18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vviikkttoorr
Sztem élvezetes ha min. 30 percig tart az út!

Vviikkttoorr
nekem meg nem!😛

Kisvigyori
énekem mind egy lene h menyi idõalatt érnék át csak tolhasam már neki

kisvigyori

WazheadBoci
<#banplz> jujj ez kezd fájni...

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Tereptárgyak, map elemek, parkoló és AI kocsik <#finom> Van sok elképzelésem, majd megnézem hogy tudom megvalósítani... ja majd egy msn címet adhatnál privibe

"hogy azért ne 20 perc alatt érj át mo-ról angliába" - ha belegondolsz, ennyi idõ mondjuk los angeles - washington (nem kérem lemérni, de ha mondjuk 30 perc akkor is ugyanúgy kicsi a terület) Ezt fejtenéd ki te is, nem sok sikerrel...

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Kisvigyori
de én már tom honan lehet leszedni!!!!!!!!! sehonnan onan probáljátok leszedni

kisvigyori

Schwarz
nagy kérés, hogy legalább 3 hozzászólást visszaolvass? pl #410? szerinted? <#lama>

Mi az a windows?

sziasztok nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni??

maffia

Schwarz
vagy már körbefordult a számláló 😊

Mi az a windows?

V8
Inkább már a játék jöhetne😛

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Charly
Jó lenne egy kis demo😊

AlieN911
lehet h.csak most vette az uj kamiont<#vigyor2> elötte meg 10 orát vezetett egyhuzamban<#nyes>

Honda - The Power of Dreams

gumikacsa
2 mérföld vezetéstõl elfáradt a sofõr.... 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

yé van benne mérföld számláló<#wow1>

GabriSanyi
nemtom..pedig az lennea fain hogy ezzel változtathatnád a kamionod gyorsulását,végsebességét😛

ILLNeo
de a kérék mérete az inchekkel nem fog változni gondolom az luxus<#falbav>
akkor minek írják oda hogy hány inches gumit akarsz venni....<#nemtudom>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

GabriSanyi
hát ja,de elnézve azt a menüt vannak finomáságok....

King of Roads
ahogy az elsõ képen elnézem még mindig ezek a szar <#lama> kamionnevek vannak <#wow1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
király képek!
állat az az UFO a második képen meg a harmadikon, hogy kijelzi, hogy álljak meg pihenni 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

GabriSanyi
hogyha kell tudok szerezni lowpoly modelleket AI autóknak!(opel vectra,golf,etc.)

GabriSanyi
teccik a forgalom!

gumikacsa
4 új kép:

gumikacsa
mindegy mivel modellezel, ha tudsz, és van kedved beszálni jöhetsz...

Kisvigyori
hali kolega bácsik a www.rignroll.uw.hun le van fordítva a cikk nézétek meg elég érdekel legaláb is számomra van benne egy kibasott jó rész a pótokal kapcsolatban h jól olvastam namind1 nézétek meg akit érdekel az el is olvashatja

kisvigyori

Truck Driver001
Jólvan már újrekk!44^.^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

King of Roads
...

Truck Driver001
Félre olvastam no😛

King of Roads
én mit mondtam?

Én szívesen modellezek, de nem kell a Zmodellert vágni, mivel van benne filter 3dsmax-ból való átimportálásra.
allyouneedisme
de európa változatosabb.............amerika közepe meg egy tetves sivatag ezermérföld hosszú kihalt nyílegyenes utakkal

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

Truck Driver001
A kép lemaradt😄

Truck Driver001
Tehát.Nézd meg az EU-t,ezután pedig Amerikát.<#idiota>

Truck Driver001
Az USA legalább 2x-ese Európának...

allyouneedisme
ki az angolos?

gumikacsa
Az angolosunk már megvan, olyanok kellenének, akik értik a zmodellert: kamionok, pótkocsik, ai-autók, tereptárgyak készítése lenne elsõdleges. Az nem baj, ha berakni nem tudja valaki, ha meg van szerkesztve, az már jó (a fájlátírás miatt a tereptárgyakat úgyis én teszem bele). Meg majd a gazdasági rendszer buherálásához kellene valaki, aki majd vágja.

Ja, meg érett hangú emberkék (lehetõleg lakóhelyileg minél közelebb), amennyiben lesz cb-zés...

King of Roads
az usa az télleg kibaszott nagy de ha ilyen kicsi játékban, képzeld mekkora lenne így európa.

King of Roads
ki mondta, h nem elég nagy? nem a nagysága érdekel.
különben is kb. spanyoltól románig 2× vagy 3× kisebb mint az USA!! gondolom, csak ez kéne, általában erre jár az ember kamionnal.
azt mondtam, érdekes lenne minden országot máshogy megoldani, meg azért ne 30 perc alatt érjek már el angolból olaszig!

