18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Így az ISO mérete lecsökkent 142 MB-ra (ez ne tévesszen meg senkit sem, ennyi a játék mérete)
amint fent lesz dobom be a linket. <#eljen>#eljen>
Renault magnum http://kamionszim.hu
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Kitartás... <#kacsint>#kacsint>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Látom már van némi mozgás, de még nem az igazi....
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Lehet inkább megvárom még valaki feldobja torrentre
Csaby
Szépen a rakodógép megpakolja sóderral és viszi aztán lebillenti! Szóval értitek?
Légyszives segítsetek! van 3db gyönyörû négytengelyes Dafunk meg 1 Kamazunk!
Csaby
Csak nem verném magam.Meg ez az ujj mutatás..Törném el a kezit.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Illetve beleolvasztottuk a trucksims.try.hu-ba ahol a rig'n'roll-t és a Haulint különválasztottuk,így áttekinthetõbb az egész meg nem illúziúromboló hogy a Rignroll Team oldalán az elsõ 5 hír 18Wos-os
az új oldalt a trucksims.try.hu címen érhetitek el!többet nemmondok mer majd látjátok leírtuk má.....jó böngészést!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *