18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom,át konvertáltam a pótkocsimat a haulinba is de nagyon világos😞
Cseréltem matot akkor se volt jó.
Valaki tudna ebben segíteni?
Elõre is köszönöm.<#vigyor3>#vigyor3>
Mi equipo favorito: Real Madrid
De nem hosszabb mint a Golden Gate?? xd
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mi equipo favorito: Real Madrid
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
13 éve itt. Szép idő.
Valaki segítsen kérem! Miért van az hogy ha bekapcsolom az ablakot akkor az üléseket nem látni kintrõl? Elõre is köszönöm a válaszokat!😊
13 éve itt. Szép idő.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
#33200:Szintén!<#eljen>#eljen>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Rences fasza a gép!ú
Dobok most már én is egy zmodos képet,hogy ki ne maradjak a sorból<#vigyor3>#vigyor3>:
http://imagerz.com/QEQTUEtvAwIBVQ1FEgVR
Gyönyörû! <#eljen>#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Az oldaldobozt én magam csináltam, nem leszólni, jobbat csinálni😄
13 éve itt. Szép idő.

"Fighting for peace is like fucking for virginity"