18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jóreggelt mindenkinek.Van olyan problémánk hogy nem teszi fel a magyorosítást amikor már egyszer fentvolt.Én a regcleaner-rel megoldottam 😄DD.Nyissátok meg a regcleanert és ot van egy fül hogy software és ott a valusfot pipa ki és remove select.A második:Uninstal menués ott van 2 18wos-sal kapcsolatos fájl.Azt is kijelölitek és törlitek.Nállam utánna engedte feltenni a magyarosítást ismét.Sõt egy picit meghüjült az 1.6-os patch is mert nem engedte feltenni assem de ezzel azt is megoldottam.
Mit mind keri az eredeti cd-t?
probaltam az1.06 ost es az 1.03 ast es mind ketonel keri az ORIG-CD t.
leho94
nem isten csak használja az eszét<#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
jesszus..<#zavart2>

http://9gag.com/gag/5135249

Hat most mitmondjak-TE EGY ISTENVAGY.Koszonom szepen!!!!!!!
Schwarz

Mi az a windows?

Schwarz
kamion az akad itt bõven, tank nincs

Mi az a windows?

a hivatalos oldalra nem is gondolsz, igaz?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

retard
bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected]

De megse mert a F.A.Q-ban csak a 1.02 es 03 as talalhato,es a tobbi?
JA A FAQ-ban .BE OKOR VAGYOK<#wave><#falbav><#taps>
Jo jo de a patchet hol talalom?????
Schwarz
szerintem ezt már megbeszéltük egyszer... #8208, #8205

...
használd ezt

Mi az a windows?

leho94
nekem szerezhet.

norbi56
énis veszek ilyet lehet miután megvettem a simsont és összegyûlik a pénz de nemhiszem hogy rárakok kamionkormányt mert túl nagy lenne(pedig apum tudna szerezni 4-es sz.scaiáét)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

LTomi
A magyar telepítõje azt mondja, hogy fenn van egy korábbi verzió, pedig soha nem volt.

Los Angeles, California

Schwarz
és kiböknéd végre, hogy mi a baja a magyarnak, hogy esetleg segíteni is tudjak? gondolatolvasó még egyelõre nem vagyok.

Mi az a windows?

LTomi
De újratettem a játékot, és nem jó, magyar pedig sohasem volt fenn, mert az is hibát ír.

Los Angeles, California

gumikacsa
A bill-ben? Ja, ritkán szoktam kitakarítani, por,és vízálló. Az más dolog, hogy nem szép, de legalább csúnya 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

V43 1105
Az ott por?<#idiota> Amúgy haveromnak is ilyen van, azon gondolkozik hogy kicseréli a kormánykereket egy igazi kamionéra<#papakacsint>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Yoda001
ugyan ilyem monitorom van<#idiota><#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

norbi56
saját?kölcsönben van?nagyon jó

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

leho94
én így hívom és kész!

Schwarz
nincs 1.3, 1.06 a legnagyobb, már, ha ismered a számokat

Mi az a windows?

Schwarz
játék fel->patch fel->magyar fel, ezen mit lehet elcseszni?

Mi az a windows?

gumikacsa
Hát, ha van kessed, vegyél egy logitech G25-öst, ez a leges legjobb, ami létezik, és eddig minden játékkal jól mûködött, amivel (eddig)kipróbáltam: 18 wos haulin, Live For Speed, Toca Race Driver 3, Test Drive Unlimited, Rfactor, Mercedes Benz Word Racing

Most már az ára sem olyan durva, 50000Ft.

leho94
tom de már 1.3-alé is muxik😄

LTomi
Na, ha a Map Editorban nem, legalább ebben segítsetek: amikor fel akarom tenni azn 1.06-ot, azt írja, hogy "Corruot installation. Reinstall application from the original CD.". Megpróbáltam újratelepíteni, és ISO-t szedtem le, de még mindig nem megy. A játék rendesen mûködik, de a magyarral is gondok vannak.

Los Angeles, California

Schwarz
1.3??? 1.06 a legutolsó!

Mi az a windows?

LTomi
Senki se segít?: #8317 <#rinya>

Los Angeles, California

sziasztok!
szeretnek kormany vasarolni es nem tudom mi a leg jobb ehez a jatekhoz.
Kinek mijen van???? Ki mijet hasznal???
A velemenyetekre lenne szuksegem.
Elore is koszonom. 😊

Es a patchet hol talalom?
az 1.2-es is jó

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Akkor tudsz extrákat venni, ha megállsz a legközelebbi szervíznél. Ott tudod tuningolni a járgányodat.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

leho94
max 1.3-as patch legyen fenn és utána a serviceben lehet cuccokat venni rá/bele.

