35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kokosz #8728 Jo koszi a segitseget!!! -
Debilon #8727 :D
-
tanulj meg vezetni!!! -
mentsd el roszabb minőségben! -
SlaCker #8724 A videóm 230mb és kb öt perc.A youtubra nem engedi feltenni.megpróbálom megcsinálni ahogy mondtad Schwarz.Köszi a segítséget. -
kokosz #8723 Akkor tudtok olyan pachet ami az iranyithatosagot javitja? -
használj divx kodeket, a video bitsebességét vedd alacsonyabbra, hány perc az a video? 1000kbps esetén 230 megába majd' fél óra belefér -
fulcrum falcon #8721 Hello!
Kéne egy kis segítség mert kitöröltem az eumapot és visszaraktam az usa mapon lévő elmentéseimet de ugyan azok a gagyi interiorok maradtak mint az eumapon. Hogy tudom visszaállítani az erdeti interiorokat??? -
SlaCker #8720 Igen 4.0-sal. -
Sony Vegassal csináltad? -
SlaCker #8718 Hali mindenkinek.Próbálom feltenni a videót de az istenért sem akar felmenni.Sajnos nagyon béna vagyok ehez ezért egy kis segítséget kérnék.Virtual dub-bal tömörítek de nem tom megcsinálni hogy ne legyen nagyobb 230MB-nál.Segítsetek mert már megőrültem.Van itt még az a Storage file vagy mi na az is hót homály nekem.Nem tom mit hova sőt egyáltalán hol van az a Storage file valaki segítsen!!Ja próbáltam térképet is csinálni de bebuktam nem tok útkereszteződést csinálni.Mikor két utat keresztezek akkor mind a kettő belemegy a domborzatba,vagy mit csinál!Nem tom béna vok és kész. 

Valaki úgy gondolja hogy segít,annak előre is köszönöm.
-
nem kell odaírni, csak simán cheat money (az y-t a z-vel kell írni) -
Mert a cheat money után oda kell írni, hogy mennyi pénz kell.Ha ezt is megcsináltad, akkor nem tudom. -
Nos, van a banner, ott pedig egy |Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) szöveg... Ott találsz letöltési segítséget! -
Nektek honnan van meg a játék?
-
AlbyCobra #8713 egyszerűen kipróbáltam hogy működik-e a no police
annyira hülye nem vagyok hogy össze vissza mindennek nekimegyek... -

-
Debilon #8711 minek mész neki? miért nem vezetsz normálisan? -
AlbyCobra #8710 még a no police mod sem jó
beraktam a mod mappába aztán nekimentem egy zsaruautónak és fizetnem kellettt.... áááááááááááááááááá

-
AlbyCobra #8709 Aha figyeltem,de semmi
(csak egyszer akarnám beírni a pénz kódot ) de nem működik
átneveztem mindent játék közbe nyomtam a ~ beírtam hogy cheat money enter és semmi -
kokosz #8708 Tudtok olyan pachet amelyik a iranyithatosagot javitja? -
laci1993 #8707 figyeltél arra hogy a z az y az y pedig z -
ne csítelj?? -
AlbyCobra #8705 Helllo!
Azt szeretném kérdezni hogy nálam nem jók a kódok,pedig átneveztem azt a 2 nulla dolgot 1-re majd beléptem a játékba ~ beírtam pl:hogy cheat money és nem jó.Mit tegyek?? -
ok:)csk ijet még nemláttamXD -
Kössz, tudom, de hogy jön ez ide?
Legközelebb privátba ha bármi mondani valód van, ami nem Haulinnal kapcsolatos! Köszi szépen
-
X2 5600+,:O kettő 2.8-as van benne az jó -
Már korábban leírtam, nah mindegy... Szóval az a lényeg, hogy privát munka eggyenlőre!.. -
normomo #8700 bocs tényleg kösz,lebirtad tölteni?
-
Kattincs a | Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) felíratra, ott letudod tölteni! :) -
ja mostmár látom
-
nem a tiedre küldte -
mitbeszélsz te itt folyamatosan frissülő oldalról?
-
Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan ingyen lelehet tölteni az egész játékot, és nem csak egy órát lehet játszani vele hanem amddig akarsz.
Szóval ne keljen regisztrálni.
Elöre is köszi.
-
Sehonnan privát munka.. -
Hello!
Ez nem V6, hanem V8 motor hang... -
Kenworth #8692 ezt te komolyan gondoltad hogy folyamatossan frissülő oldal??? (az előző az rossz válaszszámű!
) -
Kenworth #8691 ezt te komolyan gondoltad hogy folyamatossan frissülő oldal???
-
Hannan lehet leszedni? -
normomo #8689 aki olyan hülye mint én ezt nézzétek meg:v6_os soundpack)állati hangja van sztem:http://www.youtube.com/watch?v=FHu9b82vyeo