18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
KRESZ táblát külön nem tudok lerakni?
MERT HA ÁTIROM PLALBOQUERNÉT AZ NEKEM PEST ÉS HA ÁTIROM PL RAJKÁRA AKKOR AKKOR NEM RAJKA LESSZ ÉS NEM IS PEST HANEM ALBOQUERNE
MIÉRT? HA VALAKI TUD SEGITENI AZ SZOLJON MÁR LÉGYSZI
KÖSSZI
MSN:[email protected] e-mail:[email protected] elõre is köszönöm
H-Dunaföldvár
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mi az a windows?
Ok ???
Kíváncsi vagyok rá, ja és plz nappal fényképezd le jó ???
...::::::...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Pedig még soha nem regisztráltam oda
tölteni a magyarosítást lécci mert engem nem enged regiszt.
Segitség!
Mi az a windows?
Mondjuk megértem mert kezdõvel foglalkozni nem éppen jódolog.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mármint a kamiont.