35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • matthew king
    beletettem a mod mappába de ott sem műxik mit csináljak?
  • matthew king
    thx
  • LTomi
    FAQ
  • matthew king
    bocs h 2x ment
  • matthew king
    hello az open source mapot v mit hova kell tenni?köszi előre is
  • matthew king
    hello az open source mapot v mit hova kell tenni?
  • CseNo
    Lehet, .ogg formátumba kell konvertálni a zenéket, és bemásolni a játék dokumentumokbeli music mappájába.
  • CseNo
    Pl. Gugli barátunk
    http://www.google.com
  • bad boy 2
    olyat nem lehet hogy a rádióban azok a számok menjenek amiket én be rakok? pl:republic ezt hogy tudom meg csinálni? köszi elöre is.
  • normomo
    bocs de hülye vok ilyenekhez
  • normomo
    kösz szépen... de még kérdezném alássan hogy hol találtál ilyet?köszi szépen
  • Yoda001
    www.3dartpol.da.ru -> downloads -> 18 wos haulin -> keresgélj...
  • normomo
    hali mindenki.itt sok okos ember ezért megkérdem:lécci mondjatok soundpackot valahonnan haulinhoz lécccccccccccci
  • LTomi
    Konvertálni PttM-ből haulin-ba hogyan lehet?
  • CseNo
    http://kamionszimulator.extra.hu (van PttM és Haulin' is)
    http://germanytrans-spedition.de/downloads.php?cat=29&sid=109550acbf0b72b86e8b9a5e4352d834 (Haulin')
  • CseNo
    (bocs a tartalmas hozzászólásért, de nem igaz hogy még a MAGYAR nyelvű WinRAR-t sem tudják egyesek használni...)
  • Schwarz
    légyszíves moderáld magad (ha nem, majd Rast megteszi), nyilvánvalóan tömörített fájlhoz tömörítő prg kell a kicsomagolásoz, bár lehet, hogy ezen jogosan vagy felháborodva. nem kell 100* letölteni, elég egyszer, kicsomagolni, aztán használni, és nem kell a szerzőt b@sztatni a saját lámaságodért, örülj, hogy egyáltalán megosztotta azt amivel napokat dolgozott!
  • Yoda001
    ez haulin topik..
  • kokosz
    ami a pttm-nel talalhato szar,nemlehet hasznalni keri a tomoritot pedig vagy 100 al probalkosztam.Nagyon megkoszonnem ha valaki kisegitene egy linkel ahonan letolthetnem a SUPERSTART.Elore is koszonom
  • Boconadi
    :DDDDDDD
  • kokosz
    Iveco turbostart hol talalok?
  • LTomi
  • norbi56
    eztkell beleírni
  • paulthomas
    Hali.Letöltöttem az új renault kamiont beakarom tenni csak a storage fájlba megkell változtatni ezt a sort : Edit your truck_storage file adding this line -> @include "definition/premium.sii
    csak nemtudom h mire.
    Valaki segítsen pls.
  • victorius83
    egy két cucc
  • norbi56
    FAQ bazz FAQ
  • bad boy 2
    a rendőrők nékül tényleg semmi értelme rá jöttem de a kamion mért csinálja azt fékezésnél mint egy rally auto hogy ide oda csuszkál ezen lehet javitani pach-el (bocsi ha roszul irtam) és hol tudom letölteni ,meg azt nem értem hogy más kamionokon méert nincs szálitmány pl auto trailaraken auto mért nincs szállitmány sos köszi elöre is.
  • Gerob
    Húú vazzeg! Rendőrökkel kapcsolatos dolog.
    A térkép új részén néhány szakaszon lehet előzni, ott ahol nincs semmilyen terelő- v. záróvonal felfestve. Valamint a végig záróvonalas részeken is lehet tolni a többieket lefele!!!

Nem sok logika van a dologban!!
  • bajusza
    Ez csak tipp volt. Ma pl. bekapcsolva hagytam a rendőröket és a fáradtságot is. Jónéhányszor megbüntetett a rendőr.
  • garam93
    Szerintem sincs!
  • Yoda001
    lol
    bajusza: ne csodűlkozz ha majd egy egyszer nem fogod élvezni a játékot
  • Kisvigyori
    annak úgy semmi értelme szerintem
  • bajusza
    Így lehet kikapcsolni a rendőröket a játékban (nálam így van):

Fel van rakva a game + az 1.06-os patch

Megnyitjuk a config.cfg fájlt Jegyzettömbbel (C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/18 WoS Haulin/ mappában van)

Találunk benne egy olyan sort, hogy:

uset g_police "1"

az 1-et átírjuk 0-ra.

Elmentjük a módosított fájlt.

A játékban már nem lesznek ott a rendőrök az utak mentén.
  • leho94
    engem persze megbuntetett me a járdán bicikliztem
  • Yoda001
    igaz.. igazibol se lehet kikapcsolni öket (bár nem is kell, amugy se figyelnek semmire)
  • Boconadi
    menj szabályosan :P
  • Gerob
    Wroclwban a DHL telep bejárata se kutya!!! Alig fértem el a nyerges szerelvénnyel, mikor fordultam be. Kipróbálom majd egy Roadtrainnel, hogy mi a helyzet!! :):)
  • bad boy 2
    helosztok a rendöröket hogy lehet ki kapcsolni mert elégé szemetek amit le töltötem a faq-ban az nem müxik szoval lécci segitsetek köszi elöre is.
  • Yoda001
  • leho94
    örülünk..