18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Valakinek még van kedve skinnelni ? <#vigyor>#vigyor>
Mert szerintem lehetne itt is csinálni skin versenyt 😄 mint régebben volt PttM-be (mondjuk az hamar befuccsolt) .. na mind1 ez Haulin.
Akinek van kedve résztvenni az írjon ebbe a topik-ba egy igen-t !
Sok helyen kerestem a tandemes Scaniát meg valami hozzá való pótot de nem találom sehol, kérem mindenkit hogy segítsetek!!!! TANDEMEZNI AKAROK!!!Xd
Köszönöm elöre a segítséget!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Látom az elõzésse teis bajban vagy néha!<#idiota>#idiota>
Írtad,hogy még nincsenek táblák.Beleteszed azokat a cégjelzõ táblákat,amit ajánlottam??
Los Angeles, California
Így persze,hogy hamar megvan a sok "újj üzenet"
Egyszer nem néztem rá a fórumra egy délelõtt azt 50-60 új üzenet, most meg 2-3.
...::::::...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Los Angeles, California
Los Angeles, California
És keresek továbbá motorhangokat, mondjuk V8-t, vagy amiket belinkeltem a #15116-ba, ill #15117-be!
A segítõmnek elõre is köszönöm!
LTomi te el vagy maradva egy válasszal nekem ám... De mindenképp köszönöm eddigi segítségeidet, és remélem még segítesz nekem!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Mi sem tudunk mindent! <#wilting>#wilting>
ezt a motorhangot valahonnan le lehet tölteni?? ha igen akkor honnan?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Te beteg vagy.<#vigyor>#vigyor><#nezze>#nezze><#taps>#taps>
Na komolyra fordítva a szót.Ti ebbõl mit vesztek ki??Én annyit,hogy a Kenworth az lecseréli a haulinos interiort.
mivel a másikad elcseréli azt, használd azt!! Menni ekörül a probléma körül, egyszerûen létrehozni egy dossziébelsõt tied mod dosszié
hívott biztonsági mentés, és amikor nem akarod használni ezt a teherautót, annyira húzni az int.scst az új dossziéba ez
dissapearsök tied mod dosszié és vissza fogod kapni az öreg belsõdet. És amikor eldöntöd téged tesz akar
a Kenworthöt vezeti, húzza az int.scst hát a biztonsági mentésdossziéból és az mod dosszié. <#idiota>#idiota> Nagyon unatkoztam, és kipróbáltam. XD
Los Angeles, California
Próbáld meg lefordítani a szöveget és nézd meg mit ír ki. 😄érdekes<#idiota>#idiota>
Amúgy már sikerült.
...::::::...
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
The interior will replace the default kenworth interior that comes with Haulin', and it will NOT look good
for your other trucks that use it!! To go around this problem, simply create a folder inside your mod folder
called backup, and when you don't want to use this truck, drag the "int.scs" into the new folder so it
dissapears from your mod folder and you will have your old interior back. And when you decide you do want to
drive the Kenworth, drag the int.scs back out of the backup folder and into the mod folder.
Valaki aki vágja az angolt az legyen plyan kedves fordítsa már le.
A lényeg az,hogy leszedtem egy Kenworth W900L és a telepítõje exe.Feltelepíti és aztán nem látom a játékban.A megoldás elvileg a szövegben van csak én kicsit kasu vagyok az angolhoz<#idiota>#idiota>