18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ratata130
Sziasztok!!!<#integet2>
Megkérhetnék valakit, hogy küldje el az EU-MAP-BETA1.4-ET E-MAILBAN????<#conf>
[email protected]
Nagyon meg bírnám köszönni!!!<#worship><#worship>

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

King of Roads
a hejesirás sose volt az eröségem... <#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LeslieD
Hi all!
2 kérdésem lenne (elõre is bocsesz, biztos 1000-en kérdezték már de nekem a keresõ nem dobott ki semmit) szóval:
1. hogy lehet zenét berakni (mp3 vagy ogg tökmind1 csak annyi hogy hova kell rakni)
2. adjatok már légyszi 1 mûködõ linket ahonnan az eu map-et le lehet szedni.
Köszi!

Félember
Hali valaki linkeljen be nekem egy olyan letöltési oldalt ahonnan a haulint le lehet tölteni és fel lehet rá tenni a patch-t

szavulyzsolt
Csak én azt nem értem, hogy ez valami helyesírási fórum, vagy játék-fórum. Nem értem miért kell másokat leégetni. Hát ne haragudjatok meg, de...

Csak a döglött halak úsznak az árral!

TOPLINE
Hát majd kiveszegetem aztán kiderül am köszi

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

MAN TGA
hello srácok!léci segicsetek egyszerüen nem tok berakni jo kamionokat már lassan 2honapja baszakszok vele bármit csinálok nem tom berakni!!ha valaki akinek meg van a CSANIA R620+RENAULT magnum.PRÉMIUM...stbkérem segicsen ha lehetne az egész mod mappát átküldeni msn en a cimem:[email protected]!köszönöm

Schwarz
"bisztos" rád se büszke a tiéd <#idiota>

Mi az a windows?

Boconadi
a muszáLY pontos jé hányszor mondjam még el? A nyelvtan tanárod most bisztos büszke rád !
Nem rossz a járgány, egyébként is kedvenceim közé tartoznak a Peterbilt nyergesvontatók.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

szavulyzsolt
kosz es a skinnel kapcsolatban tudsz segiteni?

King of Roads
mindenképpen...igényesebb

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

szavulyzsolt
de nekem meg senki sem meselte el, hogy mikent lehet skinnet csinalni es a FAQ-ban sem kapom sehol

norbi56
skint sehonnan pótot meg a download.truckerfan.de-rõl

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Yoda001
ez jo.. honnan lehet letölteni? meg a potot?

http://9gag.com/gag/5135249

szavulyzsolt
<#eljen>

norbi56
végleges skin:

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

szavulyzsolt
es te mit mondasz, jobban megeri az eu mappaval jatszani, mint az eredetivel?

King of Roads
hát ja..muszály leszel, különben beledob a semmibe.. nekem is volt 1 mentésem még az amcsi map volt, 1× gondoltam megnézem milyen, aztán zuhantam a végtelenségbe..

mellesleg 1 kép:

szavulyzsolt
en azt szeretnem megkerdezni, hogy ha beteszem a jatekba az eu map beta 1.4-est, akkor a jatekot ujra kell kezdjem?

szavulyzsolt
FAQ, vagy tekerj kicsit vissza az utolso oldalak fele

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Feltettem a játékot és a játék elindítása elõtt beugró kis ablakban nem tudom beállítani a videokártyamat és ezért nem is indul el a játék...léccike segítsetek elõre is köszi
Ajjj köszi!!!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Úgy gondolom, valamelyik kiegészítõ kamion mûveli ezt. Szerintem Scania, mert azoknak van ilyesmi fényszórójuk, de nem biztos.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

TOPLINE
Hello tudna valaki segiteni hogy miért ilyen sötét a lámpa a pótkocsin meg a többi autónak is tudomásom szerint pedig nem állitottam át semmit egyszer csak ilyen lett elõre is köszi

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

King of Roads
OMG: 389-es Pet a 3dartpolon <#falbav><#felkialtas><#felkialtas>

Schwarz
aki esetleg nem látta volna:
ihm - nincs ki a 8 kerék

Mi az a windows?

Boconadi
ez az alreged? Tyûdebeszoptad 😄DDDD
Boconadi
neked meg mi bajod? :C
Attila889
tyûûû gyerekek ez egyszerüen hihetetlen ez az sg.....nah mind1.Pedig semmi rosszat nem tettem könyörgöm 😞
ÁÁÁÁ elegem van ebbõl,megyek is el innen máshova fórumozni 😞
Sziasztok,bár úgyse fogok hiányozni senkinek.Pás!

Schwarz
és a fordításomba vajon ki barmolt bele?

Mi az a windows?

Attila56
URL beírása alul!

