18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
fasza
Boconadi
igen, webforditas.hu ...

Ha csak ennyit tudsz ne csinálj semmit, legalább is próbáld meg normálisan rendezni a szöveget!
istenostora03
#8190: Kommentet!!

Boconadi
nem müködik a kuplung :'(((
garam93
Csak nem az Online-fordítóval?Ismerem...:-DD

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

King of Roads
<#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Hát igen, látszik, nem tudok angolul, de azt látom, hogy nem sok köze van a szöveghez :D Remélem, erretéved egy jó angolos, és lefordítja.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kisvigyori
van mai értelmetlen a neten fordítottam fordító géppel

kisvigyori

Kisvigyori
1.
Azt gondoltam, hogy ez egy jó ötlet lesz, most hogy Sabre egy addonrõl* kérdezte Truckpol Forum tagjeit 18-ért való Truck csomag WoS Haulin mi folytatódik és én emailban elküldött valamennyi kérdez. Ennél mutass idõben a válasz hátrál Sabréból van meg fogja engedni nekünk, hogy tudjuk, hogy mi folytatódik a következõ néhány nap alatt ezért 18 WoS Haulin addon*csomag.

2.
No ez nem lesz egy új játék minden, amit eddig tudunk, Sabre van a tervezési színpadokban szintén szintén csinál néhány új teherautót szintén összead olyan teherautóknak a flottája, amiket minden vagyis Haulinnak elkészít, mind az tudjuk.
Egy új 18 WOS mivel azok a sorozatok, amiknek ez tûnik, kedvelnek, ez nem megy szintén ezen keresztül az éven keresztül történik.

3.
Ok urak a bérbeadás nem küzdelem errõl, Let mi minden várakozás mi itt Sabréból mi folytatódik ezzel az addon*csomaggal. Minden, amit neki elmondanak, az ott benéz abba, hogy összead, több üzletel. Kard tudna nagyon nos adj hozzá olyan másik dolgokat, amiktõl ludert* kérsz, és másik tagekként.
Ezért én emailban elküldött Sabre és ez a válasz hát.

Hi SandHawk,

Néhány nap alatt reagálni fogok a kérdéseidre, és bizakodóan
fedj fel még többet is. Pillanatnyilag nem vagyok a pozícióban hogy magyarázzak
bármilyen részletek azon, amin dolgozunk, de nekünk figyelmet kellene vennünk törvényes
akadályok nagyon hamarosan.

Legjobb,

Kard

Annyira azzal mondani mivel most azt gondolom, hogy mi mind szintén szûkölködünk, segíts Sabrénak azon, hogy mire tekint azért, hogy milyen teherautót kedvelnénk szintén, kívül látni a Haulin addon*csomagban.

kisvigyori

gumikacsa
Pici fordítás kellene:

1.
I thought it would be a good idea now that Sabre asked members of Truckpol Forum about a addon Truck pack for 18WoS Haulin what is going on and i emailed some questions. At this point in time the reply back from Sabre is he will let us know what is going on in the next couple of days for this 18WoS Haulin addon pack.

2.
No it will not be a new game all we know so far is Sabre is in the planning stages too make some new trucks too add too the fleet of trucks all ready for Haulin that's all we know.
As for a new 18WOS for the series it looks like it's not going too happen for this year.

3.
Ok gents let's not fight about this, Let us all wait till we here from Sabre what is going on with this addon pack. All he is told is that there are looking into adding more trucks. Sabre could very well be adding other things that you are asking for luder and as other members.
That is why i emailed Sabre and this is the reply back.

Hi SandHawk,

I will respond to your questions in a couple of days, and hopefully
reveal even more. At the moment I am not in the position to comment on
any details on what we are working on, but we should take care of legal
obstacles very soon.

Best,

Sabre

So with that being said for now i think we all need too help Sabre out on what he is looking for what kind of trucks we would like too see in the Haulin addon pack.

istenostora03
..::Mostani járgányom::..

V43 1105
Egy barátom Hauliban G25-t használ, és nagyon jó! Magam is kipróbáltam és fantasztikus!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Schwarz
Na idáig is eljutottunk. Kész a magyar. Csak a CB szövegek hiányoznak (egyelõre) belõle.

