18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EYKE
a fej az pontos j... 😄

sztem az után ugass mi után megtanultál írni...
Atikah
mérnem sekkfely?<#gonosz1>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

bazsa06
nyugi fiuk... XD<#idiota>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Dylan96
Kunyizo az anyad fasza te keregetel mindig tolem hogy van e ilyen cucod olyan cucod..lol..magadrol beszelsz inkabb..<#kerdes><#zavart2>

Fodorgyurma
Azt már nemjáccok Metin2-zök de köszi a tanácsot lehet elõveszem

Hallod nem is akarok de olyan kunyizó pöcs nem akarok lenni mint te

Dylan96
es te gyurma inkabb menyel el jatszadozni a gyurmaval..kb azon a szinten vagy te marha...<#gonosz1>
ember te meg meg zmodot se tudod kezelni szoval kuss...:S
meg 1 normalis skin-t se tudsz megcsinalni..
es bazmdeg azt mondok amit akarok nehogy ma egy seggfely mondja meg hogy kussolyak...

Garth22
[/img]

Garth22
haly! valaki meg tudja csinálni a renault prémium interiorját mûködõre ?

EYKE
Mintha te jobbat csinálsz...
#31928-köszi
#31927-köszi
#31923-ok,akkor topik...
#31924-lehet neked az...

Fodorgyurma
Kacsaa<#eljen>

gotha rájder vagy ki a tarackom kussolj merte ilyent sem tudsz csak berakod Zmodiba és adsz neki szint királyság<#levele><#zavart2>

krisztianp16
Hagyadrá nem érdemes velefoglalkozni...
Eyke jó lett az!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Pfpf, vastanában nem voltam.De még mindig ugyan az van.Szaros tízévesek játszák az agyukat (Tisztelet a kivételnek)Ne itt olcsátok a másikat!Vagy nektek csak ez a szorakozás?

Idioták kiméljenek!!! :)

PlogT
Mert te jobbat csinálsz...

papi08
kissé nagyon furcsa.

13 éve itt. Szép idő.

RS
A fórum nem, esetleg ez a topik.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Dylan96
Ez de fos..:S

EYKE
De kihalt ez a fórum...
Ezért dobok 1 képet...

Én raktam össze...

DGT
És még valaki belinkélné a EU map 2.3 mert a filefront meghalt köszi elöre Gabesz

DGT
Hali gigamen Tudsz nekem linket adni hogy honan töltsek le trailer packot ami nem dobki.Kösszi elöre Gabesz

csá egy mercedes interiort tud valaki ??? mert én nem találtam vagyis találtam de nem azon a kocsin van amin szeretném:???????? !!!!!!!!!!!! PLS
bazsa06
így van!!!!

Az MB Actros actros sii néven szerepel a def-ben. Ezt kell átírni?
bazsa06
feltételezem hogy a definiciós fájl játszik közbe! általában ilyenkor szoktunk csinálni truck storage-t ami a kamionok def fájlainak a nevei! és a letöltött kamionod-é nem egyezik meg az alap kamionok def-jével! és át kell írni!

Elnézést, hogy félre értettelek. Újratelepítettem az egész játékot, üres a mod mappa. Ha a letöltött kamiont ami egy tömörített mappa kibontom a mod-ba akkor lesz ott egy scs. fájl. Ez nem jelenik meg a játékban.
Rubio
Mondjuk az elõzõ hsz-m nem éppen a Te kérdésedre volt válsz (vess egy pillantást a jobb alsó sarkára), de én nem tudok neked semmit sem mondani úgy, hogy Te nem osztod meg velünk pontosan a problémádat! Bocsi, de én nem vagyok gondolatolvasó, mert ahhoz, hogy én esetlegesen segíteni tudjak több infóra lenne szükségem, mint csak annyi, hogy beteszed az .scs fájlokat és nem mûködnek!

1. mi van a mod mapában, mielõtt beteszed;
2. mit csinálsz azzal a fájlal ami nem mûködik;
3. totál egyesével próbáltad már, hogy semmi sem volt mellette?
4. stb., stb... (még számos probléma is lehet, de had ne találgassak tovább)

Nem mentést akarok betölteni. Magyarosítás és 1.06 patch van fent, a showroom-ban nem jelennek meg a kamionok.
Rubio
Ha mod sincs benne és a felesleges fájlokat is kitörölted a mod mapa mellõl, akkor esetleg egy olyan mentést akarsz betölteni, aminek a kiegészítõje már nincs ott és nem találja a game...

Más:

Áruld már el légyszi, hogy a #31905 sz. hsz-ben hogy csináltad meg az elejét? Köszi!

Sziasztok!
Az scs fájlokat bemásolom a mod mappába mégsem jelenik meg a játékban. Pedig csak egyesével próbálom. Milehet a baj.
csá srácok tudd valaki nekem dobni egy linket egy mercedes interiorror ami a frisk coronado interiorját cseréli le az a kamionrol beszélek amejik easy modban van PLS
gigamen
Parancsolj meg is találtam:
ETM REAL
gigamen
ETM real modot nézd meg szerintem egynek jóü sokkal jobb mint TZ pack ha találok mindenképp dobok róla linket.
Garth22
köszi de nem találtam meg amit kerestem !<#szomoru1>

Parancsolj!
Kiegészítõk!
Garth22
haly! valaki tudna adni 1 normális linket ahonnan le lehetne tölteni 1 kamionpackot meg 1 trailerpackot?

Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy miért van az hogy betölt a játék kb a háromnegyedéig és egyszerüen megáll, és bezár!
Ez mitõl lehet?(Semmi kiegészõ nincs bene)
bazsa06
oké 😊

Prémium driver
egy az, hogy nem leszóltam!

Jamaica a Jamaicaiaké.

tmartin
Szisztok!
Valaki aki ért a skinezéshez és a zmodellerhez, és szívesen foglalkozna egy ilyen zöldfülüvel mint én megtanítaná a skinezést és a zmodeller használatát? Már régóta játszom a játékkal de ilyen skinezéssel meg ilyenekkel nem igazán foglalkoztam, de szívesen megtanulnám. Hogyha valaki segítene akkor szóljon és megadom az msn vagy skype címemet, ha neki is van. Elõre is kössz!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

bazsa06
ja kiadta az 1.2 hibásat....<#zavart2>

bazsa06
kimondta hogy elfelejtettem? csak mondtam hogy nem kell leszólni!

TóNyóóóóóóó
már rég kiadta nem tudtad?😮

leho94
Igenis Yoda

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RS
Most találtam egy pendrive-on.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Prémium driver
aztse feletsd el, hogy én tanítottalak!és hogyha segítség kell akkor csak rámírsz!

Jamaica a Jamaicaiaké.

majkapapíí
<#wow1>szép lett grat😉<#nyes><#taps>

bazsa06
Ltomi hogy áll a Magyar Map 1.3??

bazsa06
😉<#eljen>

RENCES
😉

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

kalee
Mondjuk ETS-be?? <#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>
Amúgy gyönyörûek!!!