18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A 3.kép viszi a pálmát!:D
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Tegnap átvettem a vadi új Scaniam :P
Azonban nem csak egy Scania érkezett, kellene a cégház pár új sofõr is, hátha van itt jelentkezõ <#vigyor>#vigyor>
Beálltam egy védett helyre, nehogy nekem a "beduinok" lelopják az értékes cuccot este .. <#ejnye1>#ejnye1>
Voltam a Rocco :]
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nincsen semi a mód mappába,semmi sincsen feltéve csak az alap játék amire felvan téve az 1.06-os patch.Beteszem a 2.2-es EU mappot és mikor tölti a mapot kilép Prism3d exe hibával.És nem értem hogy miért.....nem hiszem hogy a gépemmel lenne a baj vagy pedig azzal hogy valami olyan van feltéve a gépre vagy pedig hogy egy mód van bele téve mivel nincsen semilyen mód beletéve :D
\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Bár nem sok az eltérés az eredetihez, de azért szeretem ha nem olyannal megyek mint a többiek.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ez Magyar mod/map!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Elsõ videó, a kritikákat mellõzétek. Köszönom!
Videó
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
segítség kéne. letöltöttem 1 europa modot és nem tom h hova v hogyan kell berakni. akit tud segítsen pls.
1000 köszönet
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Mi lehet a baj?
Látod,hogy azt sem tudja,hogy mi az a Totalcommander.Hogyha mondod neki a tömörítési arányt szerinted megérti??
Nem tom de én úgy csináltam mindíg,hogy kicsomagolom és átnevezem scs-re nállam így tökéletesen mûködik!
Rs engem nem zavar.Akkor zavar és idegesít,hogyha sokadjára is ugyanazt mondom,de még akkor sem érti meg az emberke.Mindenki valahol elkezdi!
Hamár bosszantás.Engem eggyetlen egy dolog bosszant,zavar mikor nem képes max 2 oldalt visszaolvasni az emberke,inkább megkérdezi amit mondjuk 10 hsz-al elõtte megválaszoltak.
Los Angeles, California
"UserID des Werbers?
Wenn du von einem Mitglied unserer Seite geworben wurdest, gib bitte hier seine UserID ein."
Téged nem akaszt ki Attila889?
Ha meg a mod mappában átnevezem pl. map.scs-re úgyanugy rar marad :S
A mod mappába a Documents and settings\felhasználónév\Dokumentumok\18Wos Haulin\mod\és ide másolod a 2 fáljt:map,mapedit.
Ha ez megvan írd át mindkettõt zip-rõl scs-re
#15377 nagyon toppon van a szerelvény!<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
Ja,szernitem észrevettétek ti is.Nézzétek meg a pótkicsi jobboldali három kerekét!<#buck>#buck>
Vagy simán a rar-t? :D
Mert nekem kivan csomagolva és nem jó :S
Most nem lámulok ezzel remélem.... :S
Los Angeles, California
Szóval nekem mondhatod...és egy az egybe tömöritve vagy csomagoljam ki?Mert én kicsomagoltam oda mármint a mod mappába és nem jó :S
Mindd a kettõt kicsomagoltam oda...az american 3-t mind a kettõt és azt a mapedition-t is vagy mi az :D