Letölthetõ: innen.

Mi az a windows?

norbi56
nekem nincs csak logitech formula-val molnár csabinak az van és rohadt szar vele azzal csak f1-ezni lehet jól

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

LTomi
1. Telephelyet vagy Map Editorban, mint én, vagy csak egyszerûen egy parkolóba berakod az összes jármûvedet, és azt modod, hogy a te telephelyed.
2. Majd ha kijön az 1.6-os EU map, ha arra gondolsz.

Los Angeles, California

LTomi
Mert RaST átírta, azelõtt #8166 volt, amikor beírtam az üzenetet.

Los Angeles, California

leszedtem a full verziót és még mindig kéri az eredeti cd-t az 1.6os patchez<#falbav><#csodalk>
szerintem újrarakom az xp-t <#wilting>
#8181?

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

gumikacsa
Gyerekek, LOGITECH G25-el van valakinek tapasztalata Haulin terén?

Hi.Lenne két kérdésem.

1.Hogyan lehet telephelyet csinálni magamnak?
2.Nem lehet valami nagyobb mappát berakni hogy több helyre is lehessen menni?

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

leho94
nem látod hogy nem neked ment?<#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
hallod, te is "kulturáltabb" lehetnél: "A tömöritési aránynak pedig 0-án kell lennie .. Ha ezek stimmelnek, akkor te vagy a balf*sz .. "
szal elöször a saját szöveged nézd meg aztán mondjad másnak<#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

LTomi
Mit kultúráltabban?

Los Angeles, California

RaST
VÁLASZGOMBOT HASZNÁLD

#8176: Te meg kúltúráltabban ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

norby1007
akkor elég balf*sz lehetsz
amugy meg hozzáadás az aarhivumhoz

victorius83
Akkor még egy kérdés. A WinRar-ral eddig csak kitömörítettem. Hogy kell visszacsomagolni?<#fejvakaras>

Urnából való távozás után reklamációt nem fogadunk el! Msn : [email protected]

norby1007
hali!
valaki segitsen már a bus mod használatában !lécci PLS
hogy kell berakni ? csak simán átmásolom az scs es file-t és nem kell átirni semmit??

RaST
A tömöritési aránynak pedig 0-án kell lennie .. Ha ezek stimmelnek, akkor te vagy a balf*sz ..

victorius83
Én a Total Commander Power Pack-et használom és ugyanígy csináltam, mint ahogyan ti leírtátok. Megynyitottam a scs-t átmásoltam( közben a PP kicsomizta) a DXTbmp-vel megnyitottam átskineltem elmentettem( felülírva a régit és visszamásoltam az eredetibe( a PP visszatömörítette), de akkor is rózsaszín a gép. De ha a felülírt dds-t megint megnyitom a DXTbmp-vel ott a bodypaint.dds nem rózsaszín, hanem olyan amilyenre én skineltem. Na ez mitõl lehet. Elhiszem, hogy tele van a tökötök velem, de én is felb***tam magam hogy miért sz****szik a progi velem. 2 órán át skineltem. K**va jó lett, de mégsem ismeri fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav>

LTomi
Nem tudjátok, hogy miért nem megy fel nekem a patch? Ezt írja: "Corrupt installation. Reinstall application from original CD." (Nem mûködött a keresõ lent.)

Los Angeles, California

RaST
Miért kéne visszacsomagolni ? <#wilting>

Megnyitod a CS fájlt, a DDS-t áthuzod a progiba. Majd elmented a gépeden valahova. Pl az asztalra. A megnyitott CS fájlba pedig bemásolod, felülirva a régit. Mikor felülirásnál kérdezget a winRAR, a "Compression method" az alábbira legyen állitva: "Store"

Ennyi a mutatvány ..

victorius83
Még valami! Letöltöttem egy scaniat tele piláccsal az elõzõ oldalon megtalálod a vezérgépet. Na azt töltötem le. És nem ugyan úgy néz ki és a pilácsok sincsenek rajta. Mitõl lehet ez? Lehet hogy valamelyik moddal összeakad?

victorius83
Köszi a segítséget megpróbálom

LTomi
Akkor úgy csináld, hogy mondjuk az Asztalra rakj egy "vehicle" mappát, bele egy "truck" nevû mappát, abba azt a nevû mappát, amiben a bodypainted van, majd abba a bodypainted másold bele, aztán szerkesztheted, majd a vehicle mappát mindenestül WinRAR-ral, vagy WinZIP-pel csomagold be, WinRAR-ban a Compression method legyen store, a formátum .ZIP, a neve pedig akármi. A csomagolt mappát rakd be a C:\Documents and Settings\"Felhasználóneved"\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod mappába.

