18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az én mappám csupán 347 MB. Szerintem másoknak sem kevesebb 100MB-nél. Ha valakinek nagyon jo nete van, küldje el neked, de innen nem hiszem hogy sokan megfogják tenni <#hehe>#hehe>
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7538
Törölt felhasználó
#9533 erre vki?
hy,van hozzá olyan kieg,amiben magyar utak(páyla) vannak?
Hát nekem a leírás alapján nem tudtam megcsinálni a storagefilet egy kamiont sem tudtam berakni....A storagefile a mappákkban az Sii-ikbe beillesztem.......de hiába illesztem be a sort (mgé a Readme-bõl sem) akarja beilleszteni.....Beraktam a mod mappába az SCS fájlokaz meg hasonlók......De mindhiába......Valaki küldje már a storagefilét át nekem PLZ!
Törölt felhasználó
letöltöttem ezer kamiont meg mindent de nem jó mert vmit kell a storagefile-ben csinálni na ez eddig oké mindent megcsinálok ahogy irja a READ ME de nem jó nem tudna nekem vki egy olyan mod mappát a [email protected] amiben van egykét jó kamion (MAN,Renault,Scania,Mercedes,stb.) naon megköszönném<#help>#help>
Hello!
Miért nem engedi feltenni az 1.06os petch-ot a játékhoz???? azt irja ki hogy corrupted instalatinon. reinstall from the original CD és a magyarosítást sem engedi feltelepíteni mert azt irja hogy töröljem le elõször........Mit lehet ilyenkor csinálni???mert addig ment csak WIN reinstall volt...............
Miért nem engedi feltenni az 1.06os petch-ot a játékhoz???? azt irja ki hogy corrupted instalatinon. reinstall from the original CD és a magyarosítást sem engedi feltelepíteni mert azt irja hogy töröljem le elõször........Mit lehet ilyenkor csinálni???mert addig ment csak WIN reinstall volt...............
Pedig angliában, és a többi északi államban elég sok esetben 'használják' a ezt a felállást 😊
Például:

Például:

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
A 3dartpol miért nem frissit???
én szoktam látni 3 tengelyes nyerges után 3 tengelyes pótot néha...
apáméknál is volt 3 darab ilyen Iveco Turbostar, de azok bogisak voltak
apáméknál is volt 3 darab ilyen Iveco Turbostar, de azok bogisak voltak
SCANIA & HONDA
persze vannak kivételek, speciális esetekben, de ez után a scania után egy ilyen pót, arra azért kicsi az esély.
Renault magnum http://kamionszim.hu
tudom de trailerhez jó meg kastenmuldehozXD
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nem a lgjobban hozta össze a gyerek, hátul kéttengely után kéttengelyes pótot szoktak akasztani....
Renault magnum http://kamionszim.hu
Törölt felhasználó
ebbe nincs GPS
Törölt felhasználó
én ezt le is szedtem de nem tom használni
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
hy beraktam az TGA-t és megszüntek a tuningok kivetem makkor se lett jobb ujra telepítetem akkor se jo szerintetek mit csináljak ?
HY,Valaki volt már Dortmundban a KV-Nagelnál az 1.5-ös EU mapon?mert én nem találok aoda a céghez a piros kört látom és az ott van az autó pálya mellett a semmibe hogy lehet oda jutni?segítsetek létszives!<#smile>#smile>
scania t164 csõröst nem lehet letölteni valahonnan ami egy tengelyes nem kettõ?
\"I\' love this game\"
danyr hova lett a tegnapi képed amikor megálltál vásárolni??? meg az milyen map volt??
\"I\' love this game\"
Találtam photoshopot, de nem tudom használni, mert meg se birom nyitni hogy elkezdjem szerkeszteni!
Remélem érted...
Megnyitod a storage-t úgyhogy tudjál belefirkálni, ha ez megvan akkor beirod amit (mostmár lrgtöbször) a readme file-ban találsz @-os sort amihez oda van irva az is hogy traffic.sii vagy truck.sii kell be irnod a megfelelõ @-os sort
Törölt felhasználó
<#zavart1>#zavart1>HELo<#zavart1>#zavart1>
hol lehet uj pályát vagy vmi leszedni hozzá szedtem le egy csomó kamiont meg pótót de nem tom berakni mert vmit kutyulni kell a storagefile-ban vki magyarázza el nekem h hogy kell
lécci vki <#help>#help>
hol lehet uj pályát vagy vmi leszedni hozzá szedtem le egy csomó kamiont meg pótót de nem tom berakni mert vmit kutyulni kell a storagefile-ban vki magyarázza el nekem h hogy kell
lécci vki <#help>#help>
Miért nem teszi fel a Patch-t M????? azt irj ki hogy telepítsem ujra az eredeti CD rõl..........
sziasztok ! tudja e valaki hogy az uj premiumnak ,miért nem forog a kormánya kabinnézetben,és hogy hogyan lehetne ezt orvosolni ???
Törölt felhasználó
hali honnan lehet letölteni kamionokat pótokat stb vki segítsen
elõre kösz
elõre kösz
Valaki valami uj letoltéseket talált?Én annyira ügyetlenvagyok, hogy nemjártam semmijen szerencsével<#szomoru1>#szomoru1>
Törölt felhasználó
vki segítsen h lehet kamiont csinálni szerkeszteni stb<#help>#help>
pedig azzal lehet a legjobban skint csinálni<#nyes>#nyes>
Nincsen photoshopom!!!
Na ezt most nem értem! Tudom hogy volt róla szó, csak már nem emlékszem a folyamatra hogy hol, mikor kell 0-ra állitani! Base.scs-bõl kimásolásnál, vagy oda visszamásolásnál, vagy mindkettõnél...
de ott a prefs/select editorban ki tudod választani a photoshopot <#vigyor4>#vigyor4>
<#idiota>#idiota><#lama>#lama>
Azért mert nem találja a texturát. A tömöritési arányt 0-ra kell állitani visszamásolás közben, ..
Azért mert nem találja a texturát. A tömöritési arányt 0-ra kell állitani visszamásolás közben, ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Azért mert széthúzza a paint-ben a skint, megvan a skin eredeti mérete és azt nem lehet száthúzni a sötétszürke jelenti az úgymondott keretet,nekem is számtalanszor volt ez,remélem jól magyaráztam el <#buck>#buck> de ezt máshogy nem lehet elmondani.
De hát ha ugyanoda rakom vissza?
Csinálok egy biztonsági másolatot az eredetirõl, és és amikor elmentem akkor is felüliratom vele azt amit átszerkesztek.
Mit tudok csinálni, hogy jó legyen?
Csinálok egy biztonsági másolatot az eredetirõl, és és amikor elmentem akkor is felüliratom vele azt amit átszerkesztek.
Mit tudok csinálni, hogy jó legyen?
jó lesz az, csak be kell kalibrálni, ha nincs saját beállító szoftvere akkor vezérlõpult/játékvezérlõk (vagy valami ilyesmi) alatt tudod újrakalibrálni, holt zónákat beállítani
Mi az a windows?
ezt egyébként kb 3 lappal ezelõtt is belinkeltem, szóval vissza se sokat kellett volna lapoznod
ezt egyébként kb 3 lappal ezelõtt is belinkeltem, szóval vissza se sokat kellett volna lapoznod
Mi az a windows?
igen paintel, de ugyhogy a DXTbmp-be kattintok duplán és az adja a paint-ot. Miért, máshogyan kellene csinálnom?