18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs más hátra mint előre!!!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
(én 18.kerben lakok, itt van a közelben egy Waberer's es vmi😊
ha tudok, akkor szivesen segítenék 😊
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Na most ezen a héten összesnap ráérek mert nincs suli ugyhogy ha elpostáznád msn-en a Map-ot akkor tudnám csinálni...
Most találtam rá erre a játékra. Kicsit utána olvastam, és nagyon megtetszet, úgyhogy már töltöm is! Remélem reggelre már lent is lesz!
Most így elsõ játékhoz kell valami kiegészítõ, kamion, mód, magyarítás vagy akármi, ami feltétlen érdemes feltennem vagy így az alap játékkal játsszak egy darabig és utána majd a többi?
Üdv,
Kristóf
Észre vettem, hogy az AI használja a dupla pót elsõ pótját, de a másodikat nem! miért nem és hogy meg lehet azt csinálni hogy használja a második pótot is?
Kandurex egy kötsög...
Los Angeles, California
Los Angeles, California
Mi az a windows?
Naon szeretnék mappot de az istenért nem sikerül. 😞((
A térkép naon irály!!!!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
2.: Kész vagyok egy nagy bug javításával, ezért végre folytathatom a map építését.
Los Angeles, California
Már amúgy végignéztem róla mindent és kuva jó kormány az biztos!
Az nem külön progi az a játékba van beleéítve...
a másik meg a Haulin fõkönyvtárában hozz létre egy base mappát és jólessz
ha megnyitom a pájakészitö progit akkor pl. ha el akarom menteni, lefagy vagy csak a sima egér látszik.
Hogyan tudom a saját zenéimet be tenni a játékba úgy, hogy szóljon!!<#nemtudom>#nemtudom>
Los Angeles, California
Renault magnum http://kamionszim.hu
Jó lehet véle a Haulint játszani???
Akinek van légyszi írjon már pár szót.
Naon gondolkodom,hogy megveszem.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
am. nekem az optionsba elsõre sikerült beállítani <#nemtudom>#nemtudom>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Vettem egy speed link kormányt 14E-ért.
Kipróbáltam egy játékkal azzal mûködött.
Ezzel meg nem mûkszik mert nem tom beállítani.:'(
Aki kormánnyal megy ezzel a játékkal és tudja hogy lehet beállítani lécci árulja már el!
Elõre is köszönöm ! 😊)
khm...khm...
ha kell vmit áttexturázni, akkor írj 😄D
Los Angeles, California
Hello Jarek
Valóban két új kamionos játékon dolgozunk 1.ETS 2.18wos american long haul.Korlátozottak vagyunk,de keményen probálunk az embereknek új informáciokat idõben kiadni.Ez az infromáció nem titkos szóval megoszthatom.
Remlélem jól haladunk és a következõ héten vagy az azutánin már többet tudok mondani az Euro Truck Simrõl és az ALH-ról.A következõ hónapban már információkkal és screenshotokal szeretnénk megrakni mind2 játék hivatalos honlapját.De az is valószínû hogy a truckpol is megkapja a képek 1 részét.
Kérlek várj az új infromációkra (a frissitések készülõben)Ö
ETS hivatalos helyszín
ALH hivatalos helyszin