18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
a "jáccós" képekre gondolt, amik játék közben készülnek csak úgy mindenféle újdonság bemutatása nélkül, a bemutatós képek nyilván jöhetnek ide...

Mi az a windows?

gordon 24
Rast!!

Ha nem lehet ide képet linkelni, és nem lehet kérdéseket feltenni, akkor minek ez a topik? Arról beszéljünk amit mindenki tud? Igen ez a játék jó. Hány HSZ-en keresztül irjuk ezt le? Ne legyél ennyire szögletes kérlek!!!

Downhill!!

Szépen alakul ez az Euro Map. Elõbb-utóbb bitang jó lesz. Nálam ez a favorit.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

istenostora03
És,engem is!<#finom>

Ez a dolog engem is nagyon érdekelne!!!

RaST
Ezek után a képeket a szokásos Galéria topicba sziveskedjetek linkelni ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

istenostora03
Rakodás a hammburgi kikötõbe.😛

Kisvigyori
meg lehetne azt csinálni h kiveni az amerikai kamionokat és csak europai kamionok legyenek benne meg pótok???

kisvigyori

istenostora03
Ez nagyon faja.
Csak kár hogy vmért nekem nem akarjatölteni.😞

gumikacsa
Jaja, épp most mentem el a Hamburgi kikötõ mellett, Amsterdamba menet, gondoltam megnézem...
Pár kép:
Az Rostock-i kikötõ madártávlatból:

A naplementében Rostock-Hamburg közt:

A Hamburgi kikötõ (innen a nagyrésze nem látszik, pedig a látótávolság maxra van húzva):

Hamburgból kifelemenet Amszterdam felé:

Renault magnum http://kamionszim.hu

Igen nagyon penge kis mod!! Ajánlom a figyelmetekbe a hamburgi kikötõt is, nah az eszméletlenül jóóóóó lett! Mikor megláttam majdnem lepetéztem...

Egy dolog, ami sztem nagyon negatív benne. Van 1-2 olyan útszakasz, mikor a 3 sávos autópálya 1 sávos közúttá válik, na eddig amikor elértem egy ilyen összetorlódáshoz nem volt még egy olyan alkalom sem, hogy a b*lfaszok össze ne ütköztek volna sajnos!!! Ez engem felidegesít eszméletelnül, de a többi dolog nagyon jól megvan csinálva!!!

Boconadi
Tudnátok beszúrni egy-két képet? Légyszi
Schwarz
és akkor is csak ez az egy shader path sor jött fel? nekem a laptopon van így ez az egy sor és irdatlan szar a kép, na de nem is várható egy ilyen integrált szartól több. az asztalin gef4 ti4200 van, ott asszem 3 sor jö fel

Mi az a windows?

gumikacsa
hát, én belenéztem, Rostock-ban kezdtem, a felvevõk nagyon jól vannak megcsinálva, igazi kikötõi ipari park, nagyon tetszik, tele parkoló póttal, és kamionnal...

leho94
oké
megpróbálom..ezer kösz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gumikacsa
én úgy szoktam, hogy átvitetem egy msik városba, a parking lot-ba, majd vissza, ahol vagyok, de nem a fõhadiszállásra, hanem a parkolóba, és akkor ott van.

régen is ez volt, és akkor nem volt gyenge! Akkor tudtam játszani vele. Azóta csak a windowsot cseréltem le... Akkor is SP2m volt és most is az van

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

leho94
ja a kamionnal is ez a helyzet..
bocs hogy 2 hszben írom le

leho94
amikor veszek egy kamiont vagy pótot (EURO Map 1.1,1.2) akkor megvárom a 24 órát.. és nincs ott a garázsban a pót..mit csináljak??????<#confused><#confused><#kerdes>

leho94
jee...egyre jobb..cool

leho94
1-2 oldalt visszaolvasol...
vagy a lenti keresõbe beírod hogy rapidshare

Lécci adjatok már 1linket ahol lelehet szedni mert havernak kell!de ingyenesen
Schwarz
amint a képen is látszik csak egy sor van, gyengusz a videovezérlõ

Mi az a windows?

Schwarz
hja most azt nemlátom, mert másik gépen van 😊

Mi az a windows?

Shared Qualityben nálad csak az az egy sor van? Mert ha nem, akkor válaszz egy másikat, én ezt tartom valószínûnek.

Az naggyon jó lesz, már várom! Segítenék is, csak válaszolj végre a levelemre... 😊

Magyarítás témához (mert úgy látom kicsit bonyolult):
-Schwarz-féle béta magyarítás 0.2
-Általam bõvített, eredetileg Schwarz-féle, szintén béta magyarítás 0.5+szöveg1+szöveg2
Nnna...

leho94
értem..

Schwarz
az, de kb fele van még csak fordítva... de már vége a vizsgaidõszaknak, úgyhogy nekiesek mostmár 😊)

Mi az a windows?

leho94
de a szöveg az magyar a bétában ami az oldaladon van..vagy nem????

Schwarz
béta verzió meg sehogy se áll= nincs

Mi az a windows?

leho94
de nem úgy értette...
van már magyarosítás..amit te csináltál!! de abban még csak a szöveg a magyar..

Schwarz
NINCS még magyar baszki, #5804
miért írsz hülyeségeket?

Mi az a windows?

V43 1105
Bazsby FAQ-ban van leírva!

ITT

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

És megsugod hol? lécci

de van

Nincs ehhez valami magyarosítás???

mostmár igen, de ugyanaz... :S, pedig olyan jó játék volt, és már elég jól fejlõdött a cégem...

Schwarz
Van már magyarosítás a játékhoz?- Már készülõben van Schwarz jóvoltából. Ha kész megosztjuk a fórumon és a FAQ-ban is.

Mi az a windows?

elolvastam nah este van már nekem bocsi 😞
sziasztok elvostam a FAQ-t de nincs benne hogy hol találom a magyarosítást 😊 valaki megosztaná velem hogy hol találom meg a magyarosítást köszönöm
Igen ezt én is észre vettem, okés akkor megbizonyosodtam róla mert nem volt semmi sem irva erröl ....
Köszönöm a segitségedet.
Jóvanna,rossznapomvan.

Schwarz
takarodj! <#kocsog>

Mi az a windows?

Schwarz
detail settings->minimumra, így próbáltad?

Mi az a windows?

leho94
neked mi bajod van???

Na ne mond! Régen ment! Elolvastam a FAKJÚT már többször is, a videókártya driver a legújabb, shader quality minimum, és csak az van <#idiota> (lásd kép: #5794), igaz SP2-m van, de régen ment és akkor is az volt!

Segitséget kérek! És ha elinditom a játékot, akkor prism3d.exe hibával kidob...

N gombot nyomd meg, és alul az "advance time" menüponttal tudod beállítani, meddig szeretnéd húzni a lóbõrt. 😊

Heló

azt szeretném kérdezni hogyan kell adudni, mert kiállok az út szélére, leállitom a motort és bekapcsolom a féket ( space ) és hogyan tovább ???