lesz!

Két új kép.

#293: fénysugárt jelent, tehát a szokásos fényszóró.

#295: annyit lehet tudni, hogy átírták a fizikát és a sérülést. Mentõrõl nem írtak csak rendõri tevékenységrõl.

A #276-ot fordítottam le.

bepe79
Mit fordítottál le? Ezt:

"The testing of 18 Wheels of Steel Haulin' game was ended a weak ago.
The game has been approved as gold master (sent to factory). The release date is still unknown."

?

Mert ha ezt, akkor ez nem azt jelenti. Én ugyan fejbõl fordítok, de én így fordítanám:

A 18 Wheels of Steel Haulin' tesztelése befejezõdött kb egy hete. A játék készen áll arra, hogy aranyba menjen (aranylemezre kerüljön), és a gyártósorokra menjen. A pontos megjelenési idõpont még ismeretlen.

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok! Én már alig várom az egészet. A kocsik töréseirõl lhet vmit tudni! Vagy például a rendõrök mellett lesznek mentõsök is amik mennek( mert a Metalba nincsenek)
Tényleg : mikor is jelenik meg???
18 WoS-nál ez még csak álom... 😞

Sleepy Bone
mijeza low beam meg full beam???<#pardon1><#confused>

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
Hello! Jónak látszik a gém,de remélem hogy jobb lesz mint a convoy mer az egy arcade szutyok lesz. Gumikacsa küldessz egy képet a kormányodról amit csináltál? Esetleg sorozatgyártásba nem kezdenél, tuti kasszasiker lenne 😄<#idiota><#vigyor2>
Szerintetek megellégszik 512 mega rammal ha van alatta egy intel p4 2,6gigahz-s proci meg egy 128-as videókari??? vGÍ BWE KELL RUHÁZNOM MÉG 512 MEGÁRA basszus szarakodik a capsom.

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

gumikacsa
üdv mindenkinek, éppen 1000-el nyaralok... Gondoltam benézek az új képekér.

Alább írta valaki, hogy lecserélhetnék a grafikus motort... nem fogják, a saját fejlesztésük.

Másik hozzászóló: "egy az egyben convoy"... ezt eddig is tudtuk, lehetett rá számítani, még a kamionok is ugyanazok lesznek, de szerintem ütni fogja mindkettõt (pttm, convoy)

Sorry, a válasz gombot nem használtam, az iménti fordítás (próbálkozás) a #276 lenne.

Mivel nem fordítja le senki, megpróbáltam egy szótár segítségével.

Az SCS jóvoltából részt vehettem a játék tesztelésén. Közel 4 héttel ezelõtt találkoztam a játékkal elõször. Ez egy csodás kaland a játékkal és szép munka az SCS részérõl. Az információ sokáig bizalmas volt. Találkozni fogtok néhány titokkal (újdonsággal?). Természetesen nem az egész lesz újdonság😊

Vviikkttoorr
remélem majd fel tud forrni a hûtõvíz azt le kell állni!
xD

Biztzos h fog mérni, már az acrossba is mért. 😄
Info

The testing of 18 Wheels of Steel Haulin' game was ended a weak ago.
The game has been approved as gold master (sent to factory). The release date is still unknown.

Ha megnézed a képeket láthatod, hogy nem ugyanazt az értéket mutatják, tehát minden valószínûség szerint mûködni fognak.

Vviikkttoorr
WOW
Az komoly!😄
Én láttam egy olyan képet a játékról mikor egymás mögött 10 kamion minimum össze van torlódva!
Tök frankón nézett ki!
Csak nemtudom mit takar
Hgy mit állnak ott egy helybe!
LOL!
Lehet hogy Convoy-ba leet majd emnni ennyien?

bepe79
Mint a Convoy-ban: a mûszer ott van dísznek, de a mutató az nem mozog rajta... és majd a megjelenés után fél évvel javítják egy patch-el...

Suzuki Swift GL 1.3

Vviikkttoorr
Aha...csak remélem h. mûködni is fognak!

Vmi levegõ nyomást mér mert rá van írva h air psi.

Vviikkttoorr
Azt szeretném kérdezni látom hogy van itt ien hûtõvízmérõ!
ÉS ha túlsok fék gázt nyomsz akkor fel tud forrni a hûtõvíz??
Az tök pöri lenne!
ÉS még van mellette egy ien jelzõ de abból nem vettem ki hogy mi az!

Vviikkttoorr
18 WOS-ban láthattad 😛
😛
😛

ööö... én lehet, hogy kicsi vagyok hozzá, vagy csak hülye, de ez totál Convoy. A kamionok egy az egyben, a bemutatóterem krómkorongját is láttam már egy-két 16 WoS-ban...

Courtesy of SCS Software company I have had the pleasure to participate in testing of 18 Wheels of Steel Haulin' game.
There was nearly 4 weeks ago when I saw this game the first time. It was fascinating adventure with 18 Wheels of Steel Haulin' game and nice cooperation with SCS. The information was confidential for a long time.
Now you can meet some secrets. Not all of course ;-)

Lefordítaná valaki?

Azon kívül hogy idén adják ki van valami pontosabb dátum?

roliairsuni
najóvan ezen ne vesszünk össze, várjuk együt lelkesen a megjelenést

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Csak annyit kellett volna tenned, hogy a keresõbe beírod: 'megjelenés', vagy legalább az #1-t megnézed...

Magnumrolcsi
Mosd ki a szádat és állj a sarokba!