Nemtudjatok a Haulinba nemlehet cucokat vasarolni mindt a Pttm-be.Pl extra lampa,csajszi,diszek stb?Mert erdekelne
MAN TGA
hello fiuk valaki nem tudna dobni nekem 1 linket h honan tom leszedni ezt a mant?"8283"

LTomi
Lécci 1 valamiben segítsetek: amikor a Map Editorban keresztezõdés-típust akarok választani, azt írja ki, hogy: "The prefab is not compatible with the original one!". Mi lehet a baj? Lécci segítsetek, mert kellene keresztezõdés.

Los Angeles, California

Tomi engem érdekel a pálya!!!

Gumikacsa!
#8313 válaszodra kérdésem: Ha beírtam a kamion nevét hylesen, és nincs a játékban akkor.... mi van???
LTomi
Hmm... Unatkozok, asszem csinálok egy erdõs-hegyes mapot, akit érdekel, szóljon!

Los Angeles, California

gumikacsa
Én is leírtam már. Megnyitod a \vehicle\truck\truck_storage.sii-t, kijelölöd az utolsó sort, másolás, és bemásolod a többi alá, majd a kamion nevét kitörlöd. belemész a kiválasztott kamion mappályába ide:
vehicle\truck\definition\kamionneve.sii, és ennek az sii fájnak a nevét beírod oda, ahhonnan kitörölted az elõbb a kamion nevét. Megismétled a mûveletet az összes újonnan berakott géppel, és mented. De csak óvatosan, 1 karakter hiba, és prism3D error lesz a vége.

Schwarz
ahhoz, hogy a #7538-ban leírtakat végrehajtsd nem kell a játékkal játszani, csak tudni kell olvasni, szöveget értelmezni, tudni kell mi az, hogy jegyzettömb, mappaszerkezet, ismerni kell az alapvetõ fájlmûveleteket, de gondolom ezekkel az alapvetõ dolgokkal tisztában vagy, ha itt fórumozol

nem vagyok hajlandó mégegyszer leírni, ott minden megvan

Mi az a windows?

Hat igen mert te kitudja miota jatszol a jatekon es tudod minden csinnyat binnyat es itt velem szorakozol!!!!!En zoldfulu vagyok ugyanis most kesztem ell jatszani honnan a p... tudjam a dolgokat?
Tehat a storage fileban van ket file igaze?
oda beirod a kamionok nevet az egyik vegen trafficot irunk es a masiknal sii-t.En ugy csinaltam de csak az a baj
Schwarz
a bekapcsológombot persze megtaláltad a gépen <#wilting>

Mi az a windows?

1.Valaki eltudna mar egyszer normalisan magyarazzni hogy hogyan kell jatszadozni a storage fileval?Mit es hogyan kell ott tenni es venni a dolgokat?Mert csak 2 kamion van a jatekban,habar en beraktam vagy 10-et

2.A kinti kamera allast hogyan lehetne tavolabra vinni?{Mert a szemem veri ki a pot hatuja}

3.Az amerikai kamionokat es potokat hogyan irhatnam felul?
Itt egy kis video az új map-ról, amit Gumikacsa barátunk részletesen leírt:

http://www.youtube.com/watch?v=_VxY7g53jtM

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

haalod ezt majd tedd már fel msn-en megosztási mappába!
Majd csütörtökön leszek msnen! ha gondolod dumálhatunk!csáó tesó!
LTomi
Fura, az út a térkép szerint a vízben megy. XD <#buck>

Los Angeles, California

gumikacsa
véleményem szerint nem jobb.

Elõsször nekem sem volt jó, mert a Test-bõl akartam indulni. Aztán megnéztem a térképet, és rájöttem, hogy San Francisco-ból kell indulni.
Az 1. képen látható, merre kell menni (a kép bal oldala már az új út)
A 2. kép bal oldala pedig az új szakasz, ami (szerintem) nem nagy szám (nem is az, hogy kicsi, hanem a minõsége is elég gyenge, meg tele van buggal).

Boconadi
tudnál rakni pár képet? Csak hogy még is megérie letölteni, nekem sajnos fizetni kell érte 😞