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

leho94
http://htst.extra.hu/faq.html

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hol tudom leszedni a játékot?
norbi56
nah így már jobb

V43 1105
A textúrához, alphát kell rendelni/hozzáadni ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

norbi56
valamiért szar mert fényes

King of Roads
én a scaniaval elindultam 1 benzinkúttól, ki az útra, egybõl emelkedõ végig egyesbe mentem amíg tartott, nem bírtam feljebb tenni :o

SirHiggins
Valaki tud európai hûtõt azon a skinen kívül ami a 3darton van fent (CR england trailer)?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

caseih9400
ok

khm...khm...

Boconadi
ide rakd hogy mikor, hogy, hogyan, miért szórakoztál. Elõre is kösz!
Attila56
3dartpoolon vannak motor tuningok,meg stb...és ha beleteszem a mod mappába akkor miért nincs benne?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

caseih9400
😄 Most Rostockból(megint) Alborgba mentem egy régi FH12-essel az a baja csak hogy asszem de nem biztos 295 pacis és Alborg fele a egyen csak 30-40 km/h körül mentem de azért jó volt😛 :

khm...khm...

gumikacsa
IDE IS :

Convoy-mirigy módra 😛

CB:
- Vigyázzatok, mert kisvadásznál mérnek a fakabátok
- Ja, ott ül a két kogyak, nyakukban a két kodak

Egy hetet voltam otthon de a szexet kihagytam
A pihenõben a lányoknak az eurót kiraktam
Az én munkámban az a jó, hogy a világot bejárom
Ráadásul az anyósomat két évig nem látom

Refrén:
Hát Vecsés után tankolj, mert ott olcsó a gázolaj
Óvatosan parkolj, mert lehúznak hamar
A kifõzdében burkolj, mert kész van a friss pacal
És Vecsés után tankolj, mert elfogy a gázolaj
Tankolj-tankolj

CB:
- Gyerekek, ötödször szorulok be a Hungárián a híd alá
- Ménem kerülted el?
- Nehogy má a nulláson menjek, hogy adom el a megmaradt gázolajat? Építsék nagyobbra a hidat.

A zárjegy nélküli cigiket a tankba rejtettem,
De nem lett baj, mert a fináncokat idõbe megkentem
Hatvanhárom ferdeszemût a raktérbe bújtattam
Hogy megfulladnak mind ahányan, há vazze ezt nem tudtam

Refrén
Hát Vecsés után tankolj, mert ott olcsó a gázolaj
Óvatosan parkolj, mert lehúznak hamar
A kifõzdében burkolj, mert kész van a friss pacal
És Vecsés után tankolj, mert elfogy a gázolaj
Tankolj-tankolj

CB:
- Gyerekek, lejárt a zöldkártyám, nem tud valaki adni?
- Nekem csak pirosam van
- Tököt bele, tök az adu
- Láttátok azt a két repedtsarkút a négyesen?
- Ja, csodálkoztam is, mit keres ott anyád
- Gyerekek, nem jár valaki az Orczy tér felé, mert az asszony most szólt, hogy csöpög a csap, meg kellene húzni a hollandit
- Tõletek jövök, már nem csöpög, meghúztam
- Láttátok a tegnap esti jóban rosszban-t?
- Hja, azt a kis doktornõcskét nagyon döngetném.
- Én is nyomnám, mint a gázpedált
- Hja, adnék neki a nyolcason
- Valaki tudja, hol lehet kínai brifkót kapni?
- A kínait nem tudom, de én az ötösön kaptam egy tizennyolc éves koreaitól. Hahaha

Renault magnum http://kamionszim.hu

Trafó 1-9. Kocaól hívja Gumikacsát 😊))))

Most kezdtem el játszani a progival. Van 1 alkalmazottam is. Megy õ is mint a gép. No cheat. Feltuningoltam a verdát (395ph) + beraktam pár újabb kamiont is. (MACK - Gumikacsa, MBactros, M.A.N, Volvó) Ezzel el lehet csapni az idõt pár hónapig. A lóvé elég jól jön. Találtam pár titkos utszakaszt is. 😊 Nekem tetszik a GAME! A fórumokból mindent ki lehet találni mi merre a játékban.
Attila56
jah az igaz 😄
Mi Europaiak így szoktunk hozzá 😄 😄

King of Roads
igen a GS marhaságokat beszél, amúgy az AL annyira AL, h egyenesen AI. mindegy..másik dolog, meg h rá értettem, h kamionnal a belsõbe van..én nem az AI vagyok...<#bdead>

caseih9400
nekem sincs lámpa a kikötõbe de csak a másik lámpát kell figyelni ami arréb va és hogyha az zöldre vált akkor te is mehetsz

khm...khm...

RaST
Sok a szöveg öreg ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;