Los Angeles, California

victorius83
Az eredeti festést a C:\Program Files\18 Wheels of Steel Haulin\base.scs\vehicle\truck\ mapából szedtem. Ezt csomiztam ki és szerkesztettem, majd a szerkesztett képet ugyan ide másoltam( csomagoltam vissza)-. Csak az itt található bodypaint*.dds file-okat kelll megváltoztatni? Vagy esetleg van még valamilyen file, amin változtatni kell?

LTomi
az egész SCS-t ki kell csomagolni, ott színezgetni a skint, elmenteni, az egész SCS-t visszacsomgolni, és berakni a mod mappába, felülírva a régit. Mondjuk ez egy általad berakott kamionnál van.

Los Angeles, California

victorius83
Most megpróbáltam újra kicsomagolni a megváltoztatott file-t, de a DXTbmp-be megjelenik a saját festésem, vagyis sikerült az elõzõ kísérletem. De akkor a játék miért nem ismeri fel?

norbi56
van a 3dartpolon ez:fasters engines azt írja 720lovat kapnak a kamionok a berakott kamcsikhoz is jó de mikor berakom a MODba és indíom a játékot ugyan olyan gyengék a motorok mint voltakHELP!!!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

victorius83
Akkor meg mit b***tam el?

victorius83
Kicsomagoltam elmentettem egy mappába, elindítottam a BTXbmp-t a kicsomizott file-t megnyitottam elküldtem az editorba, átszineztem, elmentettem, visszaléptem a BTXbmp-be ott elmentettem dds dxt5 formátumba, majd ezt a file-t visszamásoltam a haulin mappába lévõ base.scs-be ahonnan az eredetit kicsomiztam.

RaST
Nem találja a DDS fájlt ..

LTomi
Úgy festetted át, hogy kicsomagoltad az SCS-t, módosítgattad a skint, és visszacsomagoltad, vagy nem csomagoltad ki?

Los Angeles, California

victorius83
Helló mindenki! Sikeresen átfestettem a gyári festést, de a showroom-ba és a játékba is kegyetlen rózsaszín a verda még a lámpák is. Mitõl lehet ez?

garam93
Nagyon fasza.Ilyen nekem is kéne.:-DDDD

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

norby1007
nézd meg a vezérlöpult-játékvezérlökbe és ha ott jól müködik akkor a játékba is jonak kell lennie

Schwarz
billenytûzet helyett a kormányt kell kiválasztani vezérlõnek, utána be kell állítani, hogy gáz/fék/kormányzás melyik tengelyekkel menjen, ez is elég bonyolult feladat, ha már fórumozni tudsz, ez sem lehet(ne) probélma

Mi az a windows?

norby1007
de te csak beraktad a busmod v1 fájl vagy átirtad a truck storage-t is azzal a 2 sorral amit a readme ir ?
me én ha átirom akk az addig használt kamionom meg eltünik és nem tok belépni a mentésemmel
nah ?ebbe tudsz vhogy segiteni
<#circling>

Vviikkttoorr
Szaisztok! a Controller-be meg mindenhol aktiváltam a kormányom de amikor be kell állítani hogy a gázpedállal tudhassak gázt adni meg a kormánnyal kormányozni akkor nem reagál semmire! Nem tudom beállítani! De a kormány más gombjait felismeri a játék de a pedálokat és a kormányt nem! PLS aki tudna segíteni az írjon! Elõre is köszi :)

RaST
Elég lesz ..

norby1007
és az esöre nincs vmien ?<#circling><#circling>