18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért lenne szar? örülj ezt is megcsinálják!!!!!!

Nincs más hátra mint előre!!!

istenostora03
szal szar lesz<#idiota>

Gollo
Nyugi nemlessz kerületre pontos😄! Egy két utca és ennyi😊!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Budapestet mennyire részletezed ? 😄

(én 18.kerben lakok, itt van a közelben egy Waberer's es vmi😊

ha tudok, akkor szivesen segítenék 😊

Gollo
Hmm gyerekek vki nem unatkozik jóljönne egy új banner vki csinálhatna😄!Ez már uncsi Sztem😊!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Gollo
Hy!
Na most ezen a héten összesnap ráérek mert nincs suli ugyhogy ha elpostáznád msn-en a Map-ot akkor tudnám csinálni...

redbull0304
Sziasztok! 😊
Most találtam rá erre a játékra. Kicsit utána olvastam, és nagyon megtetszet, úgyhogy már töltöm is! Remélem reggelre már lent is lesz!
Most így elsõ játékhoz kell valami kiegészítõ, kamion, mód, magyarítás vagy akármi, ami feltétlen érdemes feltennem vagy így az alap játékkal játsszak egy darabig és utána majd a többi?

Üdv,
Kristóf

Én egy Ausztrál mapon gondolkoztam, és telle lennének road trainekkel, meg persze hozzá való utakkal (szélesség)!
Észre vettem, hogy az AI használja a dupla pót elsõ pótját, de a másodikat nem! miért nem és hogy meg lehet azt csinálni hogy használja a második pótot is?
hát elég jo lesz eza map<#eljen>

Kandurex egy kötsög...

Balaka
van vmi más mapp haulinhoz is

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

gondolom jó sok idõ csinálni egy mapot, fõleg egy ilyen jót!

és ha õ engedélyezné elküldenéd?????

ja értem

én is belekezdenék szívesen egy map szerkesztésébe csak nem menne sztem! meg kellenének hozzá cuccok is! majd egyszer 😄

LTomi
Még nem tom küldeni, engedélyt kéne kérnem polog-tól, mert az õ modelljei vannak a mapon, ezért kéne az e-mil címe!

Los Angeles, California

nem tudnád elküldeni? kipróbálnám! kösz!

LTomi
Sztem ingyenes lesz, majd megbeszélem Gollo-val... de lehet, hogy nem is, még egy út átszínezésén kívül semmit se csinált a mapon, lehetne szorgosabb is. <#pardon1>

Los Angeles, California

Ez a térkép nagyon jó lesz! Mikor lesz letöltheõ? És ingyenes lesz?

nagyon komoly lessz ez a map csak igy tovább
Schwarz
nem fagy le, csak mivel teljesképernyõs módban vagy nem látszik a fájlkereseõ ablak, vagy alt+tabbal átváltasz rá, vagy a játékot ablakos módban (windowed) indítod

Mi az a windows?

Valaki tudna nekem segíteni mapkészítésben???
Naon szeretnék mappot de az istenért nem sikerül. 😞((
A térkép naon irály!!!!
caseih9400
faszás lesz a map 😊)

khm...khm...

LTomi
Egyenlõre a Moson Pihenõhelyig van kész a sztráda.

Los Angeles, California

LTomi

Los Angeles, California

LTomi

Los Angeles, California

LTomi
Néhány magyar map kép az eddig kész részrõl:

Los Angeles, California

Török map PTTM-hez van, nem Haulin-hoz.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Balaka
Nem tudjátok honnan szedjem le a török mappot?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

LTomi
1.: #10151-re valaki nem tud valamit?

2.: Kész vagyok egy nagy bug javításával, ezért végre folytathatom a map építését.

Los Angeles, California

Köszönöm az infót.Kár,hogy nem támogatja a kuplungot. <#confused><#rinya><#rinya>
Már amúgy végignéztem róla mindent és kuva jó kormány az biztos!
LTomi
Hi, valakinek nincs meg polog4 e-mail címe? A magyar map miatt kéne.

