18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
A rendszám nem az igazi a gépen.
mixer023
na hát amit igy nézegettem és gondoltam megtom csinalni amennyit elmondod majka az ugy ez lenne nem tudom van akinek tetszeni fog van akinek nem 😄 4 órája csinálom a dolgot de nem vmi nagy ördöngösség itt egy kép remélem tetszik

kazai21
Hát minden arra utal,hogy lengyel csinálta😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fagyas Trans
értem de tényleg rohadt rendes gyerek!!😄
nekem is segít mondjuk ez majd nem m indenkire elmodnható itt 1-2 kivételel!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

mixer023
én most kezdtem szóval nekem egyenlöre oylan mind1 hogy miylen gép de viszont tényleg nagyon rendes segitett a rendszámban és amit ott elmagyarázott elég sok mindenre jó most már a POLSKA is át van irva a kamionon piros fehér zöld és benne mixer felíratal szóval nekem böven jó ez a tanulo kamion 😄

Fagyas Trans
nekem is kínálta ezt a fostalicskát!!<#vigyor1>
De azért rendes tõle mert mindent oda ad csak kérni kell!😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Ricsi234
Szép

mixer023
tudom hogy nem teljesen jól áll a tábla de most kezdtem ezért áll így

mixer023
Most kezdtem az egészet kaptam egy kis segitséget majka-tol meg egy kamiont és segitett megcsinálni a rendszám táblát szóval nagy köszönet 😄

CzUKi
ohh nagyon köszönöm xD

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

majkapapíí
Így már kezdd hasonlítani egy szép scaniara(Y) grat😄

CzUKi
hy mindenki kicseréltem a kerekeket és modositgattam kcsit a skinen (még nem végleges)
ja és a kerekekért köszönet gigamen nek

kazai21
Rossz Topik!😄

mixer023
skwerl1990 . http://sheryo3d.free.fr/dl/index.php?act=category&id=40
http://huntruckers.xooit.com/index.php <--- be kell regisztrálni

mixer023
ez nem ide tartozik ( tudom hogy nem egy kéregetõs topik ) de kerestem Scania-t R 620 vagy egy Renault Premium-ot és nekem fontos lenne hogy legyen rajta egy magyar rendszám és sajnos oylat amin van rendszám nem találtam ezért írok ha tudtok és nem privát a kamion akkor priviben küldjétek el légyszíves ha küldtök . (vissza is olvastam )

mixer023
Köszi a választ és jó lett a kamionod

gigamen
EU map 2.2 -t használom.
Köszönöm mindenkinek a dicséretet.
#32804-Látom hasonló a gép bár tiéden több tuning van😄
mixer023
lehet egy kérdésem te meik mapon játszol ? publikus map ?

CzUKi
Dobok egy képet én is lemostam a picikét mert a hosszu uton kicsit dzsuvás lett

CzUKi
nagyon szép akkor sok hasznot hozol a cégnek ha már a második fuvar a fönököd biztos szeret xD amugy nagyon szép

RS
Szép szerelvény! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ricsi234
Szép!

gigamen
Indulás a bányából ma már ez a második kör.
hali, tudna nekem valaki oldalakat mondani ahonnan szerezhetnék új kamionokat. én kettõt ismerek a 18wosfreaks.xooit.fr és a haulin.forumotion.com! szeretnék megkeresni egy trailert de ezeken nincs fönt. elõre is köszi
Fagyas Trans
Mindenki a saját véleményét irja😊

süni96
azt nem kell leszedni szerintem

Bocsi a 2hsz-ért....<#szomoru1>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

süni96
Bazzeg rences rohad szép<#wow1><#wow1><#wow1><#vigyor3>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Fagyas Trans
Szerintem jó csak a sárvédõt szedd le mert az nem jó néz ki rajta

RENCES
most még nem lehet majd mikor teljesen össze rakom😛majd beröffentem😄

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

Dragooons
tess itt egy map:http://www.mediafire.com/?qm4k2xmxmej

Szevasztok 1 olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a saját készítésû mapemben mindig kifagy a játék, ha szinttel(easy, medium, stb.) szeretném elkezdeni a gamet, ha meg csak 1 fuvart vállalok, akkor meg jó. Gondolom a szinteknél kellene átírni valamit.
rick66
Grat!Szép cucc!<#hawaii><#vigyor2>
De egy kicsit beindíthatnád mert úgy látom ereszti a levegõt!Így kifogják dörgölni a kerekek a sárvédõket belülrõl!

majkapapíí
Nagyon szép scania😄 grat(Y)

RENCES

kicsit dolgoztam rajta😄

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

lécci valaki linkeljen be egy jó mapot nem érdekel hogy mijen csak lécci linkeljen be egyet!
gigamen
Valoszinüleg ha bemész a céghez azt úgy érzékeli azt a területet mintha szembe sávban illetve tiltott helyen közlekednél.Ez egy bug ha majd váltasz más térképekre még többel fogsz találkozni.
Penge88
Igen, eredeti. Érdekes, most csináltam egy fuvart és most nem ment fel a körözés. Általába félig felkúszott és utána lelankadt.

Thank God, I\'m a Lada owner!

kazai21
Bocsi de ez nem chat.

papi08
eredeti MAP?

13 éve itt. Szép idő.

Penge88
Sziasztok. Feltettem a játékot, mivel már volt dolgom kamionos játékkal, mondom, elkezdem HARD szinten. Nincs vele semmi gáz, de azt nem értem, hogy ha beállok a cég udvarára és elkezdek tolatni oda, ahol le kell tenni a rakományt, a körözési szint elkezd nõni... FAQ-ban nem írt errõl. Miért van ez? Esetleg jelentkezett másnál is ez a probléma? Választ elõre is köszönöm.

Thank God, I\'m a Lada owner!

majkapapíí
Valamien mercedes packban😄 valahol még nekem is megvan😄

marko952
Én a EU Map 2.8 by RicoMercedes

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Ricsi234
Ugyan ezen a mappon megyek én is mint a videóban!😊

Ricsi234
Valakinek megvan a 2.dik pack?

Ricsi234
A masodik videóban 2.32 percben A Scania valakinek meg van?Vagy linkelnétek egy olyat!Köszi

marko952
Milyen pack-ba?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

majkapapíí
Hy! nekem megvan az a merci😊 igaz h csak packban😞 szal ha kell átküldöm😉

CzUKi
Hello mindenki ami ebben a videoban van 2:10 töl merci nem tud valaki egy linket

Prémium driver
hát nem

Jamaica a Jamaicaiaké.

kazai21
Vagy mégse.