18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabriSanyi
Gumikacsa van má valaki a readme-re?ha nincs akkor pls keress meg az MSNben kössz

Köszi! De már régóta a szakmába vagyok 😉
king of the Road-óta nyomom a gázpedált mindennel amiben kamcsi van😄
Csak tréfa volt a kép, tegnap született, telefonálás közben 😄 Gondoltam megosztom veletek 😄 (Convoyból dúrvábbak lettek, fõleg bugok miatt)

roliairsuni
😄 kipróbáltad a
Forerunner Agressor
Freightlineg Argosy
nevezetû kamiont?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

GabriSanyi
a faq ha nem jönne be akkor kérlek frissítsétek az oldalt.THX

Összevissza ne vesszetek már ilyenen... Látjátok, ezért nincs multiplayer, mert egymásnak mennétek benne :]

A faqban légyszi javítsátok már át, ez a jó link!

gumikacsa
attól függ, hogy milyen nehézségi fokon kezded a küldetést. Ha a legkönnyebben, akkor akárhogy beálhatsz, csak a pótkocsi hozzáérjen a körhöz. Ha a legnehezebb fokozaton kezdel, akkor a pótnak benne kell álni normálisan a piros sávban.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Láttom, te vagy a FMCS (fórum menõ csávó), aki kötekedéssel lesz nagy fiú.
Gratula öreg 😄 De csak a te kedvedért: Ez egy poén volt ami lényege: hogy nem az a baj, hogy a pótkocsik nincsenek jó helyen, hanem, hogy borult az egész (és ezért kör, és nem téglalap 😉 ). (ja, ha a középsõ visszapillantót se érted, akko télleg gáz lehet veled 😄 )<#beka3>

szép lett.

Speedbreaker
ne ugass ujreg <#lama>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Ne idiótáz me nyakon váglak

És ezt miért nem fogadja el? A körközepén van! És miért nincs középen visszapillantó tükör 😉 <#bdead>
<#mf1>

Speedbreaker
a "kör" közepén? idiota..

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

És ezt miért nem fogadja el? A körközepén van! És miért nincs középen visszapillantó tükör 😉 <#bdead>
<#mf1>

Speedbreaker
thx all, betoltam szépen és jó lett.

Metwork
bizonyíték, hogy a második kocsi számít a #2003-ban 😊

I will use google before asking stupid questions.

Speedbreaker
én eddig csak azzal mentem <#gonosz1>

roliairsuni
duplapót 4000é, cask a beálásé kérek ennyit<#eplus2><#ravasz1><#idiota>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Duddits
<#idiota><#idiota><#zavart2><#wilting>

Nem a karibában kell lennie, a hanem a piros kordon között.

roliairsuni
kipróbáltam ezt a Freigtliner Argosy -t, még a pttm-em ben nagyon szerettem, bár nem mentem vel sokat<#idiota>, hát ezzel nagyon könnyû menni, asszem vlala emlegette hogy még nem valmi jól vezet a gémben, akkor nyomujj ezzel, nagyon könnyû
õ az igaziba

garam93
Te nem tudsz érhetõen és olvashatóan írni?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
nincs a második kocsi a piros karikában azért nem a csikok határozák meg hanem az a piros karikában kell bene leni

kisvigyori

Duddits
Igen, a 2. kocsinak teljesen a piros között kell lennie.

roliairsuni
énmár küldtem többet is, 5 óra alatt átcsúszott

roliairsuni
énis, a 2. kocsi a lényeg

garam93
Én is ezen a véleményen vagyok.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Metwork
szerintem a második kocsi nincs a piros jelek között, azért nem fogadja el

I will use google before asking stupid questions.

Speedbreaker
kösz, megláttyuk mi lesz

ILLNeo
akaszd fel újra és hívd a 911-et, utána tolass be újra. Ilyen nekem is volt és ez volt a megoldás.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Speedbreaker
Szóval beparkolok ezzel a hülye nagy duplapóttal, és ki nem írnád hogy akasszam le mert jó helyen állok. Így nem kapok érte pénzt. Mit csináljak? 😄
kíp:

Speedbreaker
pát perc és jó lessz. Addig ha nincs türelmed másold ki a linket, és nyisd meg egy új oldalban

garam93
Nekem bead vmi extra oldalt.Az jó.

Pótkocsit a falhoz támasztani tilos! 😊

Kisvigyori
| Mielõtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q)
ez hibás nem ad be semmit

kisvigyori

garam93
Nem lehetne egy szótárral megoldani a problémát?

Kisvigyori
oké és az mikora várható szerinted?

kisvigyori

gumikacsa
Amíg nincs angol read me, addig nem adom ki

Kisvigyori
igazad van mi a helyzet akamional + a wabis pótal mert már unom a 2tengelyeseket

kisvigyori

Truck Driver001
Pedig tökjó játék..Próbáld ki!-.-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

daf xf
Kacsa a pótot kifogod adni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Duddits
Bazzeg, ne legyetek már ilyen lámák!

Meg nem kéne minden 10-ek hozzászólásban tékelgetni... Egyszerûen dedó...

gumikacsa
Hát igen... jobban tené a wolsvagen, ha maradna az autógyártásnál....

Speedbreaker
nem poén volt

Kisvigyori
haha vicces

kisvigyori

Speedbreaker
internetrõl

Kisvigyori
honnan szeted ezeket a képeket?

kisvigyori

Kisvigyori
ez elég h is mondjam undoritó

kisvigyori

Speedbreaker
ÚRISTEN :S:S

allock
http://i6.photobucket.com/albums/y224/DEAD11/AIguiness.jpg

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
http://img111.imageshack.us/img111/2702/wos500003ru8.jpg

nekem alapból nemtetszik ez a volkszvagány 😛

#hhwnd