35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Szép kis flotta.
-
Köszönöm szépen, ha gondolod még van üres autó !
-
u kolega ez gyönyör!!! -
Gibor #11521 MSN en írták nekem hogy nemártana lemodelleznem egy tescot :D ide... -
Már csak egy van ^^ másik kettő annyi áramot evett, hogy Paksnak is sok lett volna xD
Jah, ma benéztem az új munkahelyemre :]
Íme a képek, remélem tetszenek! :) -
klupyka #11519 forgózsámolyos kamiont honnan lehet letölteni?? és olyan kéne amelyik forog is! köszi -
ha a windózdt beidomítod, hogy máshol legyen a dokumentumok mappa, ha jól rémlik valahogy át lehet állítani, de akkor minden fájlt át kell paokolni, különben más programok nem fogják megtalálni a fájljaikat -
ok, akkor tessék azt javítani
-
levi1989 #11516 itt van egy kis buszos játék http://www.bussimulatorgame.de/ -
falak..
leho: tökömtudja,de ez minden hsz-t töröl amibe kép van.. -
-
Nemlehet hogy túlnagy képeket raktál fel??(csak tipp)
Kis kamion csere
-
Mert eddig min ment?^^mert ha jól tudom ez már a 3.-dik 8800-ad...eggyet adhatnál:) -
kokosz #11510 Eleg szomoru
-
Bodka12 #11509 Srácok karácsonyra kész lesz a következő rész a magyar map-ból?Nem baj ha nem,gondolom ünnepek előtt nem ezzel foglalkoztok. -
Húha, hát nem tudom .. :\ -
Yag #11507 Köszi Rocco akkor megprószálom kibogozni a bugot.
Át lehet e másik meghajtóra tenni a játék ezen részét annélkül hogy megfeküdne a játék, esetleg új elepítéssel, vagy ez alapértelmezetten csak így tud futni ?
C:\Documents and Settings\Apa\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\
az egyre több MOD elem kicsit a szabad hely rovására ment. -
sehonnan.. -
1. Mert nincs animálva a kormánykerék .
2. Nem jó fülke van hozzáadva a kamionhoz .
U.I: Végre elindult 8800Gtx-en a játék, és nagyon baba a grafika, nem sokára mutatok képet :] -
Yag #11504 L.tomi Persze szivesen! Amit tudok megteszek.
mailban vagy MSN csapassuk az infókat és hajrá...
Most azt nyomozom ( hátha valaki tudja ) hogy ha beteszek egy kamiont a MOD-ba mappába, akkor a belső fülke nézetből:
1. mért nem forog a kormány
2. mért esik szét a motorháztető ? -
kokosz #11503 Honan toltheto a Merci? -
Szép, csak póton kerék, illetve ponyva csere ;) -
Gút
-
Most ezzel hajtok... -
Gibor #11499 én meg írhatok neked MSN-en nyugodtam... -
Yag, téged felvehetünk a mapba! Nagyon szép skineket csinálsz! Persze csak ha akarsz segíteni még mindig.
-
Yag #11497 Ja! Én se modellezésre gondoltam hanem egy meglévő skinnek az átvariálására. Találtam fehér alapúakat és ezek elég alkalmasnak tünnek arra, hogy átvariáljam őket. Pl. TESCO-s pót.
Egyenlőre jelenlegi tudásomból még csak ennyire tellik.