Európa elég gázos lenne mert nem elég nagy a terület? Azt hiszed Amerika akkora mint a játék térképébe?... Az is vagy 3x akkora lehetne...

King of Roads
ok, thx

A pttm-et annó le tudtam fordítani, de már akkor ki adták a magyarítást, szóval tök felesleges volt, ékezetekkel már nem is babráltam. A convoy-t is egész egyszerûen lehet modolni (bár azért a pttm-ben jobban érzem magam), csak arra nem nagyon jöttem még rá, hogy amit a scs fájlból kiveszek, átírom, hogy a 'csába lehet felülírni az eredetivel úgy, hogy annak a tömörítése megegyezzen a többi fájllal??? DE: mostmár se a pttm, se a convoy nem indul el, szóval ez a játék az utolsó reményem 😄

Én benne volnék, Photoshopot elég jól nyomom, ennek a Haulinnak is hamar felismerném a mûködését (ha valóban hasonlít a convoy-hoz), és alapfokon talán értek zmodeler-hez, az meg felbaszott mer mikor rájöttem erre-arra, format c volt, és utána nem indult el a pttm, pedig abba bele tudtam volna rakni. A textúrázás nem világos számomra, pedig ez gondolom elég fontos...
A FANATIZMUS nálam megvan kellõ szinten <#wink>

allyouneedisme
pause - break gomb....F12 gombtól jobbra a 3.ik.....tehát f11->f12->printscreen->scroll lock->PAUSE
remélem megtalálod!

King of Roads
egyébként vki tudna nekem választ adni, h a kotr-ba melyik a pause gomb? azt kéne megnyomni, h cheatelni tudjak, de ha az ESC-t nyomom semmi más meg nem jön be.
bocs, h ide írok, de ez az egyetlen aktív topic.

King of Roads
európa elég gázos lenne!! hogy azért ne 20 perc alatt érj át mo-ról angliába (annak úgy semmi értelme)+ hogy ne minden ország egyforma legyen, mert azért francia és román között van egy "csepp" különbség.
meg én amugyse szeretem európát, szal nekem jó amcsi 😄

bertino
meg egy banner -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gumikacsa
ahogy mondod...

Bár ha lenne 1-2 válalkozó szellemû egyén, full magyarosítást tudnánk csinálni hozzá... (értem ez alatt a térképet, a kamionokat-pótokat, a szövegeket, és esetlegesen a cb-rádiózásokat)Persze várjuk ki a modolhatóságot, de bizakodom benne, hogy jó lesz. Viszont egyedül nem szivesen fogok bele, mert nem kis munka, és eddig is mindig belebuktam...

Illetve a meglévõ kamionokat és pótokat sem szivesen teszem bele, mert rögtön lopással vádolnak. (persze párra kérek engedélyt, a rendesebb készítõktõl...)

Szal, ha valaki szeretne részt venni a magyarosítás készítésében, az most jelentkezzen a [email protected] e-mail címen.

Nem lenne hátrány:
- egy jó angolos
- pár jó modellkészítõ
- pár emberke, aki vágja a játék buherálását
- meg persze jó sok fanatizmus...

Vviikkttoorr
Ezt is ugyanugy nemlehet majd kapni a boltokba mint az elõzõ pár részt?
Csak letölteni lehet majd vagy netán megrendelni amcsiból?

allock
a garanciát alapból nemkapnám meg mert nemveszem meg sztem, modokat meg úgyis készítenek az ügyesebbek, próbálkozni meg lehet 😊

#hhwnd

zolo
Jó lesz a játék, de van a szövegben olyan rész ami sokaknak elkeserítõ lesz:
" - Az elõzõ generációs 18 Wheels of Steel játékokhoz készült World Editort nem támogatta a SCS Software és a ValuSoft sem. A kibõvített verziója amit a Haulin' készítéséhez használtunk újra része lesz a végleges játéknak ugyanazon körülmények között - a játékos nem fog semmi technikai jellegû
támogást kapni. Ahogy tanulmányoztuk a térképeket amiket a közösség képes volt
készíteni a multban,eléggé biztosak vagyunk abban hogy a Haulin'-hoz
nem lesz olyan sok felhasználók által készített térkép. "

és

"bármilyen módosítása a játéknak a garancai elvesztésével jár és nem támogatott az SCS Software vagy a Valusoft által se.A válaszunk szebbik fele az hogy a rendszer és az elérhetõ beállítások alapvetõen megegyeznek a Convoy-éval. Szóval ha új cuccokat tudtál csinálni a Convoyhoz,akkor a Haulinhoz is fogsz tudni."

http://flickr.com/photos/zolika90/