35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kokosz
    Jo koszi a segitseget!!!
  • Debilon
    :D
  • norbi56
    tanulj meg vezetni!!!
  • Boconadi
    mentsd el roszabb minőségben!
  • SlaCker
    A videóm 230mb és kb öt perc.A youtubra nem engedi feltenni.megpróbálom megcsinálni ahogy mondtad Schwarz.Köszi a segítséget.
  • kokosz
    Akkor tudtok olyan pachet ami az iranyithatosagot javitja?
  • Schwarz
    használj divx kodeket, a video bitsebességét vedd alacsonyabbra, hány perc az a video? 1000kbps esetén 230 megába majd' fél óra belefér
  • fulcrum falcon
    Hello!
    Kéne egy kis segítség mert kitöröltem az eumapot és visszaraktam az usa mapon lévő elmentéseimet de ugyan azok a gagyi interiorok maradtak mint az eumapon. Hogy tudom visszaállítani az erdeti interiorokat???
  • SlaCker
    Igen 4.0-sal.
  • Boconadi
    Sony Vegassal csináltad?
  • SlaCker
    Hali mindenkinek.Próbálom feltenni a videót de az istenért sem akar felmenni.Sajnos nagyon béna vagyok ehez ezért egy kis segítséget kérnék.Virtual dub-bal tömörítek de nem tom megcsinálni hogy ne legyen nagyobb 230MB-nál.Segítsetek mert már megőrültem.Van itt még az a Storage file vagy mi na az is hót homály nekem.Nem tom mit hova sőt egyáltalán hol van az a Storage file valaki segítsen!!Ja próbáltam térképet is csinálni de bebuktam nem tok útkereszteződést csinálni.Mikor két utat keresztezek akkor mind a kettő belemegy a domborzatba,vagy mit csinál!Nem tom béna vok és kész.Valaki úgy gondolja hogy segít,annak előre is köszönöm.
  • gumikacsa
    nem kell odaírni, csak simán cheat money (az y-t a z-vel kell írni)
  • garam93
    Mert a cheat money után oda kell írni, hogy mennyi pénz kell.Ha ezt is megcsináltad, akkor nem tudom.
  • V43 1105
    Nos, van a banner, ott pedig egy |Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) szöveg... Ott találsz letöltési segítséget!
  • tmartin
    Nektek honnan van meg a játék?
  • AlbyCobra
    egyszerűen kipróbáltam hogy működik-e a no police
    annyira hülye nem vagyok hogy össze vissza mindennek nekimegyek...
  • Magnumrolcsi
  • Debilon
    minek mész neki? miért nem vezetsz normálisan?
  • AlbyCobra
    még a no police mod sem jó
    beraktam a mod mappába aztán nekimentem egy zsaruautónak és fizetnem kellettt.... áááááááááááááááááá
  • AlbyCobra
    Aha figyeltem,de semmi
    (csak egyszer akarnám beírni a pénz kódot ) de nem működik
    átneveztem mindent játék közbe nyomtam a ~ beírtam hogy cheat money enter és semmi
  • kokosz
    Tudtok olyan pachet amelyik a iranyithatosagot javitja?
  • laci1993
    figyeltél arra hogy a z az y az y pedig z
  • Magnumrolcsi
    ne csítelj??
  • AlbyCobra
    Helllo!
    Azt szeretném kérdezni hogy nálam nem jók a kódok,pedig átneveztem azt a 2 nulla dolgot 1-re majd beléptem a játékba ~ beírtam pl:hogy cheat money és nem jó.Mit tegyek??
  • norbi56
    ok:)csk ijet még nemláttamXD
  • V43 1105
    Kössz, tudom, de hogy jön ez ide? Legközelebb privátba ha bármi mondani valód van, ami nem Haulinnal kapcsolatos! Köszi szépen
  • norbi56
    X2 5600+,:O kettő 2.8-as van benne az jó
  • V43 1105
    Már korábban leírtam, nah mindegy... Szóval az a lényeg, hogy privát munka eggyenlőre!..
  • normomo
    bocs tényleg kösz,lebirtad tölteni?
  • V43 1105
    Kattincs a | Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) felíratra, ott letudod tölteni! :)
  • Boconadi
    ja mostmár látom
  • leho94
    nem a tiedre küldte
  • Boconadi
    mitbeszélsz te itt folyamatosan frissülő oldalról?
  • tmartin
    Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan ingyen lelehet tölteni az egész játékot, és nem csak egy órát lehet játszani vele hanem amddig akarsz.
    Szóval ne keljen regisztrálni.
    Elöre is köszi.
  • V43 1105
    Sehonnan privát munka..
  • V43 1105
    Hello!

Ez nem V6, hanem V8 motor hang...
  • Kenworth
    ezt te komolyan gondoltad hogy folyamatossan frissülő oldal??? (az előző az rossz válaszszámű!
    )
  • Kenworth
    ezt te komolyan gondoltad hogy folyamatossan frissülő oldal???
  • LTomi
    Hannan lehet leszedni?
  • normomo
    aki olyan hülye mint én ezt nézzétek meg:v6_os soundpack)állati hangja van sztem:http://www.youtube.com/watch?v=FHu9b82vyeo