Ez a szimpla-dupla konténeres pót behozatal jó gyakorlat volt. Kicsit jobban átlátom a fájl és hivatkozás szerkezeteit és hogy mi mivel lehet összefüggésben ...
ezek még csak gyenge próbálkozások és szárnyeregetések de remélem összeáll a fejemben egy komplett egésszé és sok sok pótot és kamiont be tudok majd emelni a magyar modba is. -
csá all valaki tudna abba segíteni hogy a magyar mapba(1.1) - be mikor megveszem a kamiont és letelik a 24 nincs a garázsba Valaki plz!!! előe is köszi
-
Yag #11494 Vágom. Akkor ez van. Addig gyüjtöm az EU-s kamionokat és a magyar pótokat. :))) -
Yag #11493 Az jó akkor pakolás :)
Végre müködöképessé tudtam tenni a Euro Containers Packot. Simán bemásolva összeakad. A leírása alapján kicsit szöszölni kellett vele de megvan. Bár az egyes konténerek árazását meg fogom változtatani mert a mérete esetleg vélt súlya alapján igen kevés mani jár érte ha Rock Portból elcipelem valahova.
Jó kis konténer mennyiséget lehet így szállítani. :)))) -
igen,akármennyi mennyiségben -
Értem yag én is így vagyok vele!
Én is nagyon szivesen segítenék de hát hogyha nem akkor nem.
Én a modellezést nem tom megcsinálni az a baj! -
Itt a FAIL végig ugyanaz az objekt, a sávelválasztó. -
dvsc18 #11489 ezt a kamion honnan zuztad le?:) meg még egy keresztkérdés olyat lehet bele rakni ami mondjuk nem nyerges hanem több tengelyü pót?:) pl forgozsámolyos és társai?:) thx a választ -
Yag #11488 Tudja valaki hogy a random kamion és pótok megjelenése a játékban hogyan müxik ? Valamelyik nap szinte állandóan csak egy-két féle póttal találkoztam. Vagy tatrály kocsiból ilyen sok van ??? :) Állandóan dejavu érzésem van. Már leelőztem és megint itt van előttem ?
Vagy már megelőzött egy ilyen kamion és megint és megint ... ? Igaz ... a Waberers féle kamionokból se kevés fut a hazai utakon. Itt pesten ha kimegyek a nullás körgyürü felé látok párat oda vissza :) .... lehet hogy ez más országokban sincs másként ? :)) -
Gibor #11487 elméletileg igen. -
Yag #11486 Értem ... :)
Azt gondoltam van pár város kis hazánkban, és a térképet elnézve talán elkelhet egy kis segítség a több kéz többet szerkeszt elven :) természetesen nem akarok én senki babérjaira törni ... deháthamégis hamarább kész van a Magyar Térkép ha többen csináljuk.
Oké ha nem hát nem :) Akkor, arra gondotlam addig csinálok pár magyar érdekeltségű kamion és ponyva festést. Elvégre egy Magyar MODban nem rohangálnak gigászi csőrős kamionok :) Mégiscsak több MAN, MERCEDES, DAF, és SCANIA szaladgál mint amit eddig bele tudtunk tenni a játékba ...
apropó beletenni. Van valami limit amit elbír ez a játék MODosításban ? Arra gondolok hogy van e max számú modell amit bele lehet tenni vagy elvileg - ha minden hivatkozás klaffol és van elég helyed, akkor végtelen mennyiségű kamiont és pótot bele lehetne tenni ? -
Yag!
Én is nagyon szivesen segítenék a térkép megrajzolásában de azt mondta
LTomi hogy ő tudja azt csinálni Golloval! -
No, mentem egy kanyart Budapestről Budaörsre. Nemtudom a logfájlt szoktátok-e nézni, de sokmindenről árulkodik. A játék ugyan nem ugrott ki, de elég sok piros sor jött menet közben.
170Kb lett a logfájl, és hát elég sűrűn találkozni benne a fail szócskával.
Szóval nem árt tanulmányozni.
Itt az enyém: http://sulyokg.hu/temp/prism3d.zip
Annyi észrevételem van ezalatt a rövid út alatt, hogy szerintem kicsit életszerűtlen, hogy Budapest belvárosában minden házon 2 méterenként osános, szamszungos, témobilos meg egyéb táblák vannak. -
Yag #11483 Hm .. valami nem az igazi a kép mérettel.
Namégeccer :) Boccs.