Los Angeles, California

Gollo
Istenem!
Az nem külön progi az a játékba van beleéítve...
a másik meg a Haulin fõkönyvtárában hozz létre egy base mappát és jólessz

sziasztok !
ha megnyitom a pájakészitö progit akkor pl. ha el akarom menteni, lefagy vagy csak a sima egér látszik.
Gollo
.OGG Formátumba kell konvertálni mert csak azokatolvassa a Haulin

Sziasztok,
Hogyan tudom a saját zenéimet be tenni a játékba úgy, hogy szóljon!!<#nemtudom>
LTomi
Elnézést kérek mindenkitõl, de a magyar map képek csúszni fognak, mert Gollo, és én sem nagyon érek rá, de a jövõ hetem várhatóan szabadabb lesz, tehát hamarosan jönnek képek, és mégegyszer elnézést!

Los Angeles, California

gumikacsa
Nagyon jó vele játszani, a bár jó lenne, ha a játék támogatná a kuplungot, és a váltót. Ha egyébb autós játékokkal is játszol, csak akkor vedd meg, csak ez miatt nem érdemes (illetve én reménykedem, hogy a ETS, az ALH és a Rignroll már támogatni fogja a váltót és a kuplungot, és akkor én sem vettem hiába).

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hogyha már kormányról van szó.Megéi megvenni a Logitech G25-öst????
Jó lehet véle a Haulint játszani???
Akinek van légyszi írjon már pár szót.
Naon gondolkodom,hogy megveszem.
nagyon én se.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

A polski map 0.2 és a 0.3 között nem igazán láttam különbséget! Vagy valaki már igen?
caseih9400
nekem nem 😞

khm...khm...

King of Roads
nekem is speed linkem van, a másfél fordulatot írtó szarul kezeli <#wilting>
am. nekem az optionsba elsõre sikerült beállítani <#nemtudom>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

caseih9400
Sziasztok!
Vettem egy speed link kormányt 14E-ért.
Kipróbáltam egy játékkal azzal mûködött.
Ezzel meg nem mûkszik mert nem tom beállítani.:'(
Aki kormánnyal megy ezzel a játékkal és tudja hogy lehet beállítani lécci árulja már el!
Elõre is köszönöm ! 😊)

khm...khm...

<#worship>

ha kell vmit áttexturázni, akkor írj 😄D

LTomi
Valszeg honlap kiadunk a magyar mapról képeket, mert kész a hegyeshalmi határátkelõ, nagyjából Bécs városa, és az autópálya a kettõ között. Ezen a részen még annyi lesz a tervezett változás, hogy berakjuk ausztriába Bruck városát, és az autópályát élethûbbé tesszük, utána pedig épül hegyeshalom, és az M1-es, Budapest felé. Magyarországon persze több város benne lesz mint külföldön, de a szomszéd országokból mind akarunk berakni valamennyit, hogy élvezetesebb legyen a játék, a külföldre szállítással.

Los Angeles, California

nekem is kell a magyar mapp ha meglesz 😊
Uj informácokat kaptunk Pavel Sebortól.A levélnek a fontosabb részét le is irnám:
Hello Jarek
Valóban két új kamionos játékon dolgozunk 1.ETS 2.18wos american long haul.Korlátozottak vagyunk,de keményen probálunk az embereknek új informáciokat idõben kiadni.Ez az infromáció nem titkos szóval megoszthatom.
Remlélem jól haladunk és a következõ héten vagy az azutánin már többet tudok mondani az Euro Truck Simrõl és az ALH-ról.A következõ hónapban már információkkal és screenshotokal szeretnénk megrakni mind2 játék hivatalos honlapját.De az is valószínû hogy a truckpol is megkapja a képek 1 részét.
Kérlek várj az új infromációkra (a frissitések készülõben)Ö
ETS hivatalos helyszín
ALH hivatalos helyszin
LTomi elküldenéd nekem is a mapot?
gumikacsa
Valaki lefordíthatná a lényeget.

Renault magnum http://kamionszim.hu

LTomi
aha, majd

Los